Statistikmodulen www.keyconcept.se Omicron Syntax Data AB Framåt.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Introduktion till dagens övning
Advertisements

Snabbguide och tips.
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Warpen BK Här följer en instruktion hur man plockar fram egen statistik från datafilen. Det finns två sätt att få fram statistik. Man byter antal dagar.
Kampanjuppföljning Hur den senaste kupongkampanjen gick totalt sett vet du säkert. Men hur gick den i exempelvis Skåne jämfört med i Göteborg? Var resultatet.
BANLÄGGNING I OCAD-8 Närpes OK.
Välkommen! På följande sidor kommer Du att få en inblick i Statoil Gasol/LPGs tjänst Kundsida och de möjligheter den kan ge dig… På varje sida finns pilar.
Intagningssystemets databas Ögonblicksbild Kopia av intagningsdatabasen Uppdateras 3 ggr per dag 07:15 – 12:15 – 15:15 Roller Skola, kommun Periodiseras.
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Kommunikationslösning för licensansökningar
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Här skriver ni in namnet på ert förändringsarbete Här skriver ni in er enhet Här skriver ni in vilka som deltagitKontaktperson: adress: tel: e-post:
E-post juni 2013.
Incidenthantering Omicron Syntax Data AB
Enkel dator teknik Tips och tricks.
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
VÄLKOMMEN ! Du kommer nu att få delta i ett parapsykologiskt experiment.. Luta dig bakåt i stolen och klicka med musen när vi kan börja.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
SQZBZO.
Tanken med presentationen Det här är en basal power point-presentation av Göteborgs universitet, framtagen med studentmålgruppen i åtanke. Tanken är att.
Välkommen!.
Demo dokument- och ärendehantering Polisförbundet
Sveriges kommuner och landsting Sjukvårdsdata i fokus
Word Read Plus 08 talsyntes
Affärsbeskrivning [Projekttitel …]
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Proffs. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
VIS Verksamhetens Informationssystem ”Rätt information till rätt användare vid rätt tillfälle”
Tabeller.
Groupwise – skicka mail
Min första hemsida Hello world!. Byt bakgrundsfärg Hello world!
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Licensregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna registrerar licenser till era spelare och lag. Har ni frågor ring Marika.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Stramas tabeller med menyval – en användarhandledning Tabellerna finns på och visar statistik över antibiotikaförsäljningen i öppen respektive.
Adato - rehabverktyget
Klicka på någon av de kapitel för mer information eller klicka på knappen bredvid guide till start. 1.Hur navigerar man på hemsidan?Hur navigerar man på.
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Groupwise – skicka mail
Terminaler Klicka på ”Visa terminaler ” så får du se alla terminaler som företaget har.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Välkommen till! Varför QualisTorget – vad kan QualisTorget göra för Er skola? QualisTorget beskriver denna webbtjänsts funktion på ett bra sätt, eftersom.
Komma igång med Lync Windows Store-appen
1 Datorkunskap – Pass 5 Kalkylering - Grund 1. Börja arbeta med Excel Hantera arbetsböcker.
Google SketchUp Del 1.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Excel 2003 Grundkurs Lektion 1 Mahmud Al Hakim 1.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp, på din sida, symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Lathund Infektionsverktyget
Excel: Pivot-tabeller
Avvikelserapportering
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Presentationens avskrift:

Statistikmodulen Omicron Syntax Data AB Framåt

Statistikmodulen En enkel och kraftfull statistikmodul ger er möjlighet till att effektivt kommunicera eventuella styrkor eller brister i er incidenthantering. Ni kan se trender och agera därefter. Modulen bygger på s.k. OLAP- kuber och ni kan borra er ner i datat i flera dimensioner. Framåt Bakåt

Gränssnitt Framåt Bakåt Välj från 4 olika kuber när en ny rapport skall skapas Här ligger sparade rapportmallar Grafen uppdateras automatiskt när värden i tabellarean ändras Till tabellarean drar och släpper man olika värden man vill följa upp Välj om du vill visa tabellen och/eller grafen

Skapa en rapport 1 Framåt Bakåt När du valt kub öppnas Fältlistan från vilken du väljer vilka fält du vill arbeta med. Välj en av rapportkuberna. De har olika fokus och innehåller delvis olika fält

Skapa en rapport 2 Framåt Bakåt Använd musen för att dra och släppa fält från fältlistan. Börja med att dra ut ett summafält ex Antal incidenter till det stora området i mitten. OBS! Du kan bara se statistik för de områden i Key du givits behörighet till.

Skapa en rapport 3 Framåt Bakåt Dra sedan fält som du vill fördela datat på till rad- eller kolumnfältet beroende på hur du vill att tabellen skall se ut. Exempelvis Händelsetyp.

Skapa en rapport 4 Framåt Bakåt Nu kan du välja att filtrera datat för att endast se det som rapporten skall handla om, ex ”Fysisk säkerhet”. Klicka på lilla pilen vid rubriken ex på ”Händelsetyp” I rutan som dyker upp, markera de områden du vill se, så döljs resten.

Skapa en rapport 5 Framåt Bakåt För att expandera datat, borra dig ner, klicka på det lilla plustecknet bredvid den rad du vill expandera. Kom ihåg att du kan fortsätta flitrera genom att klicka på lilla pilen. I exemplet vill du bara se incidenter som rör ”Enskild person”

Skapa en rapport 6 Framåt Bakåt Nu visar du endast de Incidenter som rör ”Enskild person”. Om du inte behöver borra dig ner längre, kan du lyfta upp fältet Händelsetyp och lägga det som ett filterfält högst upp. Ta tag i rubriken med musen och dra och släpp på filterfältet. Nu har du skapat ett filter på händelsetypen ”Enskild person” d v s visar bara dessa incidenter och har på nytt en ren arbetsyta att lägga till fler fält på.

Skapa en rapport 7 Framåt Bakåt Om du vill se när dessa Incidenter inträffade, dra fältet ”Inträffade” och släpp i Rad- eller Kolumnfältet, i exemplet använder vi Kolumnfältet. Du har nu fått en uppdelning på årtal, men är bara intresserad av 2007 års siffror så du skapar ett filter och flyttar sedan upp fältet till filterraden högst upp.

Skapa en rapport 8 Framåt Bakåt Nu kan du fylla på med nya fält. Du kanske vill se vilket bolag/avdelning som drabbats. Dra och släpp det fältet och expandera & filtrera det sedan efter behov

Skapa en rapport 9 Framåt Bakåt Diagrammet nedanför uppdateras hela tiden dynamiskt när tabellen ändras.

Skapa en rapport 10 Bakåt När du vill börja justera diagrammet väljer du lämpligast att bara visa Diagram så att du får mer utrymme på skärmen. Vill du ändra diagramtyp klicka på symbolen för detta. Framåt

Skapa en rapport 11 Framåt Bakåt Om du så önskar kan du enkelt exportera datat till Excel för vidare bearbetning.

Skapa en rapport 12 Framåt Bakåt Förtydliga ert budskap! Enkelt att kopiera diagram och klistra in i presentationer eller rapporter.

Kontakta oss För att veta mer om hur Key Concept kan hjälpa dig och din organisation att hantera era incidenter, d.v.s. spara pengar och skapa en bättre arbetsmiljö, ring: 08 – Omicron Syntax Data AB eller gå in på: Bakåt Starta om