Ph. 08-748 00 15 Våra bästa erbjudanden och tips just nu till Karibien!

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Kroksjön är en by sydväst om skellefteå.
Advertisements

Är du vår nya kollega i Stockholm?
Välkommen till Falkenbergs kommun!.
easyresearch. se/s. asp Varför?
Stockholm Selections Stockholms Södra Skärgård
Reseproduktion och försäljning
Bra villkor för akademiker i staten
IPad grundkurs.
Harley Owners Group Gothenburg Chapter Sweden.
Patientenkät sommaren -13
England och Storbritannien
Geografiska begrepp svåra ord
Resmål och resvägar Önskan och behov.
Reseproduktion och försäljning
Inte Barbuda denna gång utan: Bermuda. Efter lite knappt åtta dygn till havs kommer vi fram till Bermuda. Bermuda Harbour Control ger oss tillstånd att.
En kort lektion i hur du inte blir blåst
FJÄLLVÄRLDEN! KOMPETENS! RESPEKT!. Snöskoterns roll för turismen och regional utveckling utifrån den Nationella Strategin 2020.
Yrkesförbundet för dig som jobbar med försäljning och marknadsföring.
Världens största näring
Site Talk Vacation Club produktpresentation •© Unaico All Rights Reserved.
Kronologiskt: Här kommer nästa bildspel: Canouan och Mustique är mindre öar och St Vincent är den största, själva huvudön, i Grenadinerna.
Söndagsnöje för den lättroade (Typ skandinaviska seglare)
Halloj igen! Här kommer lite försenade bilder från ett kort stopp på Dominica, ett lite längre på Iles des Saintes och ännu ett kort på Guadeloupe.
Explorer of Sweden November 2009 Bildspel nr. 8. Nu lämnar vi San Benedicto och seglar västerut ca 70 Nm till Roca Partida.
Hejsan! Nu har vi kollat in St Lucia under drygt en vecka. Vi har gjort tre stopp. Soufriere i söder, Marigot Bay ungefär mitt på och nu senast Rodney.
Hushållningssällskapet Rådgivning Nord AB Vår kompetens ger näring till din verksamhet! Vi erbjuder företagsrådgivning och driver utvecklings- projekt.
En ny stad med en gammal stads livliga gator och torg.
Sektorn för Socialtjänst
Hushållningssällskapet Norrbotten I snart 200 år har vi arbetat för att utveckla Norrbottens landsbygd och dess småföretag. Inom vårt rådgivningsbolag.
Mer flygsport till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det.
Trafik- och samhälls-planeringsnämnden
LAND I SIKTE!!! Efter 28 långa dagar till havs är vi äntligen framme i Karibien och här kommer storyn om hur vi tog oss hit.
Erbjudande - Examensarbete Högskolan i Skövde 2013.
Praktisk arbetslivsorientering
Tillsammans räddar vi liv
Bildspel nummer 2 Håll i dig, här kommer det!. Bateau Bay på nordöstra Tobago. Här blev vi liggande ungefär en vecka. Shipwreck Bar Kanonsnorkling Mare.
Val av transport till resmålet.
Valencia april 2011.
FRANKRIKE! Frankrike ligger i västra Europa och är (544000) kvadratkilometer stort och Frankrikes huvudstad heter Paris och är väldigt känd över Eiffeltornet!!!
Spara kvittot! När du handlar en vara av ett företag/butik har du alltid rätt att få ett kvitto. Erbjuder ett företag/butik inte ut kvitto riskerar man.
Engelska Människokroppen
Ämnesövergripande kunskapskontroller
Hej igen! Grenada eller kanske framför allt Carriacou med omnejd var fint!
Fotoalbum Shanghai, 1-3 januari Då Per var ledig ett par dagar efter nyår, passade vi på att åka det nya snabbtåget till Shanghai. Tåget gick från.
Skaraborgs turismstrategi Strategisk inriktning för utveckling av besöksnäringen i Skaraborg
Turistbyråservice Sverige som resmål.
Presentation av genomförda paneler om: Boendefrågor, Folkhälsa och Hemkänsla oktober 2008-maj 2009 Ahmad Azizi
First Class Personal Training Sverige Hantverkaregatan 6D, Malmö HEMHEM | OM OSS | TJÄNSTER | BILDER | PRISER.
Samhällsekonomi Ekonomiska system. Vad är ekonomi? Ordet ekonomi kommer från grekiska ordet för hushållning. Ekonomi handlar om hur vi bäst använder de.
Låna pengar direkt? Pengar fattas för det mesta kan man tycka. Åtminstone fattas de just då de behövs som mest. Hur många gånger har du fått försaka något,
Orsaker till bröllop i Karibien. Bröllop är en mycket viktig del av allas liv, oförglömlig, älskvärd och fantastiskt. Det är därför så många människor.
Hållbart fiske Var kommer fisken vi äter ifrån och hur fångas den? Programmet innehåller rensning av fisk, rökning av fisk samt en kanal tur med museets.
1 Värderingsbaserad segmentering av medlemmar Vintage People
travel margie’s margie’s travel
Ett kontrakt har sitt pris
Ahmad Azizi Presentation av genomförda paneler om: Boendefrågor, Folkhälsa och Hemkänsla oktober 2008-maj 2009 Ahmad Azizi
Kommunikation och information
margies resebyrå Låt Margie planera din nästa vintersemester!
Konsten att läsa skönlitteratur
FRAMTIDENS SMAKDESTINATIONER Eva heter jag, för er som inte träffat.
Världens sista vildmark?
Här kommer vi att titta lite på hur vi vill arrangera JSM i framtiden, då vi har upptäckt att det är väldigt få klubbar som är intresserade av att ta sig.
Bra villkor för akademiker i staten
Årets resa går till Nice 4-7 oktober
Marint program för dig som vill arbeta i skärgården
Marint program för dig som vill arbeta i skärgården
18 juni till 7 juli 2018 För dig mellan år
20 års utvecklingsarbete tillsammans och resan fortsätter
Året som gått Näringslivs- och destinationsutveckling
Gruppintervju omsorg & assistans (LSS)
Presentationens avskrift:

Ph Våra bästa erbjudanden och tips just nu till Karibien!

Handla om Deluxe Vacations Deluxe Vacations Deluxe Vacations AB är ett helt internetbaserat företag som säljer resor med reguljärflyg till Karibien / Västindien sedan Kontoret finns i Saltsjöbaden och vi har lång erfarenhet inom turistbranschen i Karibien/Västindien. Vi erbjuder många spännande resmål till exotiska öar t.ex Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Bermuda, Bonaire, Cancun, Curacao, Dominikanska Republiken, Grenada, Jamaica, Kuba, St. Lucia, St. Martin & Tobago. På alla våra resmål kan vi rekommendera bra hotell i olika kategorier. Från prisvärda alternativ i mellanklass till utvalda lyxhotell.

Varför välja oss Vi har fokuserat på den karibiska och är en ledande arrangör av resor till praktiskt taget alla karibiska paradiset. Det är vårt jobb att erbjuda dig en vistelse som både bjuder på upplevelser och minnesvärda ögonblick. Ett brett utbud av hotell ger er stor valfrihet. Här finns allt från prisvärda 3-stjärniga hotell av hög standard, till 5- stjärniga lyxhotell varav vissa kan erbjuda sviter med egen jacuzzi och allt annat du kan begära av ett exklusivt boende. Vi anlitar endast etablerade, internationella flygbolag, vanligtvis med bekväma avgångstider. Planerar du ett bröllop eller en smekmånad? Vi har lång erfarenhet av att arrangera romantiska bröllop i Västindien. Deluxe Vacations har ställt erforderliga resegarantier till Kammarkollegiet. Vi följer självklart beslut fattade i Allmänna reklamationsnämnden (ARN) och följer UD:s reserekommendationer.Deluxe Vacations resegarantier

Resa till Tobago Tobago erbjuder besökarna ett stort utbud från tidig och strålande soluppgång till den vackra solnedgången. Man kan t.ex. njuta och koppla av på den vita sandstranden, ta en tur genom regnskogen för att titta på små apor, eller varför inte ta ett dopp i det kristallklara vattnet där en magnifik korallvärld med rockor och glänsande ängelfiskar gör dig sällskap.

Resa till St Lucia Åk till St. Lucia så förstår du varför ön brukar kallas Västindiens pärla – och varför Frankrike och England under nästan två århundraden kämpade om ön. I naturreservaten, regnskogarna, de botaniska trädgårdarna och mangroveområdena vid kusten finns exotiska träd och blommor och vackra tropiska fåglar och fiskar. Från maj till augusti kan du få dela stranden med sköldpaddor som kravlar upp ur havet för att lägga sina ägg.

Resa till St. Martin St. Maarten är den mindre och holländska delen av den vackra och livfulla ön och endast på 44 kvadratkilometer, varav 5 består av laguner och saltdammar. Detta har blivit en av Karibiens mest populära semester- och shoppingdestinationer. Det finns fantastiska stränder att koppla av på här. Havet bjuder in till simning och längs stränderna ligger utsökta restauranger.

Resa till Grenada Upplev huvudstaden St. George’s som brukas anses som den vackraste hamnstaden i hela Västindien. De pastellfärgade franskinspirerade husen ligger längs kullerstensgatorna som en amfiteater runt den hektiska hamnen. Besök stadens olika fort och kyrkor. Vi har många hotell med all-inclusive att välja på. Grenada är ett bra resmål för smekmånad och vigsel på stranden.

Resa till Barbados På sydkusten ligger St. Lawrence Gap med restauranger, pubar och nattliv och i den livliga huvudstaden Bridgetown finns affärer och varuhus med taxfree- försäljning och gatuförsäljare som erbjuder lite omväxling från strandlivet. Om du söker en semester i Västindien med kvalité och hög klass, då är Barbados platsen för dig. Det är väl värt pengarna.

Kontakt Deluxe Vacations Har du korta och enkla frågor av allmän karaktär är du även välkommen att kontakta oss på Facebook.Facebook Dela också gärna dina bilder från karibiensemestern. Använd hashtaggen #deluxevacations på Twitter eller Instagram, om du använder dessa tjänster. Ph Saltsjöbaden, Sweden