Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? Braw 296 V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? S ÅNG B- DUR 2. Ty allt i denna världen blandas på varje plats där.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? Braw 296 V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? S ÅNG B- DUR 2. Ty allt i denna världen blandas på varje plats där."— Presentationens avskrift:

1

2 V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? Braw 296

3 V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? S ÅNG B- DUR 2. Ty allt i denna världen blandas på varje plats där mänskor bor. I varje andetag vi andas, i allt vi hoppas, vill och tror är mörkrets andemakter med och river sönder hjärtats fred. 3. Ja, också livets sommardagar får se hur molnen hopar sig. De livets härlighet förjagar och sänker hösten över mig. Så länge jag på jorden går den ondes skugga till mig når. 4. Och var finns den församling rena där ingen orätt härja får, den kyrka som kan oss förena och bara Jesus vägar går? Dess renhet som en rök försvann förrän den form och ordning fann. 5. I världen finner jag en enda som jag kan lita säkert på. Till honom vill jag återvända och vid hans sida trygghet få; Med honom ligger vägen klar till hemmet hos min Gud och Far. 6. Så kan jag trygg och säker vandra fast mörka moln mig jagar än, och ge mitt liv för Gud och andra i visshet att mig väntar sen en Faders famn, en öppen port, en himmelsk, fredad tillflyktsort.

4 V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? M USIK D- DUR 2. Ty allt i denna världen blandas på varje plats där mänskor bor. I varje andetag vi andas, i allt vi hoppas, vill och tror är mörkrets andemakter med och river sönder hjärtats fred. 3. Ja, också livets sommardagar får se hur molnen hopar sig. De livets härlighet förjagar och sänker hösten över mig. Så länge jag på jorden går den ondes skugga till mig når. 4. Och var finns den församling rena där ingen orätt härja får, den kyrka som kan oss förena och bara Jesus vägar går? Dess renhet som en rök försvann förrän den form och ordning fann. 5. I världen finner jag en enda som jag kan lita säkert på. Till honom vill jag återvända och vid hans sida trygghet få; Med honom ligger vägen klar till hemmet hos min Gud och Far. 6. Så kan jag trygg och säker vandra fast mörka moln mig jagar än, och ge mitt liv för Gud och andra i visshet att mig väntar sen en Faders famn, en öppen port, en himmelsk, fredad tillflyktsort.


Ladda ner ppt "V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? Braw 296 V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? S ÅNG B- DUR 2. Ty allt i denna världen blandas på varje plats där."

Liknande presentationer


Google-annonser