Uppsala Ponnyklubbs tävlingskommitté (TK) TK ansvarar för planering och genomförande av klubbens tävlingar på lokal nivå och uppåt. TK är en del i klubbens.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Region Värmland Kunskapsutveckling i Socialtjänsten REGIONALA STÖDSTRUKTURER i ett större sammanhang.
Advertisements

Klicka här för att ändra format LOV att välja Klicka här för att ändra format LOV att välja LOV i norra Bohuslän ur brukarens perspektiv Välkomna till.
Välkomna till medlemsträff hos
Studie- och yrkesvägledare Kristina Modén
Minnesanteckningar från förtroendevaldsträff 15/
GRÖNT KORT KURS När? 5 st onsdagar v. 45, 46, 47, 48 och 49 Tid? Var? Gula huset på Berg Anmälan till? Miranda Johansson eller.
UPPDRAG: •Revidera handlingsprogram om inflytande för barn och ungdomar •Skapa förutsättningar för att införliva barnkonventionen i Borås Stad Inflytande.
BLU - vad är det? BLU är nätverket för alla ST-läkare och nyblivna specialister i pediatrik i Sverige. BLU är en undergrupp till BLF (Svenska Barnläkarföreningen)
Informationsmöte Akademi Gul och Blå. Innehåll möte Organisation Organisation HTK:s syn på grupp planering, träning mm. HTK:s syn på grupp planering,
Nätverk No/Tk 25/ Välkomna!.
Areamöte den 17 april 2010 i Uddevalla Ingrid Rylander, Info Master i Area 03 bost , mob , arb
Välkomna till P-00 föräldramöte! -Lagledaren har ordet -Föräldrarepresentanter -Matcher/Träningar -Vintersäsong -Organisation Övrigt.
Träff för nya medlemmar Upplägg Läget i Vänsterpartiet Organisationen Partiprogrammet Allmänna frågor Fika.
Jakobsgårdskolan ansvar - kunskap - självkänsla - framtid Lokal arbetsplan Prioriterade mål under året! Pedagogik i klassrummet För att uppnå.
FÖRÄLDRAMÖTE Nya Munken. INFO FRÅN STYRELSEN SATSNING PÅ SIMVERKSAMHETEN OCH VÅRA SIMMARE HEMSIDAN, INFO LASS – ALLT OM LASS – DOKUMENT. DÄR.
VERKSAMHETSPLAN Verksamhetsplan UPPDRAG / SYFTE 2.VERKSAMHETSINRIKTNING Vision Mål 3.ORGANISATION 4.AKTIVITETER Autosport International,
Ungdomsverksamhet 1.Så här gör vi 2.Selektivt föreningsbidrag 3.Aktiviteterna 4.Framtida planering 5.För frågor.
Lokal arbetsplan Hedlunda skola Kunskaper, utveckling och lärande Barnen/eleverna ska känna sig trygga, respekterade och ha demokratiska värderingar.
Välkommen till årsmöte 2013 Svensk Tennis Väst. Dagordning Genomförande av årsmöte Gratifikationer Tack till förutvarande i styrelsen Avslutning av årsmötet.
Skolinspektionen Kvalitetsgranskning av svenskundervisning för invandrare i Falkenbergs kommun.
Välkomna till uppstartsmöte i Lundalands ungdomsprojekt
Program för god äldreomsorg Att bygga infrastruktur för socialtjänsten.
Delaktighet.
Lathund Unionen PFS på Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: Här loggar du in med det användarnamn.
Dikter ProjektöProjektöversikt Lärarplanering Exempel och reflektioner Utbildningsresurser Bedömning och standard Utbildningsområde Nivåer Mål Program.
PA1201 Projektarbete 100 p.
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
Skellefteå AIK Bordtennis Verksamhetsplan 2013/ Skellefteå AIK Bordtennis.
Skellefteå AIK Bordtennis Verksamhetsplan 2012/ Skellefteå AIK Bordtennis.
Upptaktsträff Inför sommaren Agenda Inledning Presentation av styrelse, tränare, kansli, föräldragrupp och ungdomsgrupp Hemsidan Träning/Tävlingar.
Välkomna till Gripens RF Tävlingsmöte ALLSVENSKAN 2015 Division på våren Division på hösten Intresseanmälan Ex. antal för att anmäla.
Bb. Avfall Sverige Branschorganisationen för avfallshantering och återvinning 400 medlemmar – kommuner, kommunbolag - Privata företag är associerade medlemmar.
Area 03 på webben Trollhättan 18 april 2009 Sonja Hönig Schough Infomaster Area 03 International Director
I ponnycupen åker en ridskolas elever till en annan ridskola för att tävla på deras ponnyer. Det är samma ponnyer som går för båda lagen. Antalet matcher.
Föräldramöte Mintruppen Huddingehallen 5 sep 2010.
Mer information hittar du på Gruppindelningar i ridskolan: Lektionstider på ridskolan alla vardagar: Grupp 1Kl – Grupp.
Jättestensskolan - Gamla Lundby gymnasium - Åk Göteborgs Stad
Förbundsfunktionärsgruppen. Mål Att SBF har funktionärer med rätt kompetens.
Gamla Långedragskolan - Åk Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar.
Attraktiv Hemtjänst Program som pågår
Gamla Långedragsskolan - Åk Göteborgs Stad
Idéstuga – samla en grupp med både nya och gamla medlemmar och ta tillsammans fram förslag på nya aktiviteter.
Välkomna till Tullus SG Skidskytteträningar säsongen 15/16.
K APARESKOLANS FÖRÄLDRAFÖRENING En förening för alla föräldrar på Kapareskolan. Öppet för alla frågor och funderingar som rör våra ungdomar på skolan.
UC+, vad är det? - UC+ är en förkortning av Utvecklingscentra Plus. - UC+ är en del av Utvecklingscentra Uppsala, en operativ enhet i samverkan med Upplands.
Överlämning Distrikt 21. MÅLET med överlämning Zontas mission Zontas vision Conviction Commitment Courage.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
UPK-systemet Vägen från elev till ridinstruktör. Elev Eleven börjar rida på ridskolan.
Svenska Brukshundklubben Peder Nimrodsson & Johan Lindahl.
Utvecklingsplan Många ungdomar i en socialt bra verksamhet Fostra gott uppförande och respekt för sina medmänniskor Lära ut teknisk och anfallsinriktad.
Inner Wheel Sverige Byte av IT system
Välkomna! Att tävla för Bulycke RF Bohus Cupen och Division I
Sommaren 2017.
Verksamhetsplan 2009.
Medlemsmöte ÄIF Hockey
Brukarinflytandets olika nivåer: FYRA VÄGAR TILL MEDBORGARMAKT. Brukarinflytandets olika nivåer:   ■ INDIVIDNIVÅ När du som individ själv deltar i.
Välkommen till Bromangymnasiet!
P06 Föräldramöte
Här kommer vi att titta lite på hur vi vill arrangera JSM i framtiden, då vi har upptäckt att det är väldigt få klubbar som är intresserade av att ta sig.
Skellefteå AIK Bordtennis
Brukarinflytandets olika nivåer:
Målstyrning Kungälvs Brukshundklubb
Rubriker: Franklin Gothic Demi Brödtext: Franklin Gothic Book
Vägledningsdokument för Vuxna Psykiatri Missbruk
VO-college Branschdag 2017 Välkomna
Brukarinflytandets olika nivåer: FYRA VÄGAR TILL MEDBORGARMAKT. Brukarinflytandets olika nivåer:   ■ INDIVIDNIVÅ När du som individ själv deltar i.
Välkomna till Poolspelsträffen för säsongen 2018/19
Extra pengar till lagkassorna
Juniorutvecklare Västergötland
VFU i CL-programmet
Presentationens avskrift:

Uppsala Ponnyklubbs tävlingskommitté (TK) TK ansvarar för planering och genomförande av klubbens tävlingar på lokal nivå och uppåt. TK är en del i klubbens ordinarie verksamhet. Liksom för övrig verksamhet inom klubben fattas alla ekonomiska beslut av styrelsen

•TK 2010 består av: Carina Fagerberg, Emelie Gabrielsson, Ingrid Hassis, Carina Hollsten, Sten Nyman, Sara Husén, Agneta Östberg och Eva-Britt Widenberg •Under 2010 TK totalt sju tävlingar för ponny/häst ( st). •TK har möten ca en gång per månad för bl a planering inför kommande tävling, utvärdering av genomförd tävling och så massor av andra olika saker kopplade till tävlingarna. Viktigt med säkerhetstänkande! •Funktionärsträffar ett par gånger per år för nya och ”gamla” funktionärer. Syftet med träffarna är dels att informera och möjlighet till erfarenhetsutbyte. Självklart brukar vi bjuda på fika. •TK ser över behovet av intern och extern utbildning av funktionärer. •Deltar vid bl a tävlingsmöten på Upplands Ridsportförbund

Du vet väl •att både privatryttare & ridskoleryttare med föräldrar är mycket välkomna att vara med och jobba på klubbens tävlingar •att det finns beskrivning av funktionärsuppgifterna på klubbens hemsida •att det finns en egen flik på hemsidan där det finns info om allt som rör tävlingar •att TK har en mailadress som kollas av regelbundet