Team Up! Nya Partnerskap för bättre affärer

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Är du vår nya kollega i Stockholm?
Advertisements

SoftOne Mobil Produktpresentation.
ARBETSMILJÖ och SÄKERHET
Information Leonardo Da Vinci
Lindås Waves Utbildningskommitté Maj 2013
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
Skapa ideala kundprofiler
Affärsidé Öppna en klädaffär och sälja underkläder från Victorias Secret och t-shirts från olika märken som inte säljs i Varberg. Vi hade även tänkt att.
Sälja Microsoft Office 2010 Möjligheter att sälja Office 2010 Vid uppgradering till Windows 7 Vid installation av en nätverksinfrastruktur Med nya datorer.
Ersättning för extra djuromsorg för suggor -villkor och riktlinjer
Yrkesförbundet för dig som jobbar med försäljning och marknadsföring.
Praktisk arbetslivsorientering
Vår tekniska plattform, vår lyhördhet för kundens processer och affärer, vår förmåga att dra till oss rätt kompetens och vår kraftfulla satsning på.
Intervju inför ViV-projektet.
1 Reseadministatörs info 3 juni 2009, kl 14.00— —14.05 Inledning Seija Natri 14.05—14.20 Åre som konferensdestination Erika Svensson 14.20—15.00.
Microsoft i offentlig sektor
LANDSTINGSDIREKTÖRENS STAB Regional utveckling Uppdrag från Landstingsstyrelsen Slutrapport e-hälsa projektet Grönbok om innovations- och utvecklingsarbete.
Tanken med presentationen Det här är en basal power point-presentation av Göteborgs universitet, framtagen med studentmålgruppen i åtanke. Tanken är att.
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
SydostTrampar Cykelkampanj för arbetsplatser i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län Har funnits sedan 2010 Målgrupp – företag, regionala myndigheter, sjukhus,
PRAO 14/10-18/10 V. 42.
Ungdomsråd i region Mitt. Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja.
Microsoft och CERO 1. Vad vill vi åstadkomma? Mer miljömedvetna –färre resor Flexiblare arbetsliv Häsosammare livsstil –mer motion Måsättning: 10% CO2-reduktion,
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben
Paketerad lösning för upp till 40 användare
Prao Vecka 40 (29 sep - 3 oktober)
Praktisk arbetslivsorientering
H.O.U.S.E 2015 EFFEKTIVISERA DINA PROCESSER MED HJÄLP AV ACTIVE DIRECTORY! Thorir Eggertsson – Inuit AB Johan Lidman – Inuit AB.
FORUM 3: PPT material Instruktioner De efterföljande PPT bilderna kommer att guida gruppen igenom Forum 3 med presentationer och övningar steg för steg.
Tankens Trädgård - från idé till PrAkademi! Ordförande Ingrid Thuresson –29 VÄLKOMMEN!
Rådgivning och stöd från Brysselkontoret Regionförbundet Örebro Maria Lunander, EU-handläggare Central Sweden Bryssel.
Arbetsskador och tillbud
Caseseminarium Sofie Johansson, sofjo153
BVForum - en genomgång för revisorer Sören Thuresson.
Dialect – Thomas Eriksson
Svenska Leanpriset 2016 Lean Forum utser varje år vinnaren av Svenska Leanpriset. Syftet är att lyfta fram förebilder som kan inspirera och därigenom driva.
Kommunledningskontoret Myter och legender inom upphandling.
6:1 Kopiering tillåten. M2000 Compact © Liber AB Värdekedjan.
PRAO ÅK 8 VECKA nov Din studievägledare och kontaktperson på skolan: Mimmi Linden
Webbanmälan till högskolestudier HT 2017
Best Practice i sociala medier
Vi har inlett ett samarbete med Intersport denna säsong.
Webbanmälan till högskolestudier HT 2016
VÄLKOMMEN! Upplägg idag
Så här anmäler du dig till högskolan VT18
Hej!!! Här kommer en kallelse till första samlingen inför Cup Post Nord som spelas i höst. Träningen är den 16 Juli på Sudervallen i Hemse och är öppen.
36 % 56 % Källa: IDC Visste ni….det finns studier som visar att en anställd lägger 36% av sin arbetstid på att leta efter och sammanställa information,
Välkommen till Boo Hockeys Hockeyfestival!
Träningskläder Min beställning: Mitt barns namn: Förälders namn:
stöd för uppföljning och förbättring
Samla pant gör skillnad.. Både för Miljö och lagkassa!
Samla pant gör skillnad.. Både för Miljö och lagkassa!
Instruktion till huvudman
Välkomna på Ekonomfrukost med Grant Thornton
The ABB - FG Wilson and Caterpillar case
PRAO Praktisk arbetslivsorientering Katarina Norra
Entreprenörskap 2 Ni ska läsa detta och förbereda er inför lektion måndag vecka 40. Då börjar allvaret att bygga er stad.
Att skriva CV och ansökningsbrev Intervju – hur kan det gå till?
Instruktion till huvudman
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Kortare arbetstid med heltidslön - Hur funkar det?
Så här anmäler du dig till högskolan VT19
Välkomna till Ungoteket!
Databas.
Samverkansprojekt för bättre hälsa
EXEMPEL Ökade välfärdskostnader 1 2 Brännpunkt Konsekvenser för staden
Välkomna till Ungoteket!
Så här anmäler du dig till högskolan HT19
Presentationens avskrift:

Team Up! Nya Partnerskap för bättre affärer Instruktioner Anmäl dig till Team Up den 15 juni: www.microsoftevents.com/profile/form/index.cfm?PKformID=0x1940984c3f9 Fyll ut mallen (Slide 2) så snart som möjligt, med information om er och vilken typ av samarbetspartner ni tror att ni söker. Endast en one-slider per företag. Skicka in ifylld one-slider som .ppt till a-erios@microsoft.com Ta gärna bort slide 1 (instruktioner) och slide 2 (exempel) innan du mailar. Förbered er: Se vilka andra partners som deltar och söker samarbete. Hämta den senaste TeamUp-katalogen på https://aka.ms/TeamUp2017 Delta i Team Up hos Microsoft den 15 Juni kl 08.30. Håll ett öppet sinne för nya idéer och samarbeten, oavsett vad ni medvetet söker

Contoso AB (exempel) ISV IoT CSP och Systemintegratör som riktar sig till kunder inom hälsa och sjukvård Maila Peter Svensson på peter@contoso.se eller ring 000 123 45 67 Vi är en snabbfotad utvecklare som satsar hårt på IoT inom vården. Vi är ca 15 anställda i Örebro, och satsar på att växa med mer än det dubbla inom något år. Just nu har vi ett flertal spännande lösningar på gång, främst inriktade på att kunna spåra och effektivisera vården hos sjukhus och större vårdcentraler. Våra lösninar bygger på Microsoft Azure. Vi söker partners som arbetar mot kunder inom hälsa och sjukvård, som är villiga att paketera vår lösning ihop med sina egna lösningar. Vi hjälper gärna till med att presentera vår lösning i kundmöten m.m.