1 Grannsamverkansinfo Lidingö sommaren Sommar och semester ! Inbrotten i bostad ligger fortsatt på samma nivå som föregående år, inbrotten i villa.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
EEF:s 6 steg till Energieffektivisering
Advertisements

Grannsamverkan i Lillsjön
Säker i butik Gratis utbildning på Internet
Hjälp ett inbrott!. SOS 112, vad har inträffat? Hjälp, det är inbrott. Jag ser två gubbar som har krossat rutan till affären och dom är på väg in!
2012. Innehåll •Funktionärsinformation •Allmänna regler.
Grannsamverkan Pölsebo 2014
Om det börja brinna i ditt trapphus eller om trapphuset är   Brand och rök i trapphus Om det börja brinna i ditt trapphus eller om trapphuset.
Öka Trygghet & Trivsel.
På väggen bredvid telefonen finns Visaren med stora knappar med foton på. För att ringa lyfter du på luren och trycker på ett foto. Om en knapp blinkar.
E-post juni 2013.
Göta Lejon Fordonsförsäkring (GLFF)
Några bilder som hjälper oss att minnas vad som hänt.
BROTT MOT ÄLDRE Brottsförebyggande åtgärder
Informationsmöte inför inflyttning i Brf. SommarRo
Utlandsstudier för I:are
Att skriva en artikel.
Inte störa – inte förstöra
När blir ett ord svenskt då?
Grannsamverkan 17 maj 09 - placering av skyltar idag.
Tropiska orkaner (Katrina)
Grannsamverkan.
Aktivt lyssnade.
1 Nattvandring Kommunpoliserna Thomas och Claes. 2 Främjande verksamhet? vuxna förebild vittne iakttagare tröst hjälp lugnande nykter engagerad medmänniska.
Blekinge Om du fick välja fritt, vilken svensk stad reser du helst till i sommar? Vilket speciellt resmål eller plats skulle ni helst åka till i Sverige.
Möte inför upphandling,
På väggen finns både en familjealmanacka och en anslagstavla där man kan skriva upp viktiga saker. I korgen kan man lägga plånbok, nycklar och mobiltelefon.
5S grunden för allt förbättringsarbete
Patientsäkerhetsutredningens betänkande (SOU 2008:117)
Vardagsrummet är stort, så här finns det plats för mycket saker.
Här i det rymliga badrummet kan du få tips kring att duscha och hålla sig ren, borsta tänderna och annan hygien. Till exempel finns ett snöre vid toapappershållaren.
Study Manager är en SharePoint-lösning som ger lärare och administratörer möjlighet att lägga till och administrera självrättande övningar och uppgifter.
Fullbordat i villa. NPO Globen Totalt 16 anmälningar.
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
1 Känner du dig trygg i Mora? Kommunpolis & medborgarlöften Medborgardialoger Medarbetardialoger Analys Medborgarlöften!
Mini och den magiska stenen Sid. JT 6-9 För att kunna läsa måste man inte bara kunna ljuda ihop bokstäverna, man måste även förstå det man läser.
ETT BROTT BEGÅS. Så här kan det gå till…. Tre killar begår tillsammans en väskryckning. De åker moped och kör upp jämsides med en äldre dam och rycker.
Idrottsinfo. Personal 6ab Andreas Videhult & Sven-Sören Bergqvist 6cd Pontus Willman & Sofia Cederberg 6efgSven-Sören Bergqvist, Pontus Willman & Niklas.
LAGAR, REGLER OCH NORMER Varför behöver samhället lagar?
Bild 1 av 5 Här i det rymliga badrummet kan du få tips kring att duscha och hålla sig ren, borsta tänderna och annan hygien. Till exempel finns ett snöre.
Utrymningsväg Hur kombinerar man på bästa sätt ett godkänt inbrottsskydd med säker utrymning?
Ledbergs IF Fotboll Barn födda 2003 till 2005 Hej, Vi är barn idag som med enkla medel tränar fotboll med grundsynen: Förstå fotboll, ha roligt,
Regel 13 Bollen spelas som den ligger.. Regel 13 Bollen spelas som den ligger.
Din säkerhet på sjukhus
Så här anmäler du dig till högskolan VT18
Grannsamverkan april 2016 Följande områden har drabbats under april:
Skolval 2017.
BRF OsHöGAVåNGeN INFoRMERaR
KICK OFF P-96!!! Hej alla barn o föräldrar! Nu har vi haft sista gemensamma träningen innan sommar uppehållet.
Tips och råd till äldre personer
Föräldrainformation Källängsrådet 19/
Introduktion Study Manager är en SharePoint-lösning som ger lärare och administratörer möjlighet att lägga till och administrera självrättande.
Hur klonar man i Photoshop??
Grannsamverkan 32 år i Sverige 26 % lägre risk för brott (Brå)
Grannsamverkan maj 2016 Följande områden har drabbats under maj:
2013 – ÅK1 – version 1.
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Renovering av avloppsledning Kommande:
Årskursinformation åk 4-5
UC:s årliga enkät till bedrägerispärrade
Avvikelser 2018 Nuläget i april.
Vill du bli mästerdetektiv?
Bidrag från CSN För dig på gymnasiet.
Boende i Bostadsrättsföreningen Trollbäret
Logga in på din Nacka-sida. Sök på Varbi i sökrutan
Att boka tid för däckskifte.
Åtgärder vid brand eller rökutveckling (18)
Välkommen till vår sajt!
Information grannsamverkan Januari – Maj 2019
Så här anmäler du dig till högskolan HT19
Presentationens avskrift:

1 Grannsamverkansinfo Lidingö sommaren 2015

2 Sommar och semester ! Inbrotten i bostad ligger fortsatt på samma nivå som föregående år, inbrotten i villa har minskat men inbrott i lägenhet har ökat,fördubblats! (se bifogade statistik) Viktigt att vi påminner alla om att vidta de åtgärder som kan vidtas, några exempel på tips som ligger på hemsidan Samverkanmotbrott har bifogats. Polisen kommer under sommaren och hösten att fortsätta arbetet med att få fler att ansluta sig till Grannsamverkan. Tack för allt bra arbete som görs redan idag.

3 Viktigt att tänka på! Tala om för kontaktombudet och de närmsta grannarna att du reser bort Be grannarna om hjälp att se till huset/lägenheten Förvara värdesaker på säker plats Gör en inventarieförteckning Sätt timers på belysning/radio ”Städa” inte på tomten Vidarekoppla telefonen Kontrollera lås, larm, dörrar och fönster Tipsa på polisen om ni blir misstänksamma RING Vi pågående brott RING ALLTID 112

4 58 anmälningar 2014 gällande försök och fullbordade inbrott i villa och lägenhet. Av dessa var 29 fullbordade inbrott i villa och 17 fullbordade inbrott i lägenhet. Period 1 januari – 25 juni

5 63 anmälningar 2015 gällande försök och fullbordade inbrott i villa och lägenhet. Av dessa var 19 fullbordade inbrott i villa och 36 fullbordade inbrott i lägenhet. Period 1 januari – 25 juni

6 Vill du göra det svårare för cykeltjuven? Skydda cykeln genom att använda ett certifierat cykellås eller hänglås och kätting i klass 2. Lås helst fast den i ett fast föremål och parkera på en plats där det rör sig mycket folk om du inte har möjlighet att låsa in den. Läs mer

7 Vill du behålla din motorcykel? Använd ett certifierat MC-lås i klass C eller hänglås och kätting i klass 3. Normalt sett krävs det att du låser motorcykeln med två certifierade lås – kolla med ditt försäkringsbolag. Att märka delarna med DNA-märkning avskräcker tjuven och gör identifiering lättare om delarna hittas som stöldgods. Läs mer

8 Hur kan du påverka båtstölderna? Båtsamverkan är ett bra sätt att skrämma bort tjuven så ett bra tips är att se till att din båtklubb arrangerar detta. Lås båten och utombordsmotorn med godkända lås och märk stöldbegärlig utrustning så som motor, växelhus, elektronik med DNA. Läs mer

9 När du tar semester passar tjuven på! - se till att inte göra det för lätt för tjuven! Inför sommarens resor! Se över ditt reseskydd med ditt försäkringsbolag och anteckna spärrnummer för kreditkort och mobilabonnemang innan du åker Tjuven läser också Facebook, lämna inte ut för mycket info. Läs mer