Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Du slipper deklarera enskilda transaktioner Du slipper den 30% kapitalbeskattningen, betalar istället en schablonskatt på värdet! Ingen inlåsning av kapitalet.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Du slipper deklarera enskilda transaktioner Du slipper den 30% kapitalbeskattningen, betalar istället en schablonskatt på värdet! Ingen inlåsning av kapitalet."— Presentationens avskrift:

1

2 Du slipper deklarera enskilda transaktioner Du slipper den 30% kapitalbeskattningen, betalar istället en schablonskatt på värdet! Ingen inlåsning av kapitalet. Kapitalet är tillgängligt när du själv önskar. Kostnadsfritt förvar hos Investerum AB

3 Får innehas av fysisk person eller dödsbo, kan bara ägas av en person! En person kan dock ha flera ISK. De värdepapper som vi på Investerum ger rådgivning kring får naturligtvis förvaras på ett ISK. Man kan rösta för sina aktier på bolagsstämman.

4 Den som tror på en bättre avkastning än statslåneräntan…. 1,65%

5 Statslåneräntan i november året innan, dvs 1,65% blir en schablonintäkt Schablonintäkten kan kvittas mot kapitalförluster och utgifter i inkomstslaget kapital. Inkomst av kapital beskattas med 30%, dvs 1,65% x 30% = 0,495% för 2012. Investerum lämnar kontrolluppgift till Skattemyndigheten. Vi drar ingen skatt från ISK.

6 Värdet av ingången av 1 kvartalet Värdet av ingången av 2 kvartalet Värdet av ingången av 3 kvartalet Värdet av ingången av 4 kvartalet Insättningar under året Summa Kapitalunderlag (1/4 av summan) Schablonintäkt (kapitalunderlag *1,65%)

7 Generell information om risker Vissa investeringar och investeringsstrategier innebär risker och är inte lämpliga för alla investerare. Värdet på en investering kan falla likväl som stiga och investerare kan komma att få tillbaka minde än vad de ursprungligen investerande. Tidigare resultat är inte nödvändigtvis en indikator för investeringens framtida prestanda. Inkomsten från en investering kan variera, det gäller även den nivå av beskattning som tillkommer. För att hitta en lämplig risknivå är det viktigt att veta syftet med placeringen och hur länge du vill placera kapitalet. Det är viktigt att du väljer en risknivå som passar just dig. Investerare bör fatta sina egna investeringsbeslut och söka neutral rådgivning när det är nödvändigt. Närmare information om risker finns på Investerums hemsida (www.investerum.se) under menyvalet juridisk information.


Ladda ner ppt "Du slipper deklarera enskilda transaktioner Du slipper den 30% kapitalbeskattningen, betalar istället en schablonskatt på värdet! Ingen inlåsning av kapitalet."

Liknande presentationer


Google-annonser