Klicka här för att ändra format Klicka här för att ändra format på underrubrik i bakgrunden Vägen in på arbetsmarknaden via bemanningsföretag.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Är du vår nya kollega i Stockholm?
Advertisements

Välkommen att höra av dig till Petra Lindström, Arbetet sker i samverkan mellan: Söderhamns kommun, Arbetsförmedlingen.
LinkedIn som en tjänst för nätverksbildande Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Material för projektarbetet
“Tänk över det här...” Klicka med musen för att se bildspelet...
PRAO v 9 för A och B, v 11 för C.
FTFs motionsskola.
Viktig information till dig som blivit varslad om uppsägning
Sammandrag i bildspelsform Du kan ta dig igenom hela bildspelet med piltangenterna eller med musen. Du kan även välja avsnitt genom att klicka på de olika.
Skapa ett video-CV på YouTube
Tidrapportering – Logga in
Klicka för nästa > > >
Finnes: Två filialbibliotek Knappa resurser Några tappade sugar Positiva besökare Önskas: Två huvudbibliotek Utrymme för förändring Entusiasm Fler positiva.
Tidrapportering – Logga in
Snapchat.
Uppgiften i PowerPoint
GRUPPBEHANDLING AV SPELBEROENDE
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Detta är ett automatiskt lönesamtal
Beredningen för integration och mångfald
Välkommen till internet för nybörjare
En introduktion till ST Fackförbundet för oss som valt att arbeta på statens och medborgarnas uppdrag.
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
Proffice Maria Jansson, Konsultchef
Detta program beräknar automatiskt hur många semesterdagar du har kvar. Klicka här Meddelande från personalavdelningen!

Yrkesbevis för beläggningsarbetare
Praktisk arbetslivsorientering
Lagar och regler på arbetsmarknaden.
Utlandsstudier för I:are
Vad gör egentligen Kronofogden?
PRESENTATION av BOKNING OCH INCHECKNING. Nu kommer vi att visa hur enkelt du gör en bokning i.
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
PowerPoint Bildspel med ljud. Klicka för nästa bild.
…och lite annat smått och gott som kan vara (arbets)livsavgörande…
©storm.
Arbetsmarknadsutsikter till slutet av 2014 Dalarnas län Analysavdelningen Jan Sundqvist.
Finansförbundets motionsskola.
Hur hitta en grupp - Anvisningar Rednet. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
UPPSATSSKRIVNING ENTRÉSKOLAN
Ingela Wiese Studie- och karriärvägledare, Studie- och karriärcenter Malmö högskola Var är alla studenter?? ? Våra planer för framtiden Bakgrund till vårt.
Att leva med osäkerhet Vad berättar våra prognoser och analyser och hur kan ni använda er av dem? Fredrik Ribbing arbetsmarknadsanalytiker.
Genera Nya Ideer FOXPOPULI “ Social entrepreneurship for social change”, Nordplus adult Project ID AD-2012_1a
Modul 5 Att söka arbete.
JOBB ERBJUDANDE En ledande internationell firma med kontor på Bahamas letar efter : En Direktionsassistent med följande kvalifikationer : - Ingen erfarenhet.
Praktisk arbetslivsorientering
Aktia som arbetsgivare. Några klipp ur Aktias Personalpolitik Kompetensutveckling "Kompetens betyder att en person har det rätta kunnandet och förmågan.
Att tala lön med sin chef
Medlemsvård och rekrytering
Anställningsintervjun
CV & ANSÖKNINGSBREV Per Arvidsson Lina Landström KARRIÄRCENTRUM
Var finns jobben? Bedömning för 2012 och första halvåret 2013 Presskonferens 28 juni 2012 Håkan Gustavsson.
Den virtuella arbetsförmedlingen. Frågeställning Hur kan man underlätta för gymnasielever att söka jobb genom Arbetsförmedlingen.
Kort om vår service och nya arbetssätt.
Tolka en platsannons Driven Lyssnande Stresstålig Social kompetens
Komma igång med Lync Windows Store-appen
En students perspektiv En students perspektiv Näringslivet och studenten Presentatör: Jonas Karlsson Tema samverkan Ämneskonferens i datavetenskap.
Spara kvittot! När du handlar en vara av ett företag/butik har du alltid rätt att få ett kvitto. Erbjuder ett företag/butik inte ut kvitto riskerar man.
En introduktion till ST Fackförbundet för oss som valt att arbeta på statens och medborgarnas uppdrag.
Var finns jobben? Bedömning för 2013 och en långsiktig utblick Presskonferens 23 januari 2013 Håkan Gustavsson Analytiker.
Hälsa på lika villkor? I vår får personer som bor i Västra Götaland enkäten Hälsa på lika villkor? hem i brevlådan. Om du är utvald att besvara.
Personligt brev.
PROJECT NO – UK/13/LLP-LdV/TOI-624
Kommunalarbetare Förbundet Det Fackliga löftet och.
Bild 1 EXAMENSARBETET KANSKE STARTEN PÅ DIN NYA KARRIÄR…
PRAO ÅK 8 VECKA nov Din studievägledare och kontaktperson på skolan: Mimmi Linden
Vem som helst kommer kunna söka efter arbetskraft som är tillgänglig
36 % 56 % Källa: IDC Visste ni….det finns studier som visar att en anställd lägger 36% av sin arbetstid på att leta efter och sammanställa information,
PRAO Praktisk arbetslivsorientering Katarina Norra
bussförare Karin Andersson, Studie- och yrkesvägledare, Sfi sandviken
Presentationens avskrift:

Klicka här för att ändra format Klicka här för att ändra format på underrubrik i bakgrunden Vägen in på arbetsmarknaden via bemanningsföretag

Klicka här för att ändra format Klicka här för att ändra format på underrubrik i bakgrunden Vad gör bemanningsföretag? Personaluthyrning - Det kan vara för jobb några timmar i veckan, för jobb på helger eller för att jobba heltid i flera år Hitta rätt person för direktanställning hos arbetsgivare - Rekrytering Hjälper folk som ska lämna ett jobb att finna nytt - Omställning

Klicka här för att ändra format Klicka här för att ändra format på underrubrik i bakgrunden Vår bransch sätter årligen personer i jobb via personaluthyrning, omställning och direkta rekryteringar.

Klicka här för att ändra format Klicka här för att ändra format på underrubrik i bakgrunden När man har haft ett jobb så är det enklare att längre fram få ett nytt - antingen hos ett bemanningsföretag eller hos en annan arbetsgivare Vägen in på arbetsmarknaden

Klicka här för att ändra format Klicka här för att ändra format på underrubrik i bakgrunden Extrajobb För dig som student kan ett jobb i bemanningsföretag vara ett bra sätt för att dryga ut ekonomin

Klicka här för att ändra format Klicka här för att ändra format på underrubrik i bakgrunden Ger värdefull erfarenhet Pengar Kontakter Nästa jobb

Klicka här för att ändra format Klicka här för att ändra format på underrubrik i bakgrunden Vad vill du jobba med? Bemanningsföretag ger dig möjlighet att prova olika yrken

Klicka här för att ändra format Klicka här för att ändra format på underrubrik i bakgrunden Yrken för dig kanske assistent, besöksbokare, bevakningsperson, butikspersonal, chaufför, ekonomiassistent, försäljare, helpdeskpersonal, hotellreceptionist, kundsupport/kundtjänstperson, köksbiträde, lagerpersonal, löneadministratör, marknadsförare, marknadsundersökare, mässvärd, ordermottagare, receptionist, restaurangpersonal, säljare, telefonist, telemarketingpersonal, truckförare, vaktmästare, webbadministratör

Klicka här för att ändra format Klicka här för att ändra format på underrubrik i bakgrunden Så här hittar du ditt jobb Det finns fler än bemanningskontor att söka jobb på Sök på internet efter lämpliga bemanningsföretag på din ort att kontakta Skicka in din intresseanmälan eller ring direkt till företaget Vissa bolag är specialiserade på vissa områden, andra bolag har de flesta yrken

Klicka här för att ändra format Klicka här för att ändra format på underrubrik i bakgrunden Frågor?