Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Uppsummering Källa: Annonskampanj just nu Välkommen till den nya frihetstiden.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Uppsummering Källa: Annonskampanj just nu Välkommen till den nya frihetstiden."— Presentationens avskrift:

1 Uppsummering Källa: Annonskampanj just nu Välkommen till den nya frihetstiden

2 Sammanfattande bild Stöd för förändringar av våra former för samverkan och gemensam verksamhetsutveckling med ansvar och inflytandeförflyttning till avdelningsnivå. Medlemmarna i utvecklingsgrupperna (ca8) ska sättas samman på kompetens och inte regional indelning. Hela landets perspektiv ska tas in utav grupperna oavsett var medlemmarna kommer från. Begränsa antal områden där grupper tas fram, pröva sig fram. Enkelhet. Se till att det sjösätts.

3 Fortsatta utvecklings och analysbehov
Är sammankallande/ ordförande en samordnare/verksamhetsutvecklare från förbundskansliet eller en avdelningsrepresentant? Vilka områden ska gälla för utvecklingsgrupper och nätverk? Parallella strukturer växer fram? Otydlighet gällande mandat och ramar? Informationsspridning och inhämtning?

4 Vad händer nu? Bearbetar förslaget ytterligare
Återkommer eventuellt med webenkät för att kunna förfina detaljerna. Sjösätter förändringarna i februari/ mars.

5 Budgetberedning Så mycket pengar som möjligt till verksamheten på avdelningsnivå. Bra med gemensam och lika redovisning för jämförbarhet. Vi vill höja effektiviteten och har bra och relevanta avstämningar. Olika: Generellt avlyft på statsbidraget så att alla ska ingå i RC. Absolut inte avlyft från statsanslaget för RC.


Ladda ner ppt "Uppsummering Källa: Annonskampanj just nu Välkommen till den nya frihetstiden."

Liknande presentationer


Google-annonser