Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

R E T A I L.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "R E T A I L."— Presentationens avskrift:

1 R E T A I L

2 Vision ”K360 tänker ständigt nytt, bygger förtroenden och överträffar kundens förväntningar, för att skapa framgång och bidra till en bättre värld”.

3 Vårt erbjudande K360 Retail bygger och utvecklar koncept, inrednings- och säljlösningar samt tar hand om projektering, projektledning och byggnation vid alla typer av butiksetableringar. Vi erbjuder utveckling och design av inredningslösningar, upphandling av produktion samt byggnation och montering av hela butikens inredningskoncept inklusive belysning och butikskommunikation. Med tydlig anknytning till ditt företags varumärke, affärsidé och kärnvärden hjälper vi dig att utveckla butikens säljförmåga i fråga om visuellt intryck, varuplacering, exponering och kommunikation.

4 Vårt erbjudande Konceptutveckling Analys av kommersiella förutsättningar Utveckling av inredning, säljstöd, expolösningar, kommunikation Utformning av varuplacering & butikslayout Projektering Butikslayout i 3D Planritningar i 2D för el, belysning, data, sprinkler, ventilation, VVS, etc. Golv, fasad, entré, fasadskyltar Kalkylering Tidplan Upphandling Byggnation Samordningsansvar & arbetsledning Bygg, montage & installation Kontinuerlig kvalitetssäkring och uppföljning mot tidplan Uppföljning Besiktning Utvärdering av genomförande Analys av funktion och försäljningsutfall Justeringar Du kan givetvis välja om du vill ha hjälp genom hela processen eller bara med utvalda delar.

5 Vårt företag K360 Retail drivs av Peter Sonesson och Johan Sunnerstam som tillsammans har mer än 50 års samlad erfarenhet från uppbyggnad och utveckling av detaljhandelskoncept samt specialkunskaper inom franchisedrift. K360 Retail samarbetar med K360 koncernen som har verkat inom byggbranschen sedan 1995 och har ett väl utvecklat koncept med fokus på hög kvalitet och servicenivå. Vårt erbjudande är därigenom en unik kombination av stark kommersiell kompetens, effektiv projekt- och arbetsledning, kostnadseffektiv upphandling och högkvalitativ byggnation. Vi är ett företag som sätter stort värde i att överträffa kundens förväntningar. Vi åtar oss endast arbeten som vi har den rätta kompetensen att utföra. Vi mäter alltid det vi gör för att nå ständig förbättring. Verksamhet bedrivs i Sverige och övriga Norden. K360 koncernen arbetar med CSR (corporate social responsibility) genom ett projekt med mål att etablera en skolbyggnad (K360 Pavillon) i Kenya.

6 K360 Koncernen K360 Holding AB K360 Nordic AB K360 Konstruktion AB
K360 Retail K360 Fastighet AB

7 Varför K360 Retail? Vi har lång erfarenet och breda specialkunskaper om detaljhandeln, butiksmiljöer och dess förutsättningar och anpassar alla delar av projekten till dessa. Vi har dessutom specialkunskaper inom kalkylering, projektledning och byggnation samt ett stort antal professionella underleverantörer i vår portfölj.

8 Vi är K360 retail Peter Sonesson, tidigare ägare och en av grundarna till Gallerixkedjan. Operativ chef och extensiva kvalifikationer inom bland annat butiksetableringar, utveckling av inredningskoncept och IT. Johan Sunnerstam med en bakgrund som franchisetagare, kommunikatör, försäljnings- och sortimentschef, kommersiell chef samt VD inom Gallerixkedjan.

9 Dokumentation Autentisk butiksmiljö, Gallerix i Gränby centrum

10 Dokumentation Autentisk butiksmiljö, Gallerix i Täby centrum

11 Dokumentation Vi kompletterar med foton och kompatibla 3D-ritningar från byggnationen i Lund (Gallerix)

12 Referensprojekt Vi har nyligen hjälpt Gallerix med ombyggnaden av deras butik i Nova Lund. Vårt uppdrag omfattade allt från att utifrån nya konceptuella förutsättningar ta fram en ny layout, till upphandling, projektledning, byggnation och inredningsmontage inklusive nytt golv, målning och entréskylt. ”Vi är väldigt nöjda med arbetet som K360 Retail har utfört åt oss. Vi har känt oss trygga med både kvalitet och tidplan genom hela processen och kommer garanterat att anlita dem igen vid kommande ombyggnader och nyetableringar” – Mats Gullbrandsson, VD Gallerix ”K360 Retail har varit väldigt tillmötesgående och flexibla under hela processen. Hur många gånger jag än velat göra ändringar i layouten så ställer de upp och löser problemen på ett mycket proffsigt sätt.” – Bjarne Johnsen, dansktalande försäljningschef Gallerix Detta stycke redigeras och aktiveras efter byggnationen i Lund och efter deras (Gallerix) godkännande.

13 Kundrelationen Vi sätter stort värde på relationen med kunden och ett respektfullt tillika ansvarsfullt uppträdande i all kommunikation. Hela koncernen arbetar efter en uppförandekod samt ett antal gemensamt framtagna ”budord” för att säkerställa ett professionellt agerande.

14 K360’s kärnvärden Nytänkande Personliga Trovärdiga Engagerade

15 Kontakta oss Behöver du hjälp med en etablering eller en ombyggnad? Vi åtar oss alla typer av uppdrag, stora som små. Varmt välkommen att kontakta oss! Vi bokar gärna ett möte för att diskutera aktuella eller framtida behov. Peter Sonesson 0708 – Johan Sunnerstam 0708 –


Ladda ner ppt "R E T A I L."

Liknande presentationer


Google-annonser