Geospatial Solutions Sweden AB  Kommer GeoSol garantera support på TB2?  Ja, vi kan garantera support på Topobase2.  Kommer GeoSol utveckla ny KBFunk.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Idéer för ett bredare entreprenörskap
Advertisements

Mall till Affärsplan – Export för Företaget AB.
Råby-trivsel Råby-trivsel är ett kooperativ som arbetar i Råby Rönö, mitt i den sörmländska landsbygden. Råby-trivsel hjälper dig med catering vid fester,
Bensinpris God dag, Jag har hört, Att bensinpriset kan inom den närmaste framtiden komma upp till Sek 17,00.
Trender som påverkar golfklubben och idrotten.. SGF medlemsutveckling Medlemsantalet har 7-dubblats under perioden, men avtar nu Källa: SGF.
Affärsplaner för samhällsentreprenörer?
Hur kan drift av Topobase underlättas ?
Problemsnack eller bygga lösningar.
en produkt i tiden? Anders Eriksson, vd, Glommershus AB
Bedömning av professionell kompetens
Certifierad miljörevisor
Vision "Vi vill inspirera till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv." Copyright © 2007 Stadium "Vi vill inspirera till ett aktivt, roligt och.
Avalon Information Systems Vi är IT-företaget som behärskar framtagning av information och utveckling av konkurrenskraftiga IT-system. - Produktinformation.
1 TIL SALGS Kom och köp! Lennart Lönngren. 2 TIL SALGS står det oftast. Men nyss såg jag på ett hus i Tromsø ett alternativ: KAN KJØPES Kan de båda uttrycken.
STP-processen Segmentering Målgrupp (Targeting)
- en del av svensk idrott. Svensk idrotts nya verksamhetssystem.
Våra kunders behov Behov
Leveraging the business Till slut kräver tillväxt att man rör sig från det tidigare affärsområdet. Denna strategi kan innebära risk. För att undvika en.
Problembaserat inlärande eller Problembaserat lärande
Affärsidé - företagets vägvisare
i kommuner, landsting/regioner
Vad är Hinfo Hinfo är en nationell databas för information om hjälpmedel Innehåller alla typer av hjälpmedel som kan klassificeras inom iso 9999 ex hjälpmedel.
Turismens historia kapitel 2.
Nätbaserade kurser.
1:a Möte Offert process Avsluts process
Mobillån i Sverige Myter och verklighet. Snap shot Grundades 20 mars anställda varav 7 timanställda Affärsidé: Att ge svenska folket möjlighet.
Kap 5: Mål och affärsidé Utifrån resultatet i nulägesanalysen formulerar ledningen mål; vad den vill uppnå på kort respektive lång sikt. Affärsidén ska.
Door-In Andreas Gunnérius, Anpassarna Gunnérius AB Färdigställandet av produkterna Skjutdörr Door-In samt Robot Rob-In. Färdigställa produkterna för en.
Lantmäteriets informationsförsäljning
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Systematisk kvalitetsarbete med kunskapsuppföljning - Skolinspektionens bild av hur det ser ut.
Kap 8: Marknadsföring genom relationer
Medlemsrekrytering Vaffö dådå?. Analys Varför ska vi rekrytera nya medlemmar? Uppgift: Diskutera fram 2 st anledningar varför vi ska bli fler medlemmar.
Läget i Golfsverige, en trolig utveckling och varför spelrätter.
Äkta matglädje. Vad gör Middagsfrid? Middagsfrid hjälper hushåll som har en ambition att äta hälsosam och varierad mat lagad från riktiga råvaror, men.
Projektperiod 1 feb juli 2010 Projektledning Uppdragsutbildningen i Säffle Kommun.
Stadsbyggnadskontoret mars 2009 Topologi i Topobase Positiva erfarenheter ifrån Hässleholm.
Viktigt när du upphandlar molntjänster
Ev. avsändare Anpassa data för lagring i spatial databas Följande moment utförde vi med de flesta objektsklasserna TB2 Administrator - skapade spatiala.
Topobase årsmöte 2009 Solna 3D Bakgrund Solna Stad beslut att på klienterna gå över till Vista (nov- dec) Autodesk Topobase 2 med 3D-data.
Kopplingar mellan Tekis-GI och digitalt planarkiv – Helen Ekelöf
TEKIS -TRANS TOPOBASE NDRK Modul för Gränssnitt 2000 i Topobase 2008  Gränssnitt 2000 är ett sammanhållet koncept för utbyte av geografisk information.
Samhällsekonomi Del 1 Åsa Lillerskog, Forsenskolan, Tidaholm –
Välkommen till den nya hemsjukvården KOMHEM – vård, omsorg och rehab nära dig
Affärsplaner för samhällsentreprenörer? Distanskurs i SHE 4 april 2011 Fredrik Björk, Malmö högskola.
VARFÖR GÅR ÖSTERSUND ÖVER TILL TOPOBASE 2010 NU!!!
Försäljningsargumentation
Visma Spcs Anette Citron & Petter Åkesson.
Öppenhet – från vision till verklighet. E-tjänst barnomsorg Bakgrund Ett av Sambruks första projekt Volym E-tjänst Rätt i tiden Stark inlåsning Oligopolmarknad.
1. Genomför enkäten och redovisa resultatet 4. Vid vilka tillfällen fungerar bra eller hyfsat bra redan idag? Vad är det som gör att det funkar vid dessa.
Fiberföreningar i samverkan
Saabs historia 30-talet: Försvaret behövde rustas upp Lösning: Svenska Aeroplan AB (SAAB) Efter andra världskriget: Satsning på civil marknad.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
HALOBOBABERIBA Som några kallar detta projektet, men vi har också kul på våra möte.
1:1 H2000 Praktisk marknadsföring 1 – att marknadsföra i butik Kopiering tillåten © Liber AB 1:1 Vilka behov har mina kunder? Vilka kunder vänder jag mig.
Gör barn starkare i kommuner, landsting/regioner Vägledning politiker.
Frågor och svar Svensk e-legitimation VästKom
Öka tempot i redaktionens digitala utveckling Hyr in en redaktionell coach för förändringsarbetet Som hjälper er att… - Identifiera och konkretisera mål.
Öppen frågestund Adobe Connect, den 22 juni 2016.
Vilka är dina förväntningar?
Projektnamn Företagsnamn Presentatör
Att starta eget Färgsätt som i boken. På varje bild ska det stå:
Projektnamn Företagsnamn Presentatör
Omställningen av hälso- och sjukvården
Utbildningsmodul Erbjudande - PITCH
Mall till Affärsplan – Export för Företaget AB.
Vårstädning med Fabrikam
Presentationens avskrift:

Geospatial Solutions Sweden AB  Kommer GeoSol garantera support på TB2?  Ja, vi kan garantera support på Topobase2.  Kommer GeoSol utveckla ny KBFunk för TB2 eller kommer ni söka avtal med Tekis om befintlig KBFunk?  Efter måndagens möte så tror vi inte att kunder kommer att efterfråga KB2KFunk eller motsvarande från oss. Vi kommer istället att fokusera helhjärtat på motsvarande funktionalitet i Topobase2007.  Vilka verksamhetssystem på Autodesks nivå 5 med Topobase Lantmäteri, Va mfl kommer GeoSol anpassa och sälja?  Sedan tisdag den 26/9 är vi återförsäljare av Topobase! Initialt kommer vi att sälja alla verksamhetssystem som Autodesk erbjuder på Topobase, dvs Water och Wastewater. I takt med att Autodesk kommer att lansera fler verksamhetssystem på Topobase så kommer vi att tillsammans med Autodesk att utvärdera vilka verksamhetssystem som vi skall satsa på avseende anpassning, men vi kommer alltid att sälja samtliga verksamhetssystem.  Har GeoSol tillräckliga ekonomiska resurser att utveckla och anpassa Topobase för Sverige?  Ja, det har vi! Vi ser utvecklingsinsatsen som minimal, fokus kommer att ligga på anpassning, försäljning och konsulting. Ekonomiskt så är det stor skillnad på vilka resurser som krävs för att utveckla en produkt jämfört med de ekonomiska resurser som krävs för att anpassa till produkten. Vi har mer än väl de ekonomiska resurser som krävs för anpassning, försäljning och konsulting och är övertygade om att vi kommer att bli en långsiktig partner till många Autodesk-kunder i Sverige.

Geospatial Solutions Sweden AB  Kommer GeoSol att teckna avtal med Tekis och inom vilka område? - Försäljning - Support - Utveckling t.ex. datamodeller, anpassning, gränsstittslösning gml - Anpassning av Tekis verksamhetssystem till Topobase  Ja, vi kommer att teckna avtal med Tekis. Vi har nu fått ett eget avtal gällande försäljning av Topobase, så samarbetsavtal avseende försäljning känns tveksamt. De övriga punkterna är mycket aktuella, men vi vill naturligtvis diskutera detta mer ingående med Tekis innan vi kommunicerar till användarföreningen.

Geospatial Solutions Sweden AB  Utveckling av Topobase för den Svenska marknaden  Vår målsättning är att snabbt kunna erbjuda Topobase2007 till kunder i Sverige, och för att göra det krävs anpassningar. Vi kommer att utveckla motsvarande KB2KFunk, samt TEFAT-kopplingar till Topobase Vi kommer även att göra anpassningar till Svenska förhållanden avseende språket mm.  Utbildning  Vi kommer att erbjuda utbildning på Topobase2, Topobase2007 samt moduler till dessa system.  Support  Vi kommer att erbjuda support på Topobase2, Topobase2007 samt moduler till dessa system.