Yoga för dig Av Josephine Selander I Yoga för dig visar Josephine Selander och Peter Ljungsberg på olika vägar till hälsa med hjälp av yoga. Programmen.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Bestar möt myternas djur
Elsa Beskow.
VID EN INSJÖ NÄRA DIG. Om svalornas sätt att flyga tycks vackert men meningslöst beror det på att vi bara ser dem och inte det de jagar. Likadant är det.
Behandlingsfas 1, hjälpmedel
Sagan om Piffy.
Bildspel om konstnären
Om djur Inne i grisen finns det korvar och skinkor. Och i rumpan på den sitter syltan och väntar på att bli uppäten. LARS 6 ÅR Kvinnodjur är duktigare.
februari 2002, M. Karhu & M. Ylitalo
Världsreligioner – Ni ska känna till:
Exempel på Sökning i PLFs CD-Skivor Sökning efter familjen Dahlström i CD-1 Av Sam Blixt.
Frågor på ytan, under ytan och på djupet
Barnanpassad utredning
Så sjukt kär, Kyssas typ, Läskigt nära, Helt slut, Nästan nakna, Så grymt skönt Serie av Mårten Melin Måns är sjukt kär i Emma. Han vet vad han vill, han.
Gör egna smycken av naturens skatter
Metodstöd.
Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara.
Naturreligioner Eller de skriftlösa folkens religioner eller traditionella religioner eller…
Välkommen till Ungdomssamling!
Les meilleures photos de
Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.
Åk 9 - året då det händer -.
ÄR DET BÄTTRE ATT VARA SINGEL ELLER VARA GIFT?
Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara.
Av Jörn Jensen Lättläst serie i 4 delar.
Barnkonventionen Rätt att utvecklas som person
Hur bör samhället organiseras
Jag heter Carl X Gustav. Jag är kung i Sverige
Minna Hedberg Hjort och Melwin Eklund
Projekt pinnar.
för Dig som vill sluta med Hasch och Marijuana Rådgivningsbyrån i
Kvinnor i konfucianismen Av Theresa Kelleher. Kvinnor i konfucianismen under den klassiska perioden Kelleher börjar med en översikt över konfucianismen.
Rättigheter under 1800-talet
Innehåll Profeten Ibrahim (Abraham) Introduktion Profeten Nuh (Noa)
Unga poeters sällskap Av Mårten Melin Lättläst.
Vägen till en bra novell
Varje dag försvinner flera personer…
Romantiken 1760 – 1840.
Att skapa världar och leda rollspel
De försvunna monstret Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom.
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
Reportagets delar Rubrik Underrubrik Ingress Brödtext Mellanrubrik
DAGENS DIKT I dag är det måndag och det är mulet - men inte så kallt.
KVINNLIG SJÄLVSÄKERHET
Har du koll på buddhism?. Har du koll på buddhism?
Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är bra för oss,
Etik Moral Filosofi.
ATT BLI EN EXPERTLÄSARE.
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Livskarriär Din väg mot ett arbete som kommer att göra dig lycklig.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Människan Vi människor har en överlägsen hjärna och en unik hand med tumme. Människans första steg mot att bli människa togs när hon började använda.
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Du och jag Av Katarina von Bredow
Etik & moral Etik = beskriver vilka riktlinjer vi ska välja för hur vi ska handla, val vi ställs inför. När man funderar över skillnader i vad som anses.
Kriser Vad är en kris? Följande kännetecken brukar användas att definiera en ”normalkris”   Individen upplever att något viktigt behov är starkt hotat.
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Uppstart projekt oktober 2014
1800-talet.
Ämnesövergripande kunskapskontroller
Förändring – hot eller möjlighet?
Krinstendomen.
De bibliska berättelserna Finns inte några andra källor som kan bekräfta att Abraham, Mose och David verkligen har funnits.
Visa mig att jag är en kvinna EN MODERN SAGA. Under en transatlantisk flykt hamnar flygplanet i svårt oväder. Det är svår turbulens och läget förvärras.
Träna svenska A och B Häfte 9 Familj Morbror och moster Linus Maria
Träna svenska A och B Häfte 9 Familj Föräldrar Lina Bertil
Presentationens avskrift:

Yoga för dig Av Josephine Selander I Yoga för dig visar Josephine Selander och Peter Ljungsberg på olika vägar till hälsa med hjälp av yoga. Programmen är skapade av bokens båda författare i samarbete med naprapat Malin Flinck utifrån viryayogans genomtänkta system.

Gotländska fiskelägen och Strandbodar Av Agneta Larsson och Lennart Nilsson Beskrivning i fantastiska bilder och kommentarer de ca. 200 fiskelägen runt den gotländska kusten. Vikten av fisket på Gotland och kulturminnes märken som funnits så tidigt som 1600 talet.

Bläsa kalkbruksmuseum Av Poul Bergesen Boken innehåller en guidad tur genom museet. Arbetet i stenbrotten och kalkugnarna. Arbetsvillkoren och livet i samhället runt kalkbruket. Om kombinerat arbete vid bruket, jordbruk och fiske. Hur kvinnorna deltog i försörjningsarbetet med biinkomster som stickning och daglönarbete.

Du går inte ensam Av Mari Jungstedt Ljudbok på CD Treåriga Vilma försvinner från sin mammas arbetsplats. Ingen i stan tycks ha sett vem eller vart hon försvunnit. Ännu en flicka försvinner men nu från Hemse. Karin Jacobsson och Anders Knutas får ta hand om fallet.

I farans riktning Av Viveca Sten Det är vinter i Sandhamn. På julafton tar en jagad kvinna sista båten dit. På annandan hittas ett lik på stranden vid Seglarhotellet. Kriminalinspektör Thomas Andreasson avbryter sin julledighet. Det blir ett komplicerat fall och under tiden hittas ännu ett offer.

En rasande eld Av Andreas Norman Carina Dymek arbetar på UD. När hon är i Bryssel ber en främling henne ta hand om ett USB-minne. När hon gett det till sin chef får hon sluta sitt arbete. Hon söker efter mannen som gav henne USB-minnet för att klargöra att hon är oskyldig. Då upptäcker hon att någon förföljer henne.

Röd Måne Av Elisabet Nemert År 1621 hittar läkekvinnan Ingrid ett övergivet flickebarn. Hon tar med henne till gården i Näs utanför Skokloster. Barnet får heta Indra och växer upp med Ingrid som lär henne om läkekonsten och växternas läkande kraft. Indra blir mycket duktig men också farlig enligt folktro.

Plats Av Pia Lindenbaum Hon är en vanlig kvinna med familj och kontorsarbete. Men världen börjar kännas främmande och konstig, inte alls som det vardagliga livet brukar vara. En dag lämnar hon allt och flyttar till en lånad lägenhet utan några förbindelser med omvärlden. Men så skaffar hon sig en hund.

Nattsidan Av Joyce Carol Oates översättning av Johan Theorin. Kort novell i litet format lagom att ha med sig i fickan.

Dosan Av Helena Sigander Med denna bok rekommenderas att även läsa ”Doktor Glas”. Med Helga beskrivs kvinnors liv under förra sekelskiftet. Helga längtar efter passion och kärlek och finner den hos en ung student. När föräldrarna dör bli hennes lösning att gifta sig med pastor Gregorius en vän till familjen. Boken är den första i en serie.

Levande och döda i Winsford Av Håkan Nesser En kvinna kommer till byn Winsford på Exmoor i England, där hon bosätter sig i ett ensligt beläget hus. Med sig har hon sin hund. Kvinnan använder ett taget namn, för hon har ett förflutet och en historia. Vad var det som hände i Marocko för trettio år sedan?