Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kartläggning av IR inom den offentliga sektorn. Den statliga samordningsgruppen har gjort en kartläggning av var i landet medlemmarna som arbetar i offentlig.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kartläggning av IR inom den offentliga sektorn. Den statliga samordningsgruppen har gjort en kartläggning av var i landet medlemmarna som arbetar i offentlig."— Presentationens avskrift:

1 Kartläggning av IR inom den offentliga sektorn

2 Den statliga samordningsgruppen har gjort en kartläggning av var i landet medlemmarna som arbetar i offentlig verksamhet finns och vilka nätverk de är engagerade i. På kartan kan du se var i Sverige de olika nätverken finns. Vi har också gjort en sammanställning som visar på vilka orter alla medlemmar i den offentliga sektorn finns. För dig som inte ingår i något nätverk, men skulle vilja det, hoppas vi att detta material kan vara en hjälp till att hitta någon att utbyta erfarenheter med. Lycka till!

3 Sundsvall : Statliga IR i Sundsvall – CSN, SPV och ”gamla” RFV-data Stockholm: Rättsväsendet – Rikspolisstyrelsen, Domstolsverket och KVS Försvaret – Försvarets Materielverk, Försvarsmakten Högkvarteret och Totalförsvarets forskningsinstitut Norrköping: Statliga IR i Norrköping – Migrationsverket, Luftfartsverket och KVS Uppsala: Universiteten i Uppsala – Uppsala universitet och SLU Hela Sverige: Länsstyrelsenätverket – Gävle, Göteborg, Luleå, Malmö och Stockholm EG:s strukturfonder - Länsstyrelsen i Gävle, Fiskeriverket, Jordbruksverket och AMS Universiteten i Norden: Varav i Sverige - Göteborgs universitet, KI, KTH, Linköpings universitet, Lunds universitet, Luleå tekniska universitet, SLU, Stockholms universitet, Umeå universitet, Uppsala universitet Nätverk bland medlemmar i IRF inom den offentliga sektorn


Ladda ner ppt "Kartläggning av IR inom den offentliga sektorn. Den statliga samordningsgruppen har gjort en kartläggning av var i landet medlemmarna som arbetar i offentlig."

Liknande presentationer


Google-annonser