Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida upp symbolen, som visas nedan och klicka på den. Version 1.1

2 Övningsuppgift Byte av enhet Öppenvård. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Du är inloggad som Ann Ljunggren och befinner dig på Centrums vårdcentral i Landskrona. Du ska flytta dig själv till en annan enhet. Klicka på enhetsväljaren under namnet Ann Ljunggren.

4 Klicka var som helst för att ”scrolla” ner i bilden, som visar Vårdcentraler och Mottagningar.

5 Du ska flytta dig själv till Norrestads vårdcentral i Landskrona. Klicka på ’Välj’ till höger om denna vårdcentral.

6 Du har nu flyttat dig till Norrestads vårdcentral i Landskrona. Det ser du under ”ditt namn” Ann Ljunggren. Övningen är klar. Tryck på esc-knappen på ditt tangentbord för att avsluta övningen.


Ladda ner ppt "Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida."

Liknande presentationer


Google-annonser