Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst för att komma vidare. Version 1.1.

2 Version 1.1 Övningsuppgift Ansvarsöverflyttning Kommun. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Version 1.1 Du ska flytta ansvaret för ett ärende till en annan enhet inom kommunen. Öppna ärendet Lydia Bengtsson genom att klicka på hennes namn eller personnummer.

4 Version 1.1 Klicka på pilen i deltagarrutan för att öppna den.

5 Version 1.1 Klicka var som helst på bilden för att se mer av deltagarrutan.

6 Version 1.1 Klicka på ’Ändra’ till höger om SVPL.

7 Version 1.1 Klicka på enhetsväljaren till vänster om ’Välj en enhet’.

8 Version 1.1 Klicka på ordet ’Äldreomsorgen’.

9 Version 1.1 Klicka på ordet ’Hemvårdsområde’.

10 Version 1.1 Klicka på ’Välj’ till höger om Borstahusen.

11 Version 1.1 Ärendet ska skötas av en handläggare i Borstahusen. Klicka i rutan vid Handläggare nedan.

12 Version 1.1 Observera texten i rutan ’Byt till annan enhet’. Klicka ’Genomför ändring’.

13 Version 1.1 Du hamnar nu tillbaka på Startsidan. Du kan, som handläggare i SVPL- enheten, inte se ärendet Lydia Bengtsson längre. Handläggaren i Borstahusen kan se ärendet. Klicka på esc-knappen på ditt tangentbord för att avsluta övningen.


Ladda ner ppt "Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka."

Liknande presentationer


Google-annonser