AVSKEDSANSÖKAN Anhåller härmed om att få sluta som vuxen. Jag har beslutat mig för att återgå till att bli åtta år, med de skyldigheter som ingår i detta.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

UTVECKLINGSARBETE I FÖRSKOLAN - måste vi göra det så svårt?
Sätt kryss vid ett av följande alternativ:
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Din vänskap är en värdefull skatt....
Kanske är ni goda vänner i ett år,
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Daniel i lejongropen.
Att skriva en krönika Hur och vad.
Barnanpassad utredning
Patientenkät sommaren -13
Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara.
medan alla andra omkring dig log. Så lev ditt liv med ett leende,
Vad gör livet så värdefullt?
PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer.
Les meilleures photos de
SSQ12-B Instruktioner Namn Datum Ålder
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
FUNKTIONSSKATTNINGSSKALA
Städningens filosofi!. Jag tvättar inte mina fönster därför att… Jag älskar fåglar och vill inte att någon av dom ska flyga rakt in i ett blankt fönster.
Om du har mat i kylen, Kläder att ta på dig, tak över huvudet och en säng att sova i ... Då är du rikare än 75% av världens folk.
Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara.
TuneShop Axel Gärkman Jag är en s.k. sångwriter. Jag komponerar och skriver sånger,som mina kunder sedan får använda.
Om jag hade möjlighet att fånga regnbågen hade jag gjort det för din skull och delat dens skönhet med dig.  
Från KARMA till NÅD “När man bestämmer sig för att åstadkomma det som är av ett kreativt inflytande – då är inte längre det väsendet under lagen av orsak.
God Kharma! Detta är en kort men trevlig läsning. Njut! Det här är vad Dalai Lama har att säga inför Allt tar bara några få sekunder att läsa och.
Ålder Namn Datum SSQ12 SSQ12 Instruktioner Jag använder en hörapparat (vänster öra) Jag använder en hörapparat (höger öra) Jag använder två hörapparater.
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Syftet med en personlig handlingsplan
Översikt  Förra gången  Profetens generositet och rättvisa.
Innehåll Profeten Ibrahim (Abraham) Introduktion Profeten Nuh (Noa)
V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? Braw 296 V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? S ÅNG B- DUR 2. Ty allt i denna världen blandas på varje plats där.
För att ta några lektioner Om vänskap & Livet
Klok filosofi … ?.
Samma fast olika eller olika fast samma?
Malin Junerfält Mitt Syslöjdsarbete.
Den Glada Internationella Vänskapsveckan.
Med pengar kan du köpa dig ett hus, ....men inte ett hem.
Röd & Grön Zon I RÖD ZON Pratar jag till … DIG! I GRÖN ZON
Klok filosofi.
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
Musik: Nightengale Serenade
Ungdomsråd i region Mitt. Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja.
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben
Är du 40-, 50-, 60- eller 70-talets barn......??? Hur har du KUNNAT överleva?
Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är bra för oss,
Anders Hummel, Nolhagaskolan, Alingsås –
Innehåll  Introduktion  Profeten Nuh (Noa)  Profeten Ibrahim (Abraham)  Profeten Musa (Moses)  Profeten ’Isa (Jesus)  Profeten.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Music: Nightengale Serenade
Din vänskap är en värdefull skatt....
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.

Att rita en instruktion
ATT BLI EN EXPERTLÄSARE.
Tänd ett ljus och låt det brinna låt aldrig hoppet försvinna
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Pengar 1 Jacob Freij, Mogärdeskolan 4-9, Vetlanda –
Livskarriär Din väg mot ett arbete som kommer att göra dig lycklig.
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Har jag sagt tyst så menar jag faktiskt, TYST!!!
Scoutlage n En scout… 1.…söker sin tro och respekterar andras. 2.…är ärlig och pålitlig. 3.…är vänlig och hjälpsam. 4.…visar hänsyn och är en god kamrat.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Att Skapa Serier.
LIVET Skruva upp volumen och klicka för att komma igång.
Vad tycker du? När man diskuterar berättar man vad man tycker om något. När jag tycker något har jag en åsikt. Ett finare ord för att säga något är att.
Fröken My. My Sara Ann Fagerstedt (Nordström) Lilla My föddes den 18 februari 1980 Halvirländska 2 barn (11 och 7) Bor i Spånga i villa Älskar att virka.
Andlig Klarsyn En måttstock för den Kristna församlingen.
Presentationens avskrift:

AVSKEDSANSÖKAN Anhåller härmed om att få sluta som vuxen. Jag har beslutat mig för att återgå till att bli åtta år, med de skyldigheter som ingår i detta.

Jag vill kunna gå till McDonalds och tro att jag sitter på en fyrstjärnig restaurant. Jag vill kunna låta pinnar segla ikapp i en bäck, och jag vill kunna bygga ett slott av gamla kartonger Jag vill kunna tro att Non-Stop är roligare än pengar eftersom man faktiskt kan äta dem.   

Jag vill sitta under en stor ek med några kompisar och sälja saft till förbipasserande en varm sommardag Jag vill återvända till en tid då livet var enkelt och lätt att leva; då det mesta handlade om färger, pluttifikationstabeller, fåniga ramsor, och väldigt lite bekymrade, eftersom du inte visste vad du inte visste, och du brydde dig i alla fall inte om det.

Du kunde bara vara glad eftersom du var lyckligt ovetande om allt som kunde göra dig orolig eller bekymrad. Jag vill tro att världen är ett enda stort nöjesfält. Att alla människor är pålitliga, goda och ärliga. Jag vill kunna tro att allt är möjligt. Jag vill kunna blunda för sånt som är krångligt och besvärligt, och jag vill kunna bli glad och uppspelt över småsaker igen.

Jag vill leva enkelt och lätt igen Jag vill leva enkelt och lätt igen. Jag vill inte att min dag ska bestå av datorhaverier, berg av pappersarbete, deprimerande nyheter, försök att överleva flera dagar varje månad än det finns pengar till, räkningar, skvaller, sjukdom, och förluster av nära och kära. Jag vill tro på leenden, kramar, snälla ord, sanning, rättvisa, fred, drömmar, snöänglar och på fantasin.

Jag avgår från posten som vuxen från och med idag. Ja, . . . så här är då mitt checkhäfte, mina kreditkort, bilnycklarna och mina deklarationsblanketter. Jag avgår från posten som vuxen från och med idag. Om du av någon anledning vill diskutera detta med mig så blir du tvungen att fånga mig först, ........ ......"om du kan!"

Skicka gärna vidare om du har någon i din närhet  som du tror har tröttnat på vuxenlivet liksom jag, och som kanske längtar efter de enkla           och roliga sakerna i livet.                                Jag hoppas du hänger på!