Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

1. Genomför enkäten och redovisa resultatet 4. Vid vilka tillfällen fungerar bra eller hyfsat bra redan idag? Vad är det som gör att det funkar vid dessa.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "1. Genomför enkäten och redovisa resultatet 4. Vid vilka tillfällen fungerar bra eller hyfsat bra redan idag? Vad är det som gör att det funkar vid dessa."— Presentationens avskrift:

1 1. Genomför enkäten och redovisa resultatet 4. Vid vilka tillfällen fungerar bra eller hyfsat bra redan idag? Vad är det som gör att det funkar vid dessa tillfällen? Diskutera i mindre grupper och sammanställ i hela gruppen. 3. Välj det område som får flest röster. Hur vill vi att det ska fungera när det är som bäst? Diskutera i mindre grupper och sammanställ i hela gruppen. 2. Välj ut ett område att börja med. Gör en omröstning.

2 5. Vad skulle vara annorlunda om vi flyttar oss ett steg till höger på skalan? På vilket sätt kommer vi (du) tänka, känna och göra annorlunda? Hur kommer andra att märka det? Diskutera i mindre grupper och sammanställ i hela gruppen. 6. Vad skulle vi konkret behöva göra för att flytta oss 1 steg år höger? Fokusera på sådant som ni själva kan göra. Sitt inte och tänk ut uppgifter för andra. Är det nödvändigt att involvera andra måste de vara med i diskussion innan ni bestämmer vad som ska göras. Diskutera i mindre grupper och sammanställ i hela gruppen 7. När träffas vi för att utvärdera?

3 8. Vid utvärderingen ska ni använda samma skala som i enkäten. Alla får göra en egen bedömning. Diskutera i mindre grupper vad som blivit bättre. Om ni är nöjda med utvecklingen kan ni väja ett nytt område som ni prioriterade vid första träffen. Är ni inte nöjda gör ni om fråga 5-7. Utvärdering


Ladda ner ppt "1. Genomför enkäten och redovisa resultatet 4. Vid vilka tillfällen fungerar bra eller hyfsat bra redan idag? Vad är det som gör att det funkar vid dessa."

Liknande presentationer


Google-annonser