Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Den Glada Internationella Vänskapsveckan.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Den Glada Internationella Vänskapsveckan."— Presentationens avskrift:

1 Den Glada Internationella Vänskapsveckan.

2 Du möter många människor i ditt liv, men det är endast riktiga vänner som lämnar spår i ditt hjärta. För att kunna hantera dig själv, använd huvudet; För att kunna hantera andra, använd ditt hjärta.

3 Kloka människor diskuterar idéer; Medelmåttiga människor diskuterar händelser; Dåliga människor diskuterar andra människor.

4 Den som förlorar pengar, förlorar mycket; Den som förlorar en vän, förlorar ännu mer; Men den som förlorar tron, förlorar allt. Vackra unga människor är en lyckoträff av naturen, Lär av andras fel. Du lever inte tillräckligt länge själv för att göra dem alla.

5 Vi är vänner du och jag, tar du med en ny vän är vi tre
Vi är vänner du och jag, tar du med en ny vän är vi tre. Vi blir en liten grupp och får en vänskapskrets. Det finns egentligen ingen början men heller inte ett slut.

6 Gårdagen är historia. Morgondagen blir en överraskning
Gårdagen är historia. Morgondagen blir en överraskning. Dagen idag är en gåva.

7 Det är den internationella vänskapsveckan
Det är den internationella vänskapsveckan. Visa dina vänner hur mycket du bryr dig om dem, sänd brevet till dem som du anser vara dina vänner. När det sedan kommer tillbaka till dig, då vet DU att du har en vänskapskrets.

8 När du fått detta brev ska du skicka det till dina vänner, men samtidigt skicka tillbaka ett till den du fått det ifrån.

9


Ladda ner ppt "Den Glada Internationella Vänskapsveckan."

Liknande presentationer


Google-annonser