USM RUGBY Enköping 24-25/ ERK Ungdom hälsar er varmt välkommen till ungdoms-sm i rugby 2016 i Enköping. Vi står inför en fantastisk helg. Svensk.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Brukarenkät Måltidssituation. Vilken avdelning bor du på? Avdelning 1.Sparven2(9%) 2.Vargtass2(9%) 3.Blåklockan2(9%) 4.Lindorna2(9%) 5.Skogsstjärnan2(9%)
Advertisements

Onsdagen den 29/ åkte klass 3A och 3B till Gamla Linköping.
Välkomna till Förskolan Lodet
Barnanpassad utredning
Metodstöd.
Folkhälsoenkät Barn och Unga i Skåne och Helsingborg 2012
19 juni – 3 juli 2004 MalmöMässan. Vad är EM i Bridge? Cirka 40 deltagande nationer. Man tävlar i lag, varje lag innehåller normalt sett åtta personer.
Hem – och konsumentkunskap Sjöfruskolan VT-12
Antalet elever som svarat på enkäten Årskurs antal inget svar16.
MIDDAG Lördag 30 oktober MIDDAG Lördag 30 oktober MIDDAG Lördag 30 oktober MIDDAG Lördag 30 oktober MIDDAG Lördag 30 oktober MIDDAG Lördag 30 oktober MIDDAG.
Reportagets delar Rubrik Underrubrik Ingress Brödtext Mellanrubrik
MER ” EGENTID ” – S Å ST Ä RKER VI BARNENS M Ö JLIGHET TILL SJ Ä LVBEST Ä MMANDE OCH INTEGRITET Bambi Ekonomisk f ö rening – Bambi Korttidshem,
Näring och individuella behov åk 8
Mer flygsport till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det.
En dag på. Läser en bok Bygga med tågbanan Rita Mysan – rollekar Lyssnar på musik eller en saga på CD:n Väver Syr Praktiska hyllan; tvätta golv, skruva,
Mat och hälsa åk 6.
Du är vad du äter Höstterminen 2011.
matsmältningssystemet
Johanna Olausson, Norrängsskolan, Huskvarna –
Offensiv orientering Vägval till glädje och framgång SM Långdistans.
Hur ska man planera upp sina måltider?
Av: Erik, Ellen och Julia B
 SYFTE: Utveckla kunskaper om och intresse för arbete, ekonomi och konsumtion i hemmet.  Utveckla kunskaper om konsumtionens villkor, om sparande, krediter.
Drog policy ALKOHOL- OCH DROGPOLICY Som idrottsförening har vi ett stort socialt ansvar för vår verksamhet och hur vi formar idrottens attityder. Syftet.
Den viktiga måltids- ordningen. Vad är regelbunden måltidsordning? Att vi äter på relativt fasta tider Att det inte går för lång tid mellan måltiderna.
Diskussionsfrågor Har du bra balans mellan träning, vila och mat?
MÅLTIDER - Hur jag ger min kropp bränsle och byggstenar!
Vänersborgscupen februari Team 06 Spånga Hockey.
Träningsläger 2/4-7/ Manchester, England. Välkomna till …
Möte inför Åsacupen juni Kärra KIF P-05 Onsdag 27 maj 2015.
Välkommen till föräldramöte! Inför studenten.
Att äta rätt Henrik Persson Gästriklands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna.
Prag 7 – 14 juli Truppen & Cupen Totalt 31 st spelare fördelade på två lag – 25 st 96:or och 97:or – 6 st 98:or – 17 st medföljande ledare och “gröna-vita.
Drakcupen augusti Samarbete mellan Heffners, Selånger och Team heffners Cupen kommer att spelas på tre arenor, Kuben, Selånger och Gärde P97.
Välkommen till Boden och Bodens BK Handbollsförening USM Steg 2 22 november 2014 Boden Arena.
Boende på Eskilstuna Hostel Kjulavägen 27 Lördag – Samling ICA-hörnan – Samling omklädningsrum Triangelborg(E) –
RÖDA TRÅDEN Att erbjuda så många barn, ungdomar och vuxna som möjligt att vara aktiva i Sköndals IK. ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”. Sköndals.
Vad är 1177 Vårdguiden?.
PRESTATIONSTRIANGELN - GRUNDEN FÖR EN GOD PRESTATION
Om larmet går Voltarenan
Skolan som arena för psykisk hälsa
Henrik Persson Gästriklands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna
Välkomna till Kungsbacka Hockey Academy Cup 2017
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag
Västerås April 2015 Bele Barkarby P04.
Din säkerhet på sjukhus
2017.
Agenda Söderköpings IK PF03 Föräldramöte 19/3
Norrköping 2-3 Januari 2016 Bele Barkarby P04.
Ledarstabens profilkrav spelare P15
KICK OFF P-96!!! Hej alla barn o föräldrar! Nu har vi haft sista gemensamma träningen innan sommar uppehållet.
Kost 1 Presentera ämnet kort! Det handlar om mat för idrott, hur du som idrottare kan prestera bättre genom att tänka på vad och hur du äter!
Välkommen till Borås U12 Cup Lördag 9/9 Saker som vi behöver veta är:
Bullerby-Cup 28 (29) Juli-1 Augusti 2010
VÄSTERÅS OKTOBER.
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Matservice Stockviks SF
Hälso- och sjukvård i Region Östergötland Hur söker jag vård?
Lektion 3 Frukost Paula Frösell, leg dietist och Brand manager Mat & Måltider och hälsa.
Onsala BK Föräldramöte 2018.
Det är eftermiddag och Wilma och Hugo har precis kommit hem ifrån skolan. De ska snart iväg till sin träning, men måste göra sin läxa först. – Vi måste.
Det är eftermiddag och Wilma och Hugo har precis kommit hem ifrån skolan. De ska snart iväg till sin träning, men måste göra sin läxa först. – Vi måste.
Verksamhetsplan Vision 2023
Mer äventyr med Testtorps scoutkår!
Föräldramöte 2018 Välkomna.
Vad är 1177 Vårdguiden?.
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Presentationens avskrift:

USM RUGBY Enköping 24-25/9 2016

ERK Ungdom hälsar er varmt välkommen till ungdoms-sm i rugby 2016 i Enköping. Vi står inför en fantastisk helg. Svensk rugby växer och USM är återigen större än någonsin. Ungdoms-sm i rugby är ett på många sätt unikt arrangemang. Det är vi alla som är här som gör det så speciellt. Det ansvar vi idrottsledare har för att våra ungdomar ska minnas sin tid i rugbyn med ett stort leende vet ingen gräns. Låt oss hjälpas åt att göra denna helg till det underbara minne som de förtjänar. ERK Ungdom har väldigt många funktionärer som jobbar dygnet runt för att få allt att fungera. Varje klubb har en värd som ska hjälpa er under er vistelse i Enköping. Varje klubb har också fått en folder med information som ni är skyldiga att ta del av. Vänligen, respektera de regler som finns på förläggningar och turneringsområde samt de anvisningar som funktionärer ger. USM har en egen hemsida med information och resultatrapportering. Den har adressen: Återigen, varmt välkommen till Enköping och USM Magnus Westerlund ordförande ERK ungdom Hälsningar Magnus Westerlund Ordförande Enköpings Rugbyklubb Ungdom. välkommen till USM 2016

förläggningar  USM westerlundska gymnasiet sandbrogatan 1 korsängsskolan korsängsgatan 10 scoutstugan stockholmsvägen 38 entréskolan sankt larsgatan 2c gånstagården boglösavägen

parkeringar  korsängsskolan korsängsvägen komvux / inne på gården westerlundska / begränsad westerlundska / begänsad westerlundska BUSSPARKERING torgg./sandbrog. avgiftsbelagd USM

spelplaner  5 fullstora planer med naturgräs. E-PLAN A-PLAN B-PLAN C-PLAN D-PLAN

 U8U8 U8U8 U 10 U 12 P/F 14 P/F 16/18 spelplaner U 12 P/F 14 D-PLAN C-PLAN B-PLAN A-PLAN U8U8 U8U8 E-PLAN

faciliteter runt spelplaner  första hjälpen gruppen läkare (ortopedi) tävlingsledning resultat matchvärdar kiosk/café/mat toaletter vatten A-PLAN B-PLAN C-PLAN D-PLAN E-PLAN

Hejsan! Min uppgift under dessa mästerskap är att se till att säkerheten för alla fungerar. Men för att klara av detta så behöver jag DIN hjälp som ledare. När du kommit fram till ert boende så måste du se till att gå igenom utrymningsplanen för just ert boende med alla som ska bo där. Alla skall veta vilken eventuell trappa man skall ta ner, att man inte använder hissar, vilken dörr man skall ta sig ut igenom och vart just ert lag skall samlas vid en eventuell utrymning. I övrigt finns jag behjälplig om ni känner att ni vill ha hjälp att komma i kontakt med någon myndighet eller sjukhus eller liknande. Men vid något akut så är det alltid 112 som gäller så klart. Skulle något riktigt allvarligt hända så finns en krisberedskapsplan vilket vi självklart hoppas aldrig behöva använda. I övrigt så ber vi er respektera att de lokalerna ni bor i skall lämnas i samma skick som när ni checkar in och att ingen skadegörelse förekommer. Också att detta är ett ungdomsmästerskap där inga droger är tillåtna. För vuxna som röker så håller vi det utanför arenan. Var också noga med att hålla ordning på den badge ni får vi ankomst, den berättigar er till era måltider. Så nu ser vi fram mot ett riktigt lyckat mästerskap i sann rugbyanda! Hälsningar Jimmy Thyr Säkerhetsansvarig Enköpings Rugbyklubb. säkerhet

LAGVÄRDAR Varje lag får en lagvärd som kommer att finnas tillhands under helgen och hjälper er om det dyker upp frågor. SPELPROGRAM / RESULTAT Alla spelprogram och resultat kommer att löpande uppdateras i CUMAP dessa kommer även att finnas hos tävlingsledningscentralen vid plan B. MÅLTIDER Alla måltider för ungdomar och ledare serveras i matsalen på Westerlundska gymnasiet. det kommer även att finnas lunchbiljetter att köpa i klubbhuset för de föräldrar som vill äta med sina barn till en kostnad av 80:-. meny westerlundska gymnasiet: frukost lördag/söndag 7-9: gröt, fil, flingor, smörgås, pålägg, ägg och juice lunch lördag 11-14: kyckling med currysås och ris middag lördag 17:30-19: tacos lunch söndag 11-14: pannbiff med gräddsås och potatis. BORTTAPPAT/UPPHITTAT Om du tappar bort något eller hittar något som någon annan tappat bort så vänder du dig till tävlingsledningscentralen vid plan B. de saker som blir kvar efter SM omhändertar vi och förvarar 1 månad. sedan lämnas de till behövande. blir något av dina saker kvar…maila så ser vi till att du får tillbaka det. bra att veta