Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.2 Övningsuppgift Byta enhet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.2 Övningsuppgift Byta enhet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.2 Övningsuppgift Byta enhet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2

2 Du ska byta enhet dvs flytta dig själv till en annan avdelning. Uppe till höger i bilden syns namnet på den som är inloggad. Du befinner dig just nu på avd 4. Till vänster om Vårdavdelning 4 finns ikonen för enhetsväljare. Klicka på enhetsväljaren.

3 Du ska flytta dig till Vårdavdelning 2. Klicka ’Välj’ till höger om Vårdavdelning 2.

4 Du befinner dig nu på vårdavdelning 2. Du ser då ärendena som pågår på avdelning 2. Du kan välja att byta till en annan enhet på ett annat sjuhus/lasarett. Klicka på enhetsväljaren.

5 Klicka ’Se hela trädet’.

6 Klicka på ordet ’Region Skåne’.

7 Klicka på ordet ’Helsingborgs lasarett’.

8 Klicka på ordet ’ Vo Internmedicin’.

9 Klicka på ordet ’Kardiologiska sektionen’.

10 Klicka ’Välj’ till höger om Avdelning 44.

11 Du befinner dig nu på Avdelning 44 på Helsingborgs lasarett. Det finns inga pågående ärende här just nu. Övningen är klar.


Ladda ner ppt "Version 1.2 Övningsuppgift Byta enhet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2."

Liknande presentationer


Google-annonser