Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Introduktion Välkommen till Borås och Högskolan i Borås och tack för visat förtroende Trivas och vara framgångsrik Grundat 1977, idag 15 000 studenter.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Introduktion Välkommen till Borås och Högskolan i Borås och tack för visat förtroende Trivas och vara framgångsrik Grundat 1977, idag 15 000 studenter."— Presentationens avskrift:

1

2 Introduktion Välkommen till Borås och Högskolan i Borås och tack för visat förtroende Trivas och vara framgångsrik Grundat 1977, idag 15 000 studenter Vår verksamhetsidé – vetenskap för profession – Ett komplett professionslärosäte Sex utbildnings- och forskningsområden Hållbar utveckling Inriktning mot professioner och anställningsbarhet Men samtidigt ska högre utbildning bilda! Utveckla förmåga att problematisera och tänka kritiskt – Studier ska vara berikande på fler sätt än att leda till ett bra arbete! Ta för er av hela vårt utbud och engagera i frågor som utbildningens kvalitet och forskningens inriktning Välkomna till oss, vi ska göra va vi kan för leva upp till förväntningar Lycka till!

3 Utbildnings- och forskningsområden Biblioteks- och informationsvetenskap Textil och mode – design Textil och mode – materialteknik och management Lärarutbildning och pedagogisk yrkesverksamhet Integrerad vårdutveckling Handel och IT Teknik – Resursåtervinning

4 Företagande, traditioner och förnyelse i Sjuhäradsbygden Förklaring av framgång – fyra perspektiv Omvärld Organisation och styrning Ledning Informella spelregler – institutioner Knalleandan är en institution Innebörd: Självständighet, kundorientering, kostnadsmedvetande Bristfälligt samarbete, negativ inställning till utbildning Utmaning: Balans mellan självständighet och samarbete Knalleandan i gungning?


Ladda ner ppt "Introduktion Välkommen till Borås och Högskolan i Borås och tack för visat förtroende Trivas och vara framgångsrik Grundat 1977, idag 15 000 studenter."

Liknande presentationer


Google-annonser