Medarbetarportalen (MP)

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Advertisements

Skribentutbildning SharePoint Publicera på nya intranätet
SynerTrade: Användarguide för leverantörer
Om studentwebben Mitt Lnu – Bakgrund
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Information Livsstilsportalen.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Introduktion i webbpubliceringsverktyget
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Introduktionsutbildning i MOSS-verktyget
Logga in i Cambro Efter att du har aktiverat ditt CAS-id kan du logga in i Cambro. Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Lägga in ett PM – så här gör man…
Hemsida, Grundutbildning
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Cirkelledarutbildning
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
VIS Verksamhetens Informationssystem ”Rätt information till rätt användare vid rätt tillfälle”
EKÄNGENS IF NÄRVAROREGISTRERING MEDLEMSHANTERING ADMINISTRATION.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Klicka på någon av de kapitel för mer information eller klicka på knappen bredvid guide till start. 1.Hur navigerar man på hemsidan?Hur navigerar man på.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
VIS Verksamhetens Informationssystem
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 11 Systemadministration och checklistor 12/ Sofia Wallgren Nyps utbildning- Företagsstöd.
Målgruppsfokusering och modernt verktyg vid lansering i februari
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Samarbetsytor i Aurora
Medarbetare Det nya intranätet. Bild oinloggad Oinloggad.
Kurslistan på Mitt Lnu Kommunikationsavdelningen
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
En förhandstitt på nya sfam.se Eva Norell
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Sv CAMBIO HEALTHCARE SYSTEMS Nya presentationsvyer i COSMIC Våddokumentation Kronologisk vy, vårdplansvy och sökordsbaserad vy
Knappar i Excel Hoppa till Start Hoppa till Infoga Hoppa till Sidlayout Hoppa till Referenser Hoppa till Utskick Hoppa till Granska Hoppa till Visa Skriv.
Tips och tricks! VIKTIGT!!! Läs tips sidorna innan du börjar med din presentation.
Ta med dig kartan ut i skogen Du behöver inte ladda in några nya program. Du finner webbappen på adressen Du får information.
173 dagar kvar ….. Nummer 4 vecka
Medarbetare Från 1 september 2016 gäller nya rutiner för att rapportera din lön! Information till medarbetare.
Lathund Ladoksupport.
Chef Viktig information till dig som chef gällande nya lönesystemet från september 2016.
Avvikelsehantering En säker verksamhet = en säker arbetsmiljö!
Bildsvep Spara och återuppta en ansökan Börjar strax
Michael Hansson Löfqvist SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Välkommen till redaktörsutbildning på linkoping.se
36 % 56 % Källa: IDC Visste ni….det finns studier som visar att en anställd lägger 36% av sin arbetstid på att leta efter och sammanställa information,
Lathund för administratörer
VIKTIGT!!! Läs tips sidorna innan du börjar med din presentation.
Taggad på taggning? mars 2018/Anders Runesson.
Lägga in ny medlem Ta bort medlem
Chef Viktig information till dig som chef gällande nya lönesystemet.
Läs mer om det Microsoft Nyheter i SharePoint
för att skapa din kvartershemsida
Välkommen till utbildningsdag i EpiServer
Ta ut provtagningsunderlag i ROS
Nya hemsidan Övergripande adress:
Lathund för dig som administrerar resultatrapportering
-Administratörer.
Användarguide - chefer
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Ljustadalens skola
Lathund för dig som administrerar resultatrapportering
Så här anmäler du dig till högskolan HT19
Nyheter Melior 219 SP 1 patch 200
Presentationens avskrift:

Medarbetarportalen (MP) Uppsala universitets första gemensamma intranät. Omfattar drygt 1500 webbsidor med fast information. Universitetsgemensam information – synlig för alla oavsett om du är inloggad eller ej. Lokal information (tillägg/sidor) – endast synlig för dig som är inloggad i universitetets nätverk.

Ej inloggad i UU:s nätverk

Inloggad i UU:s nätverk Som inloggad når du alla system vid UU, alla grupper du ingår i och dina genvägar. Klicka på kugghjulet och välj vad som ska synas på startsidan. Vill du inte se dessa rutor? Klicka på Dölj under rutan i mitten.

Startsidan – Bildpuffarna Det är kommunikationsavdelningen som publicerar innehåll i de sex bildpuffarna. Fem kategorier är fasta: Utlysningar, Kompetensutveckling, Namn som nämns, Nomineringar och Friskvård. Tipsa oss gärna: mpredaktionen@uadm.uu.se Innehållet kan även taggas för ett specifik område eller roll, vilket betyder att notisen om en utlysning även publiceras på andra webbsidor med fast information i MP – t. ex. under fliken Forska.

Startsidan – händelser från dina grupper I det här flödet kan du följa de senaste händelserna i de grupper som du ingår i.

Startsidan – Nyhetsflödet Universitetsnyheter publiceras löpande och kan inte väljas bort. Notiser under Aktuellt kan även publiceras på specifika ämnessidor (Anställning, Forska med flera). Tipsa oss gärna: mpredaktionen@uadm.uu.se Klicka på kugghjulet och prenumerera på ytterligare nyhetsflöden. Tipsa gärna MP-kalendariet om event!

Klicka på kugghjulet och stjärnmarkera det du vill ska synas på startsidan Primula webb är systemet där du hanterar din sjukfrånvaro, vabb, rese-ersättning med mera. Stjärnmarkera sidan så når du den från startsidan.

Profilsidan Det är viktigt att bli hittad av kollegor och andra! Gå in på Min profilsida som ligger i inloggningsrutan högst upp till höger på startsidan och lägg själv in text och bild. Glöm inte nyckelorden, viktiga för sökfunktionen.

Enhetsytan – för intern kommunikation på din avdelning/institution eller motsvarande. Här finns funktionerna: forum* blogg* wiki* dokument kalender* dokumentfunktion* Nyheter Kontakta support för att öppna en enhetsyta. Alla medarbetare blir automatiskt medlemmar. Endast gruppmedlemmar kan se innehållet i enhetsytan. *Gruppägaren kan välja bort dessa funktioner.

Gruppytan – för samarbeten, arbets- och forskningsprojekt. Du skapar själv en gruppyta och bjuder sedan in alla som ska ingå. Du kan även bjuda in externa medarbetare (dvs. personer utanför Uppsala universitet). Endast gruppmedlemmar kan se innehållet i gruppytan.

Fliken Din anställning

Fliken Stöd och service

Fliken Forska

Fliken Undervisa

Fliken Vårt UU

Fliken Katalogen

Lokalt tillägg Till den gemensamma och övergripande informationen kan institutioner, enheter och campus lägga till ett så kallat lokalt tillägg, som endast är synligt för de anställda på den aktuella enheten.

Lokal sida Det kan även finnas lokala sidor som endast gäller för en institution, enhet eller ett campus.

Råd & stöd Frågor om innehåll och struktur: kontakta mpredaktionen@uadm.uu.se Tekniska problem och hjälpsidor: klicka på svarta knappen Support/Hjälpsidor till höger, eller klicka på frågetecknet i högra hörnet bredvid sökrutan.