Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkommen TILL. Välkommen TILL HORECA GARDEN ÄR SPECIALISERAT PÅ ATT UTRUSTA UTESERVERINGAR OCH PRIVATA UTOMHUSYTOR. VÅRT SORTIMENT BESTÅR AV SOL-

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkommen TILL. Välkommen TILL HORECA GARDEN ÄR SPECIALISERAT PÅ ATT UTRUSTA UTESERVERINGAR OCH PRIVATA UTOMHUSYTOR. VÅRT SORTIMENT BESTÅR AV SOL-"— Presentationens avskrift:

1

2 Välkommen TILL

3 HORECA GARDEN ÄR SPECIALISERAT PÅ ATT UTRUSTA UTESERVERINGAR OCH PRIVATA UTOMHUSYTOR.
VÅRT SORTIMENT BESTÅR AV SOL- & VÄDERSKYDD I FORM AV PARASOLLER, ÖPPNINGSBARA TAK, RESTAURANGMARKISER, INRAMNINGAR, VINDSKYDD, BORD, STOLAR, LOUNGEMÖBLER, SOFFOR, VÄRMARE M.M.

4 På Horeca Garden anser vi att goda affärer bygger på bra relationer och det är i nära samråd med kunden som de goda idéerna föds. Med detta som utgångspunkt gör vi allt för att matcha våra kunders förväntningar. Med kunskap, erfarenhet och engagemang levererar vi lösningar med känsla och hög servicegrad. alltid med kunden i centrum.

5 VÄDERSKYDD / ÖPPNINGSBARA TAK / RESTAURANGMARKISER
Där är den, precis en så’n skall jag ha! har du säkert redan tänkt. Våra väderskydd i form av öppningsbara tak gör dig oberoende av vädret och de möjliggör och säkrar fler utomhus-arrangemang på plats. De är helt måttanpassade utifrån dina förutsättningar och önskemål.

6 VÄrmare Utnyttja din uteservering fullt ut med hjälp av våra värmare. Eller rättare sagt, med hjälp av marknadens bästa och mest driftsäkra halogenvärmare. Trivseln och komforten ökar för dina gäster och det drar till sig nya gäster. Det blir även behagligare för din personal. Lägg sen till våra halogenvärmares oförskämt låga driftskostnad på strax över 1 kr per timme*, så inser du direkt att det är osmart att inte dela med dig av lite värme. * Baserat på ett elpris på 85 öre per kWh och en värmare på 1400W blir driftskostnaden = 1,20 kr/timme.

7 VINDSKYDD / INRAMNINGAR
Våra höj- & sänkbara vindskydd ökar trivseln bland dina gäster. Vindskydden förlänger din säsong och gör din uteservering mer lönsam. Eller föredrar du en stabil, smakfull inramning i form av våra smidesstaket? Du bestämmer själv. Vi hjälper dig att finna vad som är rätt för just din uteservering.

8 MÖBLER Stolar, bord, bordskivor, bordsstativ, soffor, loungemöbler… Vårt sortiment spänner från vanliga café och restaurangmöbler till premiummöbler och designklassiker. Det är bara att blanda och ge.

9 PARASOLLER Kvadratisk, rektangulär eller rund? Vilket är ditt behov? Litet och enkelt eller stort och kraftigt? Vi har allt från storlek SMALL till storlek EXTRA LARGE.

10 REFERENSER Det är väl känt att man inte är bättre än sitt senast genomförda uppdrag. Så när en kunds Tack! övergår till en värmande go’ kram, är det bästa betyg vi kan få. Då övergår affärer till att vara relationer. Därför är vi måna om att bry oss om och vårda våra relationer. Hos oss är det inte ett slentrianmässigt ”smakade det bra?”. Hos oss är det ”vad tyckte du om ryggbiffen?”.

11 Vi erbjuder ett personligare möte där vi med passion och entusiasm guidar fram bland olika modeller och kombinationer, färger och former.  

12 Välkommen Du också! Varma hälsningar Vännerna på

13 Telefon: +46 72-233 70 60 E-post: info@horecagarden.se
Hemsida:

14


Ladda ner ppt "Välkommen TILL. Välkommen TILL HORECA GARDEN ÄR SPECIALISERAT PÅ ATT UTRUSTA UTESERVERINGAR OCH PRIVATA UTOMHUSYTOR. VÅRT SORTIMENT BESTÅR AV SOL-"

Liknande presentationer


Google-annonser