ASTRa WEB enkät - kundnöjdhet.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
IPad grundkurs.
Advertisements

Vi utvecklar människor. Människor utvecklar företag Utvärdering S7 och Ehternet & Profibus Öppen utbildning 6-9 april Utbildare: Tage Strandberg Plats:
Ett webbaserat rekryteringsverktyg för alla branscher!
I sovrummet finns en bänk med olika pratapparater
Utvecklad för enkäter inom offentlig sektor
Kvalitetssäkring av grunddata
Rådgivningen, kunden och lagen Möte med branschen fredag den 4 maj 2007 Helena Pettersson Ann-Christine Ihrfelt
underlättar ditt enkätarbete - Magnus Holmgren Utvärderingsringen
Sammanfattning Vi gjorde ett studiebesök i Kista Service Hus. Två pensionärer pratade om problem i deras vardagsliv. Utifrån det tänker vi skapa en digital.
Förbättringsområde enligt handlingsplan: ___________________________________ Mål: ________________________________________ Aktivitet (åtgärd/förändring.
Kunder och konkurrens driver ekonomin
vi revolutionerar bokning av vård
Laterna Compact Booking Saknar du ett bra bokningssystem? Pröva det här! Lättanvänt Flexibelt Pålitligt.
Schenker Air & Ocean E-lösningar för sjö- och flygtransporter
Fronter – ett webbaserat utbildningsverktyg
Konsumenttjänstlagen
Sektorn för Socialtjänst
ASTRa WEB enkät - kundnöjdhet.
Att främja närvaro – för alla elevers rätt till utbildning.
Bakgrund! Piteå kommun skall lägga om strukturen i det befintliga nätverket. Det kommer att gå från tre system som löper paralellt med varandra till ett.
Etableringsfakta 026 –
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Brukarundersökning 2014 Enkät till brukare med beslut om växelvård på Lupinängen Tumba vård- och omsorgsboende.
ÄR DET FREDAG DEN TRETTOENDE?
Telecomfakta 026 –
Brukarundersökning 2014 Enkät till brukare på dagverksamhet.
Samhällsvetenskapliga metoder
UFAB i Uddevalla och Shanghai
© 2010 IBM Corporation Business Analytics eller Hjälp till självhjälp Intressant och lärorik information på våra websidor.
Handelsbankens Internet- och Mobiltjänster
Välkommen Företagsnamn namn, företaget AB. Agenda ÅF som leverantör ÅF som leverantör Mamut som leverantör Mamut som leverantör Kundföretaget AB Kundföretaget.
Vendingfakta 026 –
NKI nr 2 november 2014 Alingsås lasarett.
NKI nr 2 november 2014 Närhälsan. REGIONSERVICEREGIONSERVICE Genomförande Webbenkät med 2-3 påminnelser Sjukhusförvaltningar, NH, FTV, H&H och Regionservice.
Dokumentation Workshop Stockholm | Målsättning Gå igenom en students väg från programmets start till examen via Byte av program Byte av programtillfälle.
En förhandstitt på nya sfam.se Eva Norell
1. Genomför enkäten och redovisa resultatet 4. Vid vilka tillfällen fungerar bra eller hyfsat bra redan idag? Vad är det som gör att det funkar vid dessa.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Bättre kundupplevelse med relevant och effektfull kommunikation.
Grupparbete 1 Vad kännetecknar en bra trafikskola ur perspektiven:
Patientsäkerhetskulturenkät 2015 Kommunikationspaket I den här presentationen används konsekvent förkortningen VGR för Västra Götalandsregionen. Som.
Bild 1 av 7 I sovrummet finns en bänk med olika pratapparater. Det kan vara lättare att lyssna på ett inspelat meddelande än att läsa en text.
Johan Sjödin & Anna Åhnberg Uppsala
Musikkompendium Test. Musikkompendium Test 2 Musikkompendium Test 3.
Välkommen till Emrox Network Ett Butiksprogram för inskrift av Service. Manual för butiksmedarbetare Spara gärna denna manual på din PC eller skriv ut.
Solna stad Skolundersökning 2015 December Om undersökningen Bakgrund Solna stad genomför regelbundet en brukarundersökning i förskola, och grundskola.
Utvärdera hemtjänst (UH) Information till utförare av hemtjänst November HÅLLBAR STAD – ÖPPEN FÖR VÄRLDEN.
Manual. Support
ASTRa WEB enkät - kundnöjdhet. Trafikskolor som har arbetat mer än 6 månader är mer nöjda Trafikskolor där VD/chef är insatt i och arbetar med aSTRa WEB.
Workshop 2: Skapa egna e-tjänster och skicka ärenden till era patienter.
Brukarenkät 2010 Till redovisningen:
Solna stad Skolundersökning 2015
Nästa steg utifrån vad vi lärt: Nytt PGSA eller implementering.
Undersökningsperiod: >
Samtalsterapeut direkt
Företags-namn Produkter och tjänster
Kvaliteten i ditt vård- och omsorgsboende Brukarundersökning 2011
ASTRa WEB enkät - kundnöjdhet.
Ekonomisk uppföljning hjälpmedel
Att sluta avtal.
Oplanerad mottagning med IT stöd ger kraftiga förbättringar i telefontillgänglighet, produktivitet, kvalitet och arbetsmiljö Presentation av oss, Varför.
Din företags-broschyr
Målsättning/Huvudsyfte
Aktivera administrationsmodulen i Business Online
Ekonomisk uppföljning hjälpmedel hösten 2016
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018
Elevhälsan – en kartläggning av aktiviteter
Manual.
Elevhälsa Vilka behov ser vi? Hur kan vi förebygga? Marie Aspfors
DIGITALA KUNSKAPSTEST
Presentationens avskrift:

aSTRa WEB enkät - kundnöjdhet

Hypotes Trafikskolor som har arbetat mer än 6 månader är mer nöjda Trafikskolor där VD/chef är insatt i och arbetar med aSTRa WEB är mer nöjda Trafikskolor som har snabbt internet är mer nöjda De som svarar på enkäten är generellt mer missnöjda och vill påverka. De som är nöjda väljer att inte svara.

Underlag Enkäten skickades ut till 637 företag 408 kunder svarade (64% svarsfrekvens) förra året var det bara 52% Kategorier Typ 1 – Kunder som använt aSTRa WEB > 6mån, snabbt internet och där chefen är insatt i aSTRa WEB Typ 2 – Kunder som använt det mindre än 6 mån.

Ambitionsnivå STR:s ambitionsnivå är att kundnöjdheten skall vara en 5:a eller högre på en 6-gradig skala (> 83%). 100% är oftast MYCKET kostsamt (6 av 6) Den sista 1% kostar oftast 99%

Generell nöjdhet (4,18)

Administration (4,11)

Ekonomi (3,85)

Bokning (3,94)

Utb.kort (3,88)

Elevcentralen (4,41)

Tillgänglighet support (4,47)

Kunskap support (4,93)

Svar 4h (4,77)

Resultat Typ 1 kategori är generellt 0.1 – 0.3 mer nöjd än ALLA Typ 1 kategori är generellt 0.3 – 0.6 mer nöjd än Typ 2 Typ 2 är generellt 0.2 – 0.3 mer missnöjd än ALLA ”Bästa produkt” – Elevcentralen – 4.39/4.41/4.22 ”Sämsta produkt” – Ekonomi – 4.14/3.85/3.46

Resultat forts. Våra hypotes besannades. En kund som använt det en längre tid blir mer nöjd när man lärt sig hur systemet fungerar. Vår sämsta produkt förra året var bokningen. Vi lade mycket kraft på att förbättra den. Den har höjt sig 0.45/0.17/0.02 steg

Problem/Förslag på åtgärder Okunskap om programmet Avancerad kurs, filmer/manualer uppdaterade, supporten uppdaterad på alla funktioner, konsulthjälp på plats Många buggar efter releaser Vi har lagt till att vi annonserar vilka förändringar som kommer i nästa release, samt att vi erbjuder test 1 vecka i förväg av alla nya funktioner Segt och hänger sig Vi har installerat agent på alla de kunder som hört av sig (20 st). Vi felsöker vad som händer.

Problem/Förslag på åtgärder forts. Krångligt och svåröverskådligt, tungjobbat Vi kommer under 2015 att fokusera på användarupplevelsen i aSTRa WEB och Utbildningskort YKB saknas Vi lägger till funktioner för detta under 2015 Bara 20 elever i elevlistan Vi lägger till paged scroll (så att man kan se hela kundregistret) Kassa / ekonomi är svårt. Kunskapsbrist inom ekonomi