IPF815 för SCANIA.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Ordbehandling Juni 2013.
Advertisements

Kurs av Christina Bodén
En presentation av ett unikt system
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
ATIVA-Mätdon ATIVA-Mätdon är ett Windows®baserat registerkortsystem för lagring, underhåll och kalibrering. Det hanterar verksamhetens alla mätdon, instrument.
First Class Arken - Introduktionskurs
SNAPCHAT Grundare Evan Spiegel.
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
Spel i Datorkunskap Instruktioner: Klicka på en av de röda cirklarna
Anpassning i Windows och Word utan hjälpmedel med tangentbordet
ClaroReadPro V5 B engt Österlind Solna Skoldatatek 18 november 2009.
VI TAR DITT YRKE PÅ ALLVAR.. KVALITET KOMPIS KUL KUNSKAP KREATIV KONKRET KARRIÄR.
Intagningssystemets databas Ögonblicksbild Kopia av intagningsdatabasen Uppdateras 3 ggr per dag 07:15 – 12:15 – 15:15 Roller Skola, kommun Periodiseras.
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Syo PRAO ver. 3.0 Välkommen till presentationen av Syo PRAO Vi kommer att gå igenom de flesta funktionerna i Syo PRAO.
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Markera/välj bilden till höger och kopiera den till klippbordet med ctrl-c. Flytta till Photoshop och öppna ett nytt dokument i menyn eller med.
PowerPoint 2007 Lathund.
Detta program beräknar automatiskt hur många semesterdagar du har kvar. Klicka här Meddelande från personalavdelningen!
Utskrift: Det är förresten inte säkert att din skrivare skriver ut på samma sätt som våra skrivare gör, så glöm inte att göra några provutskrifter. Om.
Servicekunskap Lektion 1 s 7-14
FÖRETAGSPRESENTATION
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Utveckling av Er IT-miljö Hjälp med datorproblem Allmän IT-support.
Display för GymAssistWear - Huvudmeny Välj Av/På Upp i Menyn Ned i Menyn Meny Tillbaka Antal repetitioner Göra Playlist Sparade Playlist Visa statistik.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Laterna Compact Booking Saknar du ett bra bokningssystem? Pröva det här! Lättanvänt Flexibelt Pålitligt.
Instruktion för imagePROGRAF Print Plug-in. tdo.se | webshop.tdo.se Om plug-in för office är installerad visas den här i alla office program. Den ser.
Tiosystemet Vårt talsystem , Hela Decimalkomma Delar
Inloggning till Landstinget Kronoberg via Citrix
…och lite annat smått och gott som kan vara (arbets)livsavgörande…
2. Utveckla en presentation
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Word Read Plus 08 talsyntes
Bakgrund! Piteå kommun skall lägga om strukturen i det befintliga nätverket. Det kommer att gå från tre system som löper paralellt med varandra till ett.
VIS Verksamhetens Informationssystem ”Rätt information till rätt användare vid rätt tillfälle”
- digital avverkningsanmälan
Redigerings kurs med PowerProducer 3 NE Del2. Starta PowerProducer och välj ”producera filmskiva”
Registrering av DentalEye licensen DentalEye 3.0 Jacob de Leur © DentalEye AB.
Så här använder du Wordmallar för Göteborgs universitet Tryck på valfri tangent för att fortsätta.
OpCon/xps - A case study. Club2200Page 1 OpCon/xps – A case study Club2200 Magnus Nyman & Hans Forslind.
Webbsidesutbildning Lennart Ek, Tel Stefan Fosseus,
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Snabbreferens till © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync Web App Anslut till ett Lync-möte med ljudet på datorn Om du inte har Lync 2013 kan.
Windows Live Messenger. MSN. Vad är Windows Live Messenger ? Ett klient program för direktmeddelanden, dvs ett program som laddas ned från Internet och.
SNABBGUIDE FÖR KOPIERING PÅ CANON imageRunner ADVANCED Denna guide är till för att du snabbt skall komma igång med att utnyttja din Canon imageRunner Advanced.
Teknik på Ä L G E N S Förskola 2010.
SNABBGUIDE FÖR SÄNDFUNKTIONER OCH FAX PÅ CANON imageRunner ADVANCED Denna guide är till för att du snabbt skall komma igång med att utnyttja din Canon.
VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Kommunikationspass Jag heter
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Knappar i Excel Hoppa till Start Hoppa till Infoga Hoppa till Sidlayout Hoppa till Referenser Hoppa till Utskick Hoppa till Granska Hoppa till Visa Skriv.
Funktion och utseende. Utseende undersida Montera GSM kort.
Logistikprogrammet Powerpoint 2007 Lathund. Logistikprogrammet Bildbakgrund VISA>Bildbakgrund Lägg in grafik och annat Stäng bildbakgrunden.
Starta bildspelet 1. Starta Bildspelet genom att klicka på Ikonen Bildspel i din webbläsare. 2. Klicka sedan, en gång, var som helst i dokumentet.
Workshop 2: Skapa egna e-tjänster och skicka ärenden till era patienter.
Gör en traditionell släktbok med Disgen
Lokalbokning i Office 365 Falkenbergs kommun
MedControl Hantering av händelse och avvikelse samt teknik och övrigt
Ny DEP-relaterad funktionalitet i Ustart
LATHUND BLODOMLOPPET 2017 Gå in på
Företags-namn Produkter och tjänster
PowerPoint 2013 Kom igång!.
Så här fyller du i ansökan
I vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet
Bakgrund.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Presentationens avskrift:

IPF815 för SCANIA

Agenda TDO IPF815 MaPS RUI Drivrutin Vanliga fel, Papper, bläck, spillbehållare och skrivhuvud.

Företagspresentation Snabbfakta TDO 38 anställda. 4 affärsinriktningar, system, IT, tillbehör och service. Omsätter ca 74 miljoner/år. Eget finansbolag. Har ca 750 avtalskunder. Startade 1998 med två tomma händer. 2 kontor- Slagsta och Uppsala. Har fått Dagens Industri’s Gasellpris 5 år i rad. Personligt, engagerat och det lilla extra. ISO certifierade.

IPF815

MaPS Device Status Last reported Display panel Pages Bläck/toner Location

Remote UI

Status print Vilken media som är installerad. Hur mycket bläck som finns kvar. Alla mjukvaruinställningar. Nozzle Check Print Används för att se om det finns igensatta nozzlar. Saknas det bläck bör Head cleaning utföras.

Status print Vilken media som är installerad. Hur mycket bläck som finns kvar. Alla mjukvaruinställningar. Nozzle Check Print Används för att se om det finns igensatta nozzlar. Saknas det bläck bör Head cleaning utföras. Menu Map Visar hur hela menyträdet i skrivaren är uppbyggt Print Job Log Information om alla jobb som skrivits ut på maskin. Vem har skrivit ut, vilket dokument användes, hur mycket bläck gick åt.

Status print Vilken media som är installerad. Hur mycket bläck som finns kvar. Alla mjukvaruinställningar. Nozzle Check Print Används för att se om det finns igensatta nozzlar. Saknas det bläck bör Head cleaning utföras. Menu Map Visar hur hela menyträdet i skrivaren är uppbyggt Print Job Log Information om alla jobb som skrivits ut på maskin. Vem har skrivit ut, vilket dokument användes, hur mycket bläck gick åt. Media Details Om det görs egna inställningar i mediaprofiler syns det här.

Finns även i manual för att maila till kund. s765

Snabbguide – Utskriftsinställningar för Canon iP815 Vill du förstora eller förminska dokumentet? Klicka i och anpassa efter dina önskemål Välj Match Page Size för att anpassa utskriften till vald Page Size. Välj vilken pappersstorlek som skall skrivas ut. Här kan du välja vilken kvalitet utskriften skall ha. Viktigt att välja rätt typ av papper! Står på kartongen, välj samma sort. Hämtar pappers-informationen från printern. Färg eller svartvit utskrift väljs här. Visar alltid hur utskriften kommer se ut. Vill du se en Preview på din utskrift innan den skickas till skrivaren. Välj den orienteringen på dokumentet som passar. Här finns mer info om skrivaren och vilken status den har. Byte från rulle till ark. Välj alltid rätt storlek! Sätt en ”vattenstämpel” på din utskrift. Här kan du välja att bygga utskrifter större än vad skrivaren kan skriva. Hur skall utskriften placeras på pappret. Här kan du utföra rengöring och underhåll Här väljer du antalet utskrifter som skall skrivas ut.

Instruktion för imagePROGRAF Print Plug-in

Se till att välja rätt skrivare och tryck på print. Om plug-in för office är installerad visas den här i alla office program. Den ser lite olika ut beroende på vilket program som används. Detta exempel är från Excel. Se till att välja rätt skrivare och tryck på print.

Klicka ja om du vill gå vidare. Excel hoppar över första ”fliken” och går till Layout fliken. Här kan du steglöst ändra storleken på utskriften och rotera den för att så effektivt som möjligt använda pappret.

Flik 3 väljer du papperstyp och antal utskrifter och om du vill ha en preview på utskriften. Avsluta med print så skriver IPF815 ut.

Aldrig flytta maskinen själva!!! Praktik Installation av papper. Byte av bläck. Menyer Panel. Aldrig flytta maskinen själva!!! Johan von Sydow Johan.vonsydow@tdo.se 070-105 28 30 Thomas Bäckman service@tdo.se 08-546 888 88 Peter Falck service@tdo.se 08-546 888 88

Tack för oss!