Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Bestar möt myternas djur

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Bestar möt myternas djur"— Presentationens avskrift:

1 Bestar möt myternas djur
Av Jan och Tor Jäger Kom in i myternas värld, se hur de kryper, krälar, flaxar och slingrar sig fram i hundratals år. Här möter du enhörningen, basilisken, Kraken, Midgårdsormen och många fler från myter i hela världen.

2 Absolut okysst fortsättning på ”Hej det är jag”
Av Nina Gröntvedt Meddelande på boken: Om du står med den här boken just nu, så Lägg den ifrån dig!!! Rör den inte!!!!!. Titta inte på den en gång!!!!!!!!!! Särskilt inte om du heter Erland,(eller Erla.) Det här är nämligen en PRIVAT dagbok, full av hemliga hemligheter som ingen i hela världen får läsa.

3 Tom och den blå fågeln Av Susanna Nissinen Mamma, pappa och Tom har flyttat till Stockholm. Tom längtar tillbaka till landet där man inte behöver trängas på tunnelbanan. En dag upptäcker han något som ingen annan ser. Främmande små varelser som rör sig i tunnelbanans vagnar och de börjar förfölja Tom.

4 Kleopatras trädgård Av Martin Widmark David och Larissa har följt sin vän Melkior till Rom där arkeologiska fynd ska visas, stora marmorblock från det antika Rom. En religiös grupp hoppas med hjälp av fynden hitta en guldskatt som tillhört Kleopatra.

5 Bronsdolken 2 Eldsandrarnas ö
Av Michelle Paver Hylas blir tillfångatagen när han söker efter sin lillasyster Issi. Han får arbeta som slav i gruvan i ondskans ö där fienden kråkorna härskar. Hylas, vännen Pira och en lejonunge kämpar för att lämna ön innan eldens andar vaknar. Med sig måste de ha bronsdolken som ger de onda krigarna makten.

6 Döden och alla hans vänner
Av Kristoffer Leandoer Dödis bor i den ödsliga borgen med pappa, giftiga spindeln Jessika och den skräniga kråkfågeln Skräder. Ibland försvinner pappa bort utan att berätta vad han gör. Men till slut tar Dödis klivet över floden till människornas värld för att se vad pappa Döden arbetar med.

7 Varelserna Av Magnus Nordin Första delen. Gotland har drabbats av ett virus som dödar människor men skapar monster. Elias har lovat ta hand om sin lillasyster Emma, men hur ska de klara sig mot zombierna.

8 Dagens skräckis Av Susanna Alakoski Tiia och Peggy är i fjällen med skavsår, mygg och bålgetingar som sällskap trodde de. Men fjällvandringen är härlig och hemsk, de går mellan små stugor och bäckar i snöiga berg och alla väder samtidigt.

9 Svartkonst för opiercade
Av Charlotta Björnulfson Matilda lärde känna Elsa på en hundpromenad. Just därför sitter hon ensam på en kyrkogård mitt i natten. Om Matilda inte hade velat haft den svindyra rosa dunjackan som Sofie och Alice hade, hade hon aldrig träffat Puke. Puke som är med i Black Whisper.

10 Blodunge Av Lene Kaaberböl Del 4.
Clara drömmer att en elak vildhäxa vakar upp efter 400 år. Clara vet att hennes drömmar ofta har med verkligheten att göra. Ingen förstår att fördärvet är nära och den enda som kan stoppa det är trettonåriga Clara.


Ladda ner ppt "Bestar möt myternas djur"

Liknande presentationer


Google-annonser