De mest ordinerade (10) läkemedelsgrupperna Skapa rapporten och fortsätt till resultatsidan Med de valda alternativen kan du jämföra antalet recept du.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Används för Citat, fråga, inledning eller liknande Godsflöden i Östra Mellansverige Martin Sandberg
Advertisements

Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Anpassning i Windows och Word utan hjälpmedel med tangentbordet
BANLÄGGNING I OCAD-8 Närpes OK.
Statistikmodulen Omicron Syntax Data AB Framåt.
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Access med Sebastian och Robert
”Internet anpassa” bilder
Manual: Att lägga in en nyhet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Display för GymAssistWear - Huvudmeny Välj Av/På Upp i Menyn Ned i Menyn Meny Tillbaka Antal repetitioner Göra Playlist Sparade Playlist Visa statistik.
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
För att infoga en ny sida, välj "Ny bild" under fliken Start i menyn. Välj den layout som passar sidan bäst. För att ändra layouten på sidan, välj "Layout"
Exempel/Utbildning Delegering för behörighetsbeställning
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Sveriges kommuner och landsting Sjukvårdsdata i fokus
Cirkelledarutbildning
Manual: Att skapa ett nytt forum och att kommentera i forumet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Introduktion till VISS. Vad är VISS? Databas för vattenförvaltning Kartfunktion VISS-Hjälp.
Online all the time, anywhere with anything Ytterligare ett alternativ är att gå via Inställningar för bibliotek. © NetIntegrate Sweden AB 1.Gå till bibliotek.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Klicka på någon av de kapitel för mer information eller klicka på knappen bredvid guide till start. 1.Hur navigerar man på hemsidan?Hur navigerar man på.
”Att skriva recept” En metod för individuell ordination av fysisk aktivitet.
Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.2 Övningsuppgift Bifoga fil Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Vård i regionen Sydöstra sjukvårdsregionen
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.2 Övningsuppgift Skriva och justera vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.3.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Region Östergötland Manual För sökning av dokument.
Manual MIA – Melior Intranet Access.
Region Östergötland. 2 Söka styrande dokument Klicka på fliken ” Vårdportal” i den horisontella grå menyn på Lisas startsida.
Tommy Nilson Föreningen DIS Datorhjälp i Släktforskningen © Bengt Kjöllerström | Modul 31.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Posterseminarium Inför Exjobbs-redovisningarna
1177.se och Hitta och jämför vård Sammanställning av förändringar
R ESULTAT ALTERNATIVA VÄGAR ATT RAPPORTERA RESULTAT PÅ.
Användarmanual för anställda LUNCHBESTALLNING.se.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
Alternativ A1: 3 sektioner Höjd = 1,1 m Kryssad framför glas.
Nekksus Extra övningar Utdata och prognos Utbildningsmaterial Ver
Starta bildspelet 1. Starta Bildspelet genom att klicka på Ikonen Bildspel i din webbläsare. 2. Klicka sedan, en gång, var som helst i dokumentet.
Läkemedel.
Framsida på omslag och ett uppslag
Datasökning med Thomson One
Nyheter i TTJ från
Lathund Infektionsverktyget
Amadeus e-Travelmanagement Självbokning på
MedControl Hantering av händelse och avvikelse samt teknik och övrigt
Affiliate Meny – Business Partner
Affiliate Meny – Business Partner
Tryck på F5 om bildspelet inte startar automatiskt
COSMIC R8.1 – ”Andra vågen”
Tips, trix & tänk på Nyheter i Läkemedelsmodulen R8.1.
Jag har valt att läsa: ____________________________
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Appen CLIPS Filmremsa (Medel)
Hur man använder Video med e-post och Prospektrapporten
Implementering import av SIE-fil Procountor
Välkomna till Ungoteket!
Användarguide - chefer
Utskrivningsinformation i Intygsmodulen
Att boka bil i Zenit kalender. (enklare variant av kalender)
Presentationens avskrift:

De mest ordinerade (10) läkemedelsgrupperna Skapa rapporten och fortsätt till resultatsidan Med de valda alternativen kan du jämföra antalet recept du skrivit mest av med motsvarande antal för hälsocentralsläkare i hela landet Du kan välja att ditt namn, din identifikationskod och ditt namn eller inga tilläggs- rubriker syns i resultarapporten Återställ de förvalda alternativen Se ytterligare information och bruksanvisning för Kelasto-rapporterna Välj de år som granskas för rapporten. Du kan välja alla alternativ genom att sätta ett kryss i rutan I den här rapporten kan du granska de 10 läkemedelsgrupper du ordinerat mest. Du kan jämföra antalet recept och kostnader med uppgifterna för den region och läkargrupp du valt.

De mest ordinerade (10) läkemedelsgrupperna Resultatrapport Via länken får du närmare information om den läkemedelsgrupp du valt (öppnas i ett nytt fönster) Gå tillbaka och ändra de valda alternativen Det finns 4 olika rapporter över läkemedelsförskrivningar, via länkarna når du den önskade rapporten Omvandla uppgifterna i resultat- rapporten till en pdf-fil Överför uppgifterna i resultat- rapporten till en Excel-tabell

Skapa rapport Tidsserie för ordinerade receptbelagda läkemedel I den här rapporten kan du i tabell- och diagramform se en tidsserie för den läkemedelsgrupp du valt. Du kan jämföra antalet recept och kostnader med uppgifterna för den region och läkargrupp du valt. Med de valda alternativen kan du jämföra antalet sömnmedelsrecept du skrivit ut med motsvarande antal för andra hälsocentralsläkare i hela landet Du kan justera höjden och bredden på menyn genom att ta tag i triangeln med musen Välj de år som granskas samt presentationsform och tilläggsrubriker för rapporten NYTT: Nu finns det nya alternativ att välja i menyn Format

Tidsserie för ordinerade receptbelagda läkemedel Resultatrapporten överförd till en Excel-tabell