Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

En dag bestämde sig en kvinna för att testa om hennes 3 svärsöner verkligen tyckte om henne, eller om de bara lät som det för att göra henne till lags.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "En dag bestämde sig en kvinna för att testa om hennes 3 svärsöner verkligen tyckte om henne, eller om de bara lät som det för att göra henne till lags."— Presentationens avskrift:

1 En dag bestämde sig en kvinna för att testa om hennes 3 svärsöner verkligen tyckte om henne, eller om de bara lät som det för att göra henne till lags.

2 Nästa dag gick hon en promenad vid älven tillsammans med förste svärsonen, plötsligt lät hon som om hon fallit i vattnet och låtsades drukna. Utan att tveka, hoppade svärsonen i vattnet för att rädda henne. Nästa morgon, stod det en helt ny, Peugeot 206 framför huset. Den hade ett meddelande på framrutan: Nästa dag gick hon en promenad vid älven tillsammans med förste svärsonen, plötsligt lät hon som om hon fallit i vattnet och låtsades drukna. Utan att tveka, hoppade svärsonen i vattnet för att rädda henne. Nästa morgon, stod det en helt ny, Peugeot 206 framför huset. Den hade ett meddelande på framrutan:

3 Tusen Tack! Från din svärmor, som tycker mycket om Dig! Tusen Tack! Från din svärmor, som tycker mycket om Dig!

4 Nästa dag provade hon samma experiment med hennes andra svärson. Han hoppade också i vattnet med en gång och räddade henne. Nästa morgon hittade han också en liten Peugeot 206, helt ny med samma meddelande:

5 Tusen Tack! Från din svärmor, som tycker mycket om Dig! Tusen Tack! Från din svärmor, som tycker mycket om Dig!

6 Samma upplägg med den tredje svärsonen, kvinnan faller i vattnet ooch börjar drunkna. Medan hon långsamt sjunker tittar den tredje svärsonen på henne och tänker: «På tiden att häxan dör! ». Nästa morgon hittar han en helt ny Porsche Carrera GT, med ett meddelande på rutan:

7 Tusen tack - Hälsningar svärfar Tusen tack - Hälsningar svärfar


Ladda ner ppt "En dag bestämde sig en kvinna för att testa om hennes 3 svärsöner verkligen tyckte om henne, eller om de bara lät som det för att göra henne till lags."

Liknande presentationer


Google-annonser