Humleinfo Maj 2008 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Snabbguide och tips.
Välkomna!.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Vad säger Bibeln om pengar, givande & generositet?
Hur gör vi med skolhuset?.  Nuläget i förhandlingarna med Vännäs kommun om eventuellt köp  Fakta om eventuellt köp – kostnader, intäkter, möjligheter,
Protokoll föräldraråd Plats: Bjälbotullsförskola Tid: 17,30 •Tankar efter mötet med våra politiker. Finns det politiska frågor som vill lyfta.
Välkommen! Stormöte 28 april 2013 Ortsutveckling FLENS STAD.
Sommarbrev till föräldrar
78 respondenter. 2 [1] Hur har det varit hemma sedan du var här sist?
Enligt dagens lagstiftare och byråkrater borde de av oss Som var barn på 50-talet, 60-talet och 70-talet inte ha överlevt.
Solanderskolan presenterar
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Föräldramöte F-05.
Vad är det för skillnad mellan hyresrätt och bostadsrätt?
God Jul ? Du behöver inte vänta till Jul….
Humleposten maj 2012 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Våra fönster Nu är målaren igång och snickarna dyker upp under andra halvan av juni för utbyte.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Boo Fotbollsförening - en förening att vara stolt över Boo FF vill tacka er för året och önska er alla ett riktigt skönt avslut på 2013 Vinterträningen.
Nr 79 / Februari 2013 TAPPEN - Brf Vintunnans medlemsblad GULA HUSET Vi kommer nu att göra tillgängligheten till samlingslokal, solarium och bastu enklare.
Humleinfo vår 2009 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i.
Karlbergs BK – Fotbollsskola Sommaren 2010 ! Under sommaren 2010 kommer Karlbergs årliga fotbollsskolor hållas i juni och augusti. Du.
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
Stortorps Brygga, presentation
Ersättning för extra djuromsorg för suggor -villkor och riktlinjer
Humleinfo Sommar 2009 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.
Några bilder som hjälper oss att minnas vad som hänt.
Utlandsstudier för I:are
Frölunda Hockey Föräldraförening
Boo FF vill tacka er för året som gått och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Informationsmöte Akademi Gul och Blå. Innehåll möte Organisation Organisation HTK:s syn på grupp planering, träning mm. HTK:s syn på grupp planering,
2. Utveckla en presentation
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Teoridel 1 Grunder i uppställning och försvarsspel
Valberedningen Ordförandeseminarium 2014
Humleinfo Februari 2010 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.
Till barn i grön/vit grupp och deras föräldrar Hej, Vi hoppas att ni har haft ett skönt sommarlov. Nu är det augusti och vi hälsar ALLA välkomna tillbaka.
Ver 1.0 IT-satsningen Styrelsens förslag Riksstämman Skövde 2003.
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Humleposten december 2011 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Översyn av stadgar, policys, instruktioner samt komma med förslag till förändringar. Överväga regler för ersättning vid olika upplåtelser och uthyrningar.
Berga hem- och skola. Därför en hem- och skolaförening! En ideell och fristående förening som aktivt arbetar för samarbetet mellan föräldrar-skola-samhälle.
Livskarriär Din väg mot ett arbete som kommer att göra dig lycklig.
Bli bäst på Senior Alert Senior Alert Målet med timmen  När denna utbildningstimme är över så ska ni alla förstå tanken med Senior Alert.  Ni ska veta.
Humleinfo Sep 2008 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i.
Humleposten februari 2012 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.
FORUM 3: PPT material Instruktioner De efterföljande PPT bilderna kommer att guida gruppen igenom Forum 3 med presentationer och övningar steg för steg.
VÄLKOMNA.  Säsongen 2009 är P98 och P99 ett lag  Beslutet är baserat på antal barn i varje årskull  Vi är ”på pappret” 23 barn  Inför nästa säsong:
Ortsutveckling Skebokvarn
Välkomna Föräldramöte P97 14 December Mål Fotboll skall vara roligt. En trupp men två lag i seriespel Etablera oss som ett av regionens bästa.
Mullvad Mullvaden är ett djur som inte tycker om människor. Mullvaden är perfekt anpassad till ett liv under marken i gångar.
Garagegolv Varför Många garagegolv har gått sönder, det samlas vatten och det blir värre och värre Garagen i den södra längan (18 st) åtgärdades i fjol.
Presentation om hösten
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
Nr 44 (1//15) Innehåll i detta nummer: Styrelsen Ansvar- eget och föreningens Andrahandsuthyrning Källsortering Bridge Balkonggolv Trappstädning Elrenovering.
BOO FF Generell info HT 2015 P07:12. Ledare Boo FF P07:12 Lagledare:Gabriella Elmroth Tränare:Mattias Fråhn Tränare: Henrik Hagel Tränare:Fredrik Hultner.
Från hyresrätt till bostadsrätt. Förberedelse Registrera förening Göra intresseanmälan till Svenska Bostäder.
Valberedningen Ordförandeseminarium 2015 Malmö. Eva Ahlqvist Bengt Westling Anikka Holstein Björn Hoffman.
VATTENSKADOR OVE SCHRAMM. VATTENSKADOR I BRF Hur reglerar vi ansvaret vid en vattenskada?
Boendemiljöjuridik Madeleine Arvidsson Wäli.
Välkomna.
Fotbollsskola 2017.
BS-bladet BS-bladet God Jul och Gott Nytt År Falu BS policydokument
Föräldramöte F
Renovering av avloppsledning Kommande:
Ungdomsdomarutbildning 5-7 manna
Boende i Bostadsrättsföreningen Trollbäret
Presentationens avskrift:

Humleinfo Maj 2008 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i 115. Övrigt Planken bör vid det här laget vara i gott skick efter utbyten av murket virke. Finns det mer att göra, kontakta Martin. (Ett plank är redan anmält och kommer att bytas ut under året. Färg till förråden finns hemma. Kontakta Martin eller någon annan i styrelsen, så öppnar vi förrådet Betr. Vindskivorna – målaren kommer i slutet på maj. Asfalten vid nerfarten till sophuset kommer att repareras. Förhoppningsvis innan semestrarna. Även uppstickande rötter kommer att åtgärdas. Vi håller på att ta in offerter för genomgång/kontroll av alla våra termostater i bostäderna. Även problemet med dålig värme hos vissa kommer att ses över. Allt detta sker till hösten/vintern. Anbud på stensättning vid och kring lekplatsen är på gång Lekstugan målar vi vid nästa fixardag Värmepumparna byter vi, som vanligt, ut efterhand. En skylt med vår nya logotype är på gång. Tack Jörgen för en strålande insats Tveka inte med att kontakta Martin om du har problem med det tekniska

FIXARDAGAR Såhär blir det resten av året: Lördagen den 28 juni. Lördagen den 23 augusti och då blir det kräftor också. Årets sista blir lördagen den 18 oktober Som vanligt, allmän städning/lukning och lite småreparationer OBS! Kom gärna med förslag till styrelsen om du har idéer kring våra gemensamma ytor, både inne och ute. Ju tidigare på året ett förslag kommer in, desto större chans att det kan bli utfört samma år. Vi samlas som vanligt kl Sätt ett kryss i almanackan redan nu. Styrelsen hade ett konstituerande sammanträde den 15 maj och ser ut som följer: Per BergOrdf Arne HåkansonVice ordf Roger NorlénSekreterare Övriga ordinarie: Martin Håkansson nr 131Underhållsansvarig Marco Pettersson nr 129Sköter uthyrning av lokalen Suppleanter: Fredrik Persson Patrik Shimmel LITE AV VARJE Föreningens ekonomi Föreningen har en bra ekonomi och höjs inte räntorna som vi tidigare befarade, blir den ännu bättre. Alla får glädje av detta! Planer på att renovera/göra ändringar i din bostad? Tänk på att ingrepp som påverkar konstruktion/yttre utseende kräver tillstånd från styrelsen och/eller byggnadstillstånd och godkännande av grannarna. Tveksam? Fråga styrelsen. Kompletta ritningar finns i arkivet. Hemsida Aktuell information om föreningen hittar du på: www. sbc.se/humlegarden.Humleinfo ligger naturligtvis också på nätet. En erinran om våra stadgar Detta är ett stående inslag. Vi rekommenderar alla att ta sig en titt i stadgarna. Där redovisas glasklart vad som gäller. Om du inte hittar dom i byrålådan, finns dom på vår hemsida. Badrummen Ni som inte har renoverat era badrum och fortfarande har kvar den gamla ”tapeten” från 1987, bör snarast se över era våtutrymmen. Risken för fuktskador är mycket stor om inget görs. Vi vill passa på att påminna om att det är ditt eget ansvar att hålla efter detta. ANLITA ALLTID FACKFOLK. Trädgårdsavfall (jord och annat) Någon/några har tippat jordmassor i buskage ner mot bäcken. Det ser inte snyggt ut. Sådant skall köras till tippen. Snälla – hjälp till att hålla snyggt både i och kring vår förening.