Sista badet för terminen

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Fem goda vänner på äventyr De fem goda vännerna träffades varje dag och hittade på nya bus. Den här dagen hade myggan en idé. ”Jag vet, vi flyger till.
Advertisements

Berättande texter Kännetecken för berättande texter –
4a Lussar för pensionärer, i Stortorp och i Medborgarplatsen
Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.
VI SKA GÖRA DET BÄSTA LUCIATÅGET NÅGONSIN!
Sagan om Piffy.
Gamla bilder från Fykan Familjen Carl Efraim Eliasson
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
78 respondenter. 2 [1] Hur har det varit hemma sedan du var här sist?
Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
Jordens och livets utveckling, Del 1, från Big Bang – första livet
Av: Ninni Byrestam Foto: Linda Kronholm Petersen
Jenny Nyström.
BILDSPEL OM FORNTIDEN! Vi i klass 3a har jobbat med forntiden under vårterminen Vi har arbetat med : STENÅLDERN: vapen, pinnbröd över öppen eld.
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
I taket lyser stjärnorna
En dag bestämde sig en kvinna för att testa om hennes 3 svärsöner verkligen tyckte om henne, eller om de bara lät som det för att göra henne till lags.
Efter några år som kung drabbades Erik XIV av en sinnessjukdom. Han såg fiender överallt och blev farlig för alla.
Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.
Rättigheter under 1800-talet
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Veronica Maggio Veronica Maggio.
Vill du lära dig kort division?
På andra sidan Skrivuppgift hösten 2012.
Kommun - Vara (1470), Kommun - Skara (1495), Kommun - Lidköping (1494), Kommun - Grästorp (1444), Kommun - Essunga (1445) 41 respondenter.
Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt.
Träslöjd! Ht /11.
Blodbad och Gustav Vasa blir kung
MusikQuiz HT 2010 nr 1 The beginning…
Marie Lindberg är debutant i stora mått både i Melodifestivalen och offentligheten som artist. Marie är lärare till yrket och undervisar förstaklassare.
Anne Frank Historia.
Fredag 1/5 var det dags för träningsläger. Samling kl 9 på morgonen nere på Välen och nästan alla såg pigga ut. Hyrbilarna var framkörda och 31 tjejer.
Du ÖnskAs en rigtigt gOD jul GOD JUL Först, klicka på stjärnan på julgranen, så vi kan få ljus i den….
En ny ung lärarinna har sitt avslutningsprov inför klassen. För sysselsätta barnen med något harmlöst hade hon följande förslag: Eleverna skulle växelvis.
Luciaträning: Luciadagen är den 13 december
UPPSATSSKRIVNING ENTRÉSKOLAN
HJÄRNGYMPA.
Marcus berättar lite om sig själv
Vinter Av: Johanna 18/11-14.
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Fakta om andravärdskriget
Linnéa 5, Ljungby 2 Inga-Lill Palm, arbetsterapeut kommunen
En kvinna kommer in på en bilverkstad och frågar efter lock 710.
Tänd ett ljus och låt det brinna låt aldrig hoppet försvinna
Så firade vi födelsedagar förr.
Av: Ninni Byrestam. Eleverna (faddrarna) i klass 3A fick ett uppdrag… Välj en bok som du tror att ditt fadderbarn tycker om. Öva på att läsa boken med.
Faddrar och fadderbarn fredag den 29 augusti 2014 länna skola
Den magiska dörren.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
LSS Simningens utveckling i Luleå. LSS Vilka är vi? Vad erbjuder vi? Luleå simsällskap  Vår verksamhet visar på mångfald, genusperspektiv.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Grej Of The Day En kvinnlig gottegris.
Access 1 ITDA 2 Kurs Namn Klass Betyg En elev (namn) kommer att läsa många kurser och få ett betyg i varje kurs. Försök modellera om till funktionella.
Luciasånger Brunnaskolan ht-14.
Vem är jag, Vem är du?.
MAKTLEKAR.
Wakeboard Wakeboard är en brädsport som liknar skateboard och snowboard men man åker på vatten i stället för asfalt eller snö. Det kan även beskrivas som.
Tage Tage William Etul föddes som äldsta barn till Elof Mauritz Olsson och hans hustru Hilda Christina f. Andersdotter i detta hus i Södra Stensjö.
VÄLKOMNA!.
HEJ! Nu ska jag visa en presentation som jag har gjort. Hoppas du gillar den :)
EN GUBBE av William Werner. Vi gjorde en gubbe i bilden. Först tog vi lite ståltråd och gjorde till en gubbe, sen lindade vi gubben med toapapper. Vi.
FBC Lerum Hemsida fbclerum.se P04 Lions 2015/2016 Tränarna Dick Kullendal Urban Zachrisson Patrik Andersson Veronica Lagerroth Fredrik Flodmar AndreasEriksson.
Veckans fördjupning handlar om en svensk tradition Vet du vilken det är? Lös den kluriga rebusen för att få en ledtråd.
Manga och låtskrivarworkshop
Artist/Band Elevnamn och klass.
V 2, 2017: Veckobrev för förskoleklass A
Orientering.
Bilder från prispallarna
Presentationens avskrift:

Sista badet för terminen Av Ninni Byrestam HT-13 Foto: Ann-Catrin Cassne- Hannerz

Alice, Tilda, Hilda, Filippa, Hanna, Evelina, Elsa, Ida, Ludde, Joel, Ludwig, Jakob, William och Adam.

Tira och Edna Evelina och Tova

Noel och Isabella, Evelina och Tova

Tilda, Hilda, Hanna, Elsa, Ida, Ludwig, Jakob, Joel och William.

Nästa termin blir det mer simskola! När simträningen var färdig blev det en överraskning! Ninni uppträdde med ett enmans-luciatåg. Hon var både lucia, tärna, tomte och stjärngosse på en och samma gång. Hon hoppade från 3:an men först tog hon av sig kronan och blåste ut ljusen och sjöng: Nu slocknar tusen juleljus… Låt det brinnaaa, låt det PLASKA! Simlärarna och badpersonalen fick ett julkort (ett klassfoto på klassen där alla hade skrivit sina namn) och en saffranskrans. De blev jätteglada! Nästa termin blir det mer simskola!