Vad är Club Peeker? En applikation till mobiltelefon En ”Peeker” som indikerar med ljusnyanser, kopplas till mobilens kontaktuttag Bygger på Bluetooth.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Tänk på vad du säger innan du uttalar orden!!!
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Skapa jullåtar i grupp med Garageband
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Frågor som underlättar för ungdomar att testa sitt cannabisberoende/missbruk och sitt missbruksmönster.
~ Den första mobiltelefonen ~
Barnanpassad utredning
ARBETSMILJÖ och SÄKERHET
JULEN.
Relativa pronomen & adverb
Luncha och lär! rumsadverbial.
Les meilleures photos de
BO OCH LEVA INTRODUKTION AV KAPITLET Hur undvika vräkning Samboregler
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Kognitiva funktioner Verbal förmåga Logisk-Analytisk förmåga
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
VÅRDFÖRBUNDET 2007.
FORTUNA FF – P95 Spelarbarometer. Spelarbarometer – Fråga 1 1.Vilken 1.Vilken är din målsättning med fotboll? 1.Har ingen 2.Träffa kompisar 3.Hålla mig.
Jenny Nyström.
Videokonsultation med medborgare
Luncha och lär! rumsadverbial.
Relationer i Strindbergs tragedi Fröken Julie
Chefen tittar förtvivlad på sin klocka och upptäcker att hans underordnad inte kommer att komma i tid för att hålla ett mycket viktigt seminarium på en.
Underordnade konjunktioner
Veronica Maggio Veronica Maggio.
De tävlande börjar med att skriva in sina namn i resultattabellen. PerUllaIngaEgon Per börjar slå med två sexsidiga tärningar. Han får 5 och 2. Gränsvärdet.
STUDIEMILJÖ Nu har du kommit till modul 2. Den handlar om din studiemiljö. Hur mycket har du egentligen tänkt på din fysiska studiemiljö? Har du funderat.
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
Luncha och lär! Tempussystemet.
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
Reportagets delar Rubrik Underrubrik Ingress Brödtext Mellanrubrik
Korpen 2010 Inbjudan till:. Korpen Nu är det dags att anmäla innebandylaget Det här är inbjudan till kvalspelet av Sweden Floorball Cup 9 januari
Information om hur man spelar Trafik!. Din väckarklocka ringer på morgonen och du går upp och gör dig i ordning. Efter en smaskig frukost är du på väg.
BO OCH LEVA. Jag ska resa ett halvår och tänkte slå två flugor i en smäll – min kompis behöver en lägenhet och jag slipper betala hyra, så jag hyr ut.
TRYGGHET – SÅ FUNKAR DET. VÅRT SKYDDSNÄT Socialförsäkringen Avtalsförsäkringar Privata försäkringar.
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
PerUllaIngaEgon 1.Skriv in de tävlandes namn. 2. Per börjar slå med två tjugosidiga tärningar. Han får 15 och 5. Gränsvärdet för första höjden är =10,
Powerpoint …är ett program som du använder till att: …är bra till att
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Manual: Att skapa ett nytt forum och att kommentera i forumet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
BO OCH LEVA INTRODUKTION AV KAPITLET Hur undvika vräkning Samboregler
Träningsplanering - För kondition.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Så firade vi födelsedagar förr.
Skräddarsytt bibliotek Presentation av Bibliotek
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Värderingsövning/ fyra hörn
Integrera mp3 i hotpotatoes.  Se hur test-övningen kommer att se ut: N1_Audio_01.htm
Etik & moral Etik = beskriver vilka riktlinjer vi ska välja för hur vi ska handla, val vi ställs inför. När man funderar över skillnader i vad som anses.
Textilarbete Alice Höök.
Argumentation om innebandy
Huvudsatser och bisatser
Den stora utvandringen Emigrationen från Sverige till Nordamerika av: Asli, Frong och Leylo.
Sammanställning av enkätsvar med familje- och fritidsknytning från drogvaneundersökningen åk 9, mars 2009.
Här är en pojke. Han heter Erik. Erik tycker att spela brandboll. Han tycker brandboll är med de sport bra.
PlayMe Kommunikation för den invigde. playMe Kommunikation för den invigde Ny form av kommunikation Meddela dig med musik Påminn din vän om sommarens.
Vad tycker du? När man diskuterar berättar man vad man tycker om något. När jag tycker något har jag en åsikt. Ett finare ord för att säga något är att.
BESÖKET PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN VI HAR VARIT PÅ STUDIEBESÖK PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN. ÅTERVINNINGSCENTRALEN ÄR EN SOPTIPP DÄR MAN KAN SLÄNGA SKRÄP SOM.
NattklubbEventRestaurang. Annonsera hos NattPasset NattPasset.se NattPasset appen.
Naturlandskap blir kulturlandskap
Meningar med bisats När vi skriver texter är det bra att använda bisatser. Det är bra att använda bisatser i meningar av många olika anledningar. Dels.
Här kommer vi att titta lite på hur vi vill arrangera JSM i framtiden, då vi har upptäckt att det är väldigt få klubbar som är intresserade av att ta sig.
Öxabäck Fiber
Programmera dina klasskamrater
Komma igång med Scratch
Presentationens avskrift:

Vad är Club Peeker? En applikation till mobiltelefon En ”Peeker” som indikerar med ljusnyanser, kopplas till mobilens kontaktuttag Bygger på Bluetooth och 3G Brukskvaliteter? Estetisk enkelhet framför allt Skapar spänning och interaktion med utestället innan man är på plats Valmöjligheterna samlade på ett ställe – valet blir lättare att genomföra

Genomsnittlig ström av människor IN/MIN Ungefärlig väntetid i kö Sammanlagt antal personer på plats DJ:s musikanläggning uppkopplad – sänder ut aktuell musik

Linda Andreasson 24 år Singel Socionomstuderande på Malmö Högskola Flyttade till Malmö från Linköping för 4 år sen Bosatt med barndomskompisen Anja i 2:a vid Möllevångstorget Utgång 2-3 ggr veckan, varav 1 gång i veckan till nattklubb, oftast KB, Inkonst eller Jeriko Intresserad av att måla, sjunga, dansa salsa och aktiv i Djurens Rätt Persona

Linda och hennes kompisar ska gå ut ikväll. De har inte bestämt hur kvällen ska se ut, och inleder med förfest hemma hos Linda När det börjar bli dags att åka inåt stan tar Linda fram sin mobil och startar club peeker.

Linda väljer att titta närmare på KB och får samtidigt en försmak på den musik som spelas just nu. Eftersom det är regnigt höstväder ute vill inte Linda och hennes vänner stå i kö för länge. De bestämmer sig för att åka till KB. Linda lagrar alternativet KB i mobilen för att få fortsatt uppdatering tills de kommit dit. Peekern skiftar i röda nyanser vilket indikerar mycket folk och högt tryck inne på klubben!

Vännerna vill inte missa något och ringer direkt efter taxi! Eftersom Linda sparade KB som alternativ i peekern får hon indikering om stämningen på KB under hela taxiresan. När de anländer till KB har kötiden minskat till 0 min så Linda och hennes vänner slipper stå ute i höstrusket och kommer direkt in till en glad stämning på KB!