Askims IK P07 Föräldramöte

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
ÅLDERSGRUPPEN 10 ÅR HÖSTEN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
Advertisements

Charmtrollen är våra allra yngsta deltagare och där innebandyn ännu inte är i fokus. Tanken är att bli barnens första kontakt med organiserad idrott, känna.
Föräldramöte F-05.
Protokoll Föräldrarmöte 16/3 P Föräldrarna hälsades välkomna till Eskils klubbstuga. 2. Klubbdirektör Tommy Billqvist informerade om Eskilsminne.
ÅLDERSGRUPPEN 11 ÅR HÖSTEN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
Föräldramöte 19/10 P05.
Föreningspolicy för IFK Fjärås
ÅLDERSGRUPPEN 6 ÅR VÅREN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
ÅLDERSGRUPPEN 8 ÅR HÖSTEN. Kvällens program Rapport från ledarna om säsongen Kvällens tema Gemensamma diskussioner och eventuella överenskommelser Utbildningar.
Ledarmöte Innehållsförteckning 1.Övergripande – Vår policy i stort 2.Att vara ledare inom SGoIF 3.Barnfotboll, upp till 12 år 4.Ungdomsfotboll,
Föräldramöte Gefle IF P-01
 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening.
Qviding ungdom 2009 Ungdomsutskottet. Vi skall bli bäst i Sverige på att utveckla & utbilda våra ledare, tränare och spelare. Vision Qvidings ungdomsutskott.
Bollnäs Fotboll pojkar-04 Säsongen Kvällens innehåll Kommande säsong – träningstider och match Cupspelande Medlemsavgift Möjlighet till bättre ekonomi.
Föräldramöte F 08/09 30 September Policy, spelarutbildningsplan; hur jobbar BK Höllviken med flickfotbollen? 2.Höstens planering: Tjejcupen,
Pojkar -06 Föräldramöte Dagordning Informationskanal Vision Prioritering på träning Målvaktsveckor Träningar Matcher Roller i laget Ekonomi.
Föräldramöte Ytterby IS F Välkomna till Ytterby IS Ytterby IS bildades den 1947 och är Kungälvs största fotbollsförening, med verksamhet.
Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte S-T FF - F03 1.
Vi som leder laget Victor StåhlPappa till Jonathan (09) Peter Sommarström Pappa till Charlie (09)
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
Välkomna till P-02 Föräldramöte 15 Oktober. Tränare Anders, Fredrik, KG, Magnus, Micke, Ola Anders, Fredrik, KG, Magnus, Micke, Ola Bosse och Jonas slutar.
VÄLKOMMEN till SÖRSKOGENS IF Fotboll / Innebandy / Tennis En informationsskrift om Sörskogens IF TILL ALLA FÖRÄLDRAR och SUPPORTRAR Som förälder och supporter.
Föräldramöte Agenda Avsluta 2013 Målsättning Adolfsbergs IK Målsättning/Vision AIK P05 Organisation (detta skall vara klart idag!) Säsongen.
Välkommen till Föräldramöte P03 lag 4-6. Spångamodellen Spånga IS Fotboll är en förening vars syfte är att, utifrån Fotbollens spela lek och lär, bedriva.
Föräldramöte AIK P03 Blå. Agenda 1.Välkommen – introduktion till verksamhetsplan 2016 (Ordförande) 2.Det spelmässiga, träningar och cuper (Huvudtränare)
Policy Vad förväntas av spelare, ledare och föräldrar i Uppsala HK.
FÖRÄLDRAMÖTE 11/ HFF P 01. INNEHÅLL UNDER KVÄLLEN Blå Tråden Läget i laget Regler för spelarna/laget Uttagning till matcher Medlemsavgiften Cup.
Täby IS P-95 möte 5 november. Agenda 1 Målsättning & Vision Organisation P95: Säsongsplanering TIS Värdegrunder & Fotbollsutbildning.
BILD Välkomna Föräldrarmöte P februari, 2017.
Föräldramöte
Föräldramöte - Anteckningar från mötet
Åsa IF Stiftelsen Dunross
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
Välkomna till Föräldramöte Hallby P06
Välkomna till föräldramöte F
Agenda Söderköpings IK PF03 Föräldramöte 19/3
Föräldrarmöte F08.
Talangutveckling Ungdom
Skogås-Trångsunds FF Ledarmöte
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
Föräldra- och spelarmöte Brunflo FK P-04/05
Obbola IK.
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
Föräldramöte 25/4  .
Luleå Hockey Team 09.
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Välkomna till föräldramöte
Välkommen till föräldramöte Lerkil P8
Föräldramöte Boden Hockey U
Välkomna till föräldrainformation för BSK- F09.
Dagordning Tankar kring fotbollsträningen BAIK som förening
Välkomna till föräldramöte F
Innebandy P05 Säsongen 17/18.
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
OBS! Lägg gärna in er föreningslogga på denna sidan!
Utfall Enkät Säsongen 2014/2015
Pojkar Footer Text 9/18/2018.
Fotboll Fristad Goif F10 Ledare: Magnus Kamsula, Leif Andersson, Anton Björnberg och Niklas Rydell.
Föräldramöte FBC F
Informerar föräldrar om Barn- och Ungdomsverksamheten
P Ledare o spelare Föräldrarepresentanter P06 Vision Match
OBS! Lägg gärna in er föreningslogga på denna sidan!
Välkomna.
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
Föräldrapolicy Skåre HK
NOLLTOLERANS I UPPLAND
Välkomna till föräldramöte VIK P09:1
NOLLTOLERANS I UPPLAND
Föräldramöte P
Föräldramöte NIF P06 Vår 2019.
Presentationens avskrift:

Askims IK P07 Föräldramöte 6/12 16.00

Tack för att ni gör det möjligt! Året som gått med P07 41 träningar 9 cuper 42 seriematcher 2 seriesammandrag En fikavecka Ett Sisjölopp Tack för att ni gör det möjligt!

Våra Värderingar – Den rödsvarta tråden Glädje, samspel och jämlikhet Vi har roligt både på träning och match. Alla som vill ska kunna delta i klubbens aktiviteter utifrån givna färdigheter och förutsättningar. Trygghet och glädje är framgångsfaktorer också på plan. Alla skall vara sedda och känna sig viktiga. Laganda och samarbete är en framgångsfaktor, både på fotbollsplanen och i hela vår förening. Engagemang och utveckling Vi tar vara på all vilja och allt engagemang. Vi är lyhörda och lär oss nytt vid varje tillfälle vi möts. Ständig utveckling både på och utanför planen är en framgångsfaktor. Hälsa och kvalitet En sund livsstil är viktig i alla åldrar. Vi står för nolltolerans både vad gäller droger, trakasserier samt dåligt uppförande på och utanför planen. Vi gör vårt bästa både på och utanför fotbollsplanen. file:///Users/Fredrik/Downloads/Den-rodsvarta-traden%20(4).pdf

Våra viktigaste ambitioner Vår vision Askims IK upplevs som en föredömlig, glädjefylld och engagerande breddfotbollsförening i västra Göteborg. Våra viktigaste ambitioner Att så många som möjligt ska fortsätta med fotboll i Askims IK så länge som möjligt. Att alla spelare ska uppleva glädje, få uppmuntran och lära sig något nytt vid varje träning och match. Att vår fotbollsmässiga framgång inte nås genom toppning eller nivåindelning i unga år utan genom att ha många aktiva spelare, samspel, glädje och god utbildning.

Ledare i Askims IK Ha ett positivt, rättvist och uppmuntrande ledarskap gentemot alla i sitt eget lag, motståndarna, domare, föräldrar och publik. Verka för att attrahera, rekrytera och behålla så många spelare som möjligt i varje årskull, så långt upp i åldrarna som möjligt. Se till att träningarna och matcherna är väl förberedda. Dels utifrån en årlig grovplanering, dels inför varje aktivitet. Utveckla gruppen och individen. God fotbollsmässig utbildning och social utveckling. Genomföra föräldramöte vid minst 2 tillfällen per år. Vara medveten om att skolarbetet alltid går före fotbollen. Se till att den egna gruppen har en levande hemsida samt se till att vara uppdaterad på informationen som finns på vår gemensamma hemsida.

Förälderns roll i Askims IK Genom att betala in medlems- och deltagaravgiften för ditt barn förbinder du dig att följa ”Den rödsvarta tråden” och nedanstående regler: Du förväntas ställa upp på de uppgifter som laget och föreningen ålägger dig. Inför varje säsong får du information om vilka uppgifter som åläggs föräldrarna kommande år. Det går inte att ”köpa sig fri” från dessa uppgifter. Det kan också i undantagsfall tillkomma uppgifter med kort varsel. Du får gärna uppmuntra spelarna vid träning och match (”heja Askim”) men ska lämna över instruktioner (”passa”, ”skjut”) till föreningens ledare. Det är alltså ej tillåtet för föräldrar att instruera spelarna under träning och match. Du får inte stå på samma sida om planen som tränarna under match. Det för att domarna ska kunna hålla skilja på dig som förälder och de ansvariga ledarna. Du förväntas ha en positiv inställning till domare och motståndare och får inte uttrycka negativ kritik till dem i något sammanhang. Du får inte ha ett eget belöningssystem för ditt barn, t.ex. ge en viss summa pengar per mål som barnet gör. Du är ansvarig för att meddela tränarna om barnen måste stå över träningar/matcher i yngre åldrar.

Ny sponsor Dunross&Co. Ingen form av så kallad toppning ska ske i knattelag samt lag upp till och med tolv år. Med toppning avses i detta fall att ge barn förtur till match- och cupspel baserat på kompetens. Deltagande i matcher och cuper ska i denna ålder baseras på träningsflit och utifrån grundtanken att alla ska vara med. I äldre åldersklasser kan uttagning baserat på träning och kompetens ske förutsatt att alla bedöms utifrån samma grund och aldrig döms bort på förhand. Föreningen ska aktivt arbeta för att behandla alla individer lika och ge dem förutsättningar och möjlighet att utvecklas utifrån den egna kompetensen. Ledare i föreningen ska uppträda som föredöme och ge ungdomarna en positiv utbildning. Föräldrar med barn i föreningen ska uppträda som föredöme i samband med träning och match. Spelare i föreningen ska uppträda sportsmannamässigt på och vid sidan av planen. Föreningen ska motarbeta all form av mobbning, sexism och rasism. Föreningen ska vara ansluten till Riksidrottsförbundets regler mot sexuella övergrepp. Ingen form av användande av otillåtna prestationshöjande medel ska förekomma inom föreningens lag. Föreningen ska ha en barn- och ungdomspolicy som årligen presenteras för föreningens ledare.

Dialog Vad har varit bäst under 2015? Vad kan bli ännu bättre 2016? Svara på anmälningar? Rimlig nivå cuper, träningar? Ibland lite stökigt i samband med träningar, prata med era barn

Kläder – nytt avtal Nytt avtal med Stadium från 2016 Bättre kvalitet Bättre utbud Fler artiklar Mer lagerförda artiklar, porvkollektioner på Kobben Bättre kundservice, enklare beställningsförfarande Snabbare leveranser Bättre ekonomi http://www.stadiumteamsales.se/aik Klädansvarig P07 Linda?

Ekonomi - Läget David uppdaterar cupkontot och lägger ut info Fyll på era barns saldo vid minus Sponsring till kläder är välkommet

Nästa säsong Två träningar per vecka Fortsatt fem-manna spel i cuper och serie Fotbollsmässig och social utveckling Det är viktigt att alla spelare inspireras till att träna på olika positioner. I takt med att barnen blir äldre ökar vi arbetet med den grundläggande teknikinlärningen. Lek, teknikutveckling och samspel är viktigt. Vi erbjuder barnen en lekfylld träning och rörelse med boll som gör att de tycker det är roligt att vara med i Askims IK och lägger därigenom grunden till deras fortsatta intresse för fotboll och för vår förening. Kamratskap ger identitet, trygghet och tillhörighet. Att känna sig omtyckt i gruppen är positivt och stärker självkänslan

Rollbesättning Ledare: Fredrik F, Fredrik W, Kristian, Peter, Magnus Ledare reserver? Kontaktperson: Millo Kläder: Linda Ekonomi: David

Avslutning 13 december Aktiviteten Mölndal 13.00-15.00 100 kr per barn Välkomna!