Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare klicka var som helst på bilden. Version 1.0

2 Övningsuppgift Byte av enhet. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Version 1.0 Du ska nu byta enhet. Uppe till höger i bilden syns namnet på den som är inloggad. Under namnet finns ikonen för enhetsväljaren. Klicka på ikonen nedan för att öppna enhetsväljaren.

4 Version 1.0 Här väljer du att klicka på ordet ’Äldreomsorgen’ för att komma vidare i trädstrukturen.

5 Version 1.0 Klicka på ’Hemvårdsområde’.

6 Version 1.0 Klicka på ’Välj’ till höger om Hvilan.

7 Version 1.0 Du har nu ändrat enhet till Hvilan och har gjort klart övningen. Tryck på ’esc’-knappen på ditt tangentbord för att avsluta övningsuppgiften. Lycka till!


Ladda ner ppt "Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För."

Liknande presentationer


Google-annonser