Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma."— Presentationens avskrift:

1 1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare klicka var som helst i bilden.

2 2 Övningsuppgifter för Kommunens företrädare. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 3 Du är nu inloggad som biståndshandläggare i kommunen. Detta ser du uppe i bilden till höger. Du ska nu kvittera inskrivningen på patienten Back, Otto. Klicka på statusrutan för inskrivning.

4 4 På denna sida ser du vilka deltagare det finns med i ärendet samt patientens person- uppgifter. Information om när och varför patienten blivit inlagd finner man också här. Välj att ’Kvittera’ genom att klicka ’Kvittera’.

5 5 Du har nu kvitterat inskrivningen. Detta ser du i statusrutan för inskrivning, som har blivit gul med en grön bock. Klicka var som helst i bilden för att komma vidare.

6 6 Du ska nu läsa och kvittera kallelsen på patienten Back, Otto. Klicka på statusrutan för kallelsen.

7 7 För att läsa kallelsen ’skrolla’ ner genom att klicka var som helst i bilden.

8 8 Fortsätt läsa genom att klicka var som helst på bilden.

9 9 Du har nu läst hela kallelsen och för att ’skrolla’ upp klicka var som helst på bilden.

10 10 Välj att kvittera genom att klicka ’Kvittera’.

11 11 Du har nu kvitterat kallelsen. Detta ser du i statusrutan för kallelse, som har blivit gul med grön bock. Du ska nu skicka ett administrativt meddelande med förslag på mötestid. Klicka på fliken ’Meddelande’.

12 12 Du börjar med att skriva en rubrik i den övre rutan till höger om ’Skriv nytt meddelande’ genom att ställa markören i rutan och klicka.

13 13 Rubriken är nu ifylld. Ställ markören i rutan under och klicka.

14 14 Efter att meddelandet är skrivet kan man välja att begära kvittens eller att skicka meddelandet utan kvittens. Gör ditt val.

15 15 Sätt en bock i rutan för Slutenvård Sjuksköterska, Vårdavdelning 3.

16 16 Klicka ’Skicka’.

17 17 Du har nu skickat ett administrativt meddelande. Klicka på fliken ’Startsida’.

18 18 Du ska nu läsa administrativt meddelande på Back, Otto. Klicka på röd pratbubbla till höger om processrutorna.

19 19 Efter att du har läst meddelandet klicka ’Kvittera’.

20 20 Du har nu läst och kvitterat meddelandet. Pratbubblan blir då grå. Klicka på esc-knappen på tangentbordet för att avsluta övningen.


Ladda ner ppt "1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma."

Liknande presentationer


Google-annonser