Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

NO och Teknik- grupp. Uppdrag och visioner Inventera och samordna utvecklingsåtgärder i ett helhetsperspektiv Finna former för att väcka nyfikenhet för.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "NO och Teknik- grupp. Uppdrag och visioner Inventera och samordna utvecklingsåtgärder i ett helhetsperspektiv Finna former för att väcka nyfikenhet för."— Presentationens avskrift:

1 NO och Teknik- grupp

2 Uppdrag och visioner Inventera och samordna utvecklingsåtgärder i ett helhetsperspektiv Finna former för att väcka nyfikenhet för NO/Tk samt bibehålla intresset hos våra elever Ge förslag på vägar att utveckla samarbetet med Ire Naturskola och Kreativum Följa utvecklingen av NTA i Karlshamns kommun Ta fram förslag på riktade stimulansåtgärder Undersöka vilket stöd pedagogerna efterfrågar i olika delar av verksamheten

3 Gruppen Vi har eftersträvat att ha representanter från olika delar av verksamheten; från förskola till gymnasium samt från utbildningsförvaltningen. Vi tycker att det är viktigt att ha representanter för pedagoger som arbetar med olika åldersgrupper, från rektorer och från chefer. Vi har även tagit hänsyn till arbetsplatsernas fysiska spridning i kommunen. NO/Tk-samordnare är sammankallande och i gruppen finns dessutom representanter för matematikutvecklarna.

4 Arbetet Gruppen började sitt arbete i augusti 2011. Målet är att gruppen skall träffas ungefär 2 gånger per termin.

5 Vi vill…. Med hjälp av NO /Tk-bloggen kommunicera ut till alla delar av vår verksamhet vad vi arbetar med. Välkommen att besöka oss där! http://bloggar.karlshamn.se/


Ladda ner ppt "NO och Teknik- grupp. Uppdrag och visioner Inventera och samordna utvecklingsåtgärder i ett helhetsperspektiv Finna former för att väcka nyfikenhet för."

Liknande presentationer


Google-annonser