Linux Uttagningen Av Maths Claesson Del 1.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Bestar möt myternas djur
Tröst hos Pinto Av Inger Frimansson Kona-klubben del 4.
Här kommer några bilder från platsen där mysteriet hände en gång…
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Vad är ett hundhem? Tror Du att Du vet..?.
Kanske är ni goda vänner i ett år,
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Författare Josefin Berntsson År 2013
Sagan om Piffy.
februari 2002, M. Karhu & M. Ylitalo
1:a person 2:a person 3:e person singular/plural
Barnanpassad utredning
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Så sjukt kär, Kyssas typ, Läskigt nära, Helt slut, Nästan nakna, Så grymt skönt Serie av Mårten Melin Måns är sjukt kär i Emma. Han vet vad han vill, han.
Metodstöd.
Nils Karlsson pyssling och Bertil hemma
Les meilleures photos de
Åk 9 - året då det händer -.
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
KRISTENDOMEN Vad tänker du på när du hör ordet kristendom?
Vincent Van Gogh.
Jenny Nyström.
NU har vi kommit fram till de revolutioner på 1700-talet som detta arbetsområde i huvudsak handlar om. Den amerikanska och den franska revolutionen. Bägge.
Det va en gång en katt och hund del 1
Sagan om björnen.
Jag heter Carl X Gustav. Jag är kung i Sverige
Flickan på tavlan Av Rebecka Åhlund
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Minna Hedberg Hjort och Melwin Eklund
Franska revolution 1 juli 1789 var det mycket oroligt i Paris.
Unga poeters sällskap Av Mårten Melin Lättläst.
För att ta några lektioner Om vänskap & Livet
De försvunna monstret Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom.
Jag kommer som jag är, har ingenting att dölja. Du har skapat mig
Judendomen.
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
Fördjupningsseminarium Idégenerering och utveckling av projektidéer Kom In: Barn och ungdomars villkor. Från verklighet till vision! Seminarieledare: Nalin.
Vad är du för typ av person?
Fina kojan Av Helena Bross Axel och Omar hittar bräder som någon slängt. Axel säger att de ska bygga en koja. Kojan blir jätte bra. Det finns en arg tant.
EVA OCH CLAES – En berättelse om våld och brott i nära relationer.
Romarrikets uppgång Hur kunde Rom bli så mäktigt? Vad tror ni behövdes? Skriv till jag säger stopp.
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Att skriva efter en litteraturdiskussion
Marcus berättar lite om sig själv
Innehåll  Introduktion  Profeten Nuh (Noa)  Profeten Ibrahim (Abraham)  Profeten Musa (Moses)  Profeten ’Isa (Jesus)  Profeten.
BO OCH LEVA INTRODUKTION AV KAPITLET Hur undvika vräkning Samboregler
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Fakta om andravärdskriget
Det var en gång en man som  inte var nöjd med sitt redskap.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Ordkunskap Ord och begrepp som används för att uttrycka känslor, kunskaper och åsikter. Ords och begrepps nyanser och värdeladdning.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Etik & moral Etik = beskriver vilka riktlinjer vi ska välja för hur vi ska handla, val vi ställs inför. När man funderar över skillnader i vad som anses.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Ärtan på Prinsessan Av Embla Björk.
Det va en gång en katt och hund del 1
MAKTLEKAR.
1800-talet.
Vackert om kvinnor Luta dig tillbaka och sätt på ljudet. Bildspelet sköter sig utan att du behöver klicka.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Andlig Klarsyn En måttstock för den Kristna församlingen.
Kajsa och mormor i Danmark av Cajsa och Hannes. Det var en fin sommardag. Kajsa skulle gå ut och sälja kolor på torget.
POLITIK 2. Vem ska bestämma?.
Jesu lidande och död.
Presentationens avskrift:

Linux Uttagningen Av Maths Claesson Del 1. Linux högsta önskan är att bli rymdpilot och navigera i rymden efter okända planeter. Pappa blir arg när han drömmer i stället för att plugga matte. De grälar nästan jämt sen mamma flyttade. Till sommaren ser det ut att bara blir att sitta inne och plugga, men då…

Eviga glömskans allé Av Ritta Jacobsson Alexa är sexton, hennes mamma volontärarbetar i Afrika. På en fest träffar Alexa Rasmus, en riktig drömkille. Hennes mormor avslöjar en mörk hemlighet. Alexa läser i tidningen om rån på åldringar och då känns inte mormors strandvilla trygg.

Fågelbarn Av Christina Ljungqvist Hanna hade två bröder Samuel och Jens. Samuel känslig och Jens tvärt om. De är båda borta nu och det är Jens fel. Kanske Hanna kunde ha stoppat det som hände. Är det därför Jens kommit tillbaka för att hämnas?

Homecoming Queen Av Moa Herngren My är utbytesstudent och hamnat i en håla Owensville i en kristen konservativ familj. De ger henne nästan ingen frihet alls. My känner sig vilsen och annorlunda fast hon spelar med så gott hon kan. Men ändå blir hon vald till Homecoming Queen.

Millan Sveket Av Pia Hagmar Millas högsta dröm är att få en egen häst. En dag kommer pappa hem med Zorro, en liten shetlandsponny och inte alls vad Millan tänkt sig. Millan får höra att det finns en häst att rida men ägaren vill ha Zorro i utbyte, vad ska pappa säga. Vem ska hon svika pappa eller sig själv?

Hemma kanske inte är en plats Av Lin Hallberg En olycka får Sara att minnas sin barndom i Argentina. Där var alla barn lyckliga tillsammans. Allt tog ett tvärt slut och Sara vet inte varför. När försäkringspengarna kommer köper hon en biljett till Buenos Aires. Hon måste få reda på vad som hände.

Två eller tre saker jag glömt berätta för dig Av Joyce Carol Oates I en skola för högpresterande elever kallas Merissa för den perfekta för att hon är det. Hon har bästa betyg och är snygg. Hennes pappa lämnar familjen. Merrissa med vännerna Nadia och Think kommer att förändra allt.

Hemligheternas rike Av Kristin Cashore De utvalda del 3. Bitterblue dotter till onde kung Leck. Hon blev drottning när hon fyllt tio efter faderns död. Hon kämpar för att få riket på fötter. På nätterna är hon ute på gatorna där möter hon tjuvar som har lösningen till Lecks makt. En av tjuvarna blir betydelsefull för henne.

Bränd P.C. Cast Del 10. När Neferets ondska avslöjat för Högsta rådet kan Zoey och hennes gäng äntligen få hjälp att försvara sin skola. Det gäller för Zoey att vara snabbtänkt och lita på sin intuition, hon har god hjälp av alla sin vänner.

Saeculum Av Ursula Poznanski Thriller Saeculum är namnet på ett rollspelssällskap som endast spelar om 1400 talet. Bastian är kär i Sanna som tillhör Saculum och vill att Bastian blir medlem. Han blir inbjuden till en 5 dagars rollspel och han följer med till en okänd plats. En plats där ingen kommer levande ifrån, säger sägnen.