Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Synagogor i Sverige I Sverige finns det fem stora synagogor. En i Göteborg, en i Malmö, en i Norrköping och två i Stockholm.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Synagogor i Sverige I Sverige finns det fem stora synagogor. En i Göteborg, en i Malmö, en i Norrköping och två i Stockholm."— Presentationens avskrift:

1

2 Synagogor i Sverige I Sverige finns det fem stora synagogor. En i Göteborg, en i Malmö, en i Norrköping och två i Stockholm

3 Stockholms synagoga O Bilden nedan är en bild på Stockholms synagoga

4 Malmö synagoga Bilden nedan är en bild på Malmö synagoga.

5 Adat Jeschurun O Bilden nedan är en bild på hur det ser ut inuti Adat Jeschurun, en synagoga i Stockholm.

6 Göteborgs synagoga O Bilden nedan är en bild på Göteborgs synagoga.

7 Norrköpings synagoga O Bilden nedan är bild på Norrköpings synagoga

8 Tryck på knappen nedan så får du se lite bilder på synagogor i Sverige

9 Här finns lite länkar till dessa synagogors hemsida O www.jeschurun.se – Stocholms ortodoxa synagoga, Adat Jeshurun i Stockholm. www.jeschurun.se O www.jfst.se – Stockholms stora synagoga www.jfst.se O www.jfm.se – Malmö synagoga www.jfm.se O www.judiskaforsamlingen.se – Göteborgs synagoga www.judiskaforsamlingen.se O http://www.lansstyrelsen.se/ostergotland/Sv/sa mhallsplanering-och-kulturmiljo/skyddad- bebyggelse/byggnadsminnen/bm_norrkoping/Pa ges/norrkopings-synagoga.aspx - Norrköpings synagoga http://www.lansstyrelsen.se/ostergotland/Sv/sa mhallsplanering-och-kulturmiljo/skyddad- bebyggelse/byggnadsminnen/bm_norrkoping/Pa ges/norrkopings-synagoga.aspx


Ladda ner ppt "Synagogor i Sverige I Sverige finns det fem stora synagogor. En i Göteborg, en i Malmö, en i Norrköping och två i Stockholm."

Liknande presentationer


Google-annonser