En blick in i 2015 Utgångspunkt Mål och riktlinjer * Vi-anda och identitet * Rekrytera och behålla * Påverkan och inflytande * Synas och höras.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Aldrig färdigt men långt på väg mot soldater.
Advertisements

Rekrytering till underhåll – framgångskriterier och fallgropar Baserat på en undersökning av Filip Adielsson, hösten 2011 Version 1.
Kort om | Skydd. Skyddens uppgift är att minimera effekten den anslags energi som uppstår vid en omkullkörning. Dvs. absorbera så mycket energi som möjligt.
Qulturum Bergeling 2014 Frågor att besvara i varje steg av processen Vilken information behöver vi ha för att ta beslut om åtgärd i detta steg av processen?
 Erbjuder alla orienterare tävlingsarrangemang med hög kvalité  Erbjuder klubbens alla medlemmar utvecklande, roliga och väl arrangerade träningar under.
Dialog inom hela SPF Dialog föreningar Dialog distrikt Dialog förbundet Gemensam viljeriktning.
Utveckla styrelsen och föreningen
Medlemsföretaget Byggmästarn i Helsingborg Östra Göinge 2012 Lokalt företagsklimat.
Medlemsföretaget Byggmästarn i Helsingborg Kungsör 2012 Lokalt företagsklimat.
Medlemsföretaget Byggmästarn i Helsingborg Emmaboda 2012 Lokalt företagsklimat.
BILDA + SENSUS SENSUS + BILDA. Beslut och vision Utgångspunkter för en vision -att möta en omvärld i förändring -tillsammans är vi så mycket mer -utgångspunkter.
Länsgemensam ledning i samverkan
Preliminär Verksamhetsplan 2015 Fysioterapeuterna Västerbotten.
VARMT VÄLKOMNA SPF SENIORERNA
När jag tänker på församlingen… Brofästet 6 februari 2011.
Medlemsföretaget Byggmästarn i Helsingborg Åtvidaberg 2012 Lokalt företagsklimat.
Medlemsmodellen SPF Runö 10 oktober Om Medlemsmodellen Vi jobbar med förhållningssätt, metoder och strategier för att öka er förmåga att rekrytera,
Mervärden och aha-upplevelser
Lönerevision i Regeringskansliet
En samlande kraft! Seminarium om nedlagda deponier Identifiering, inventering och riskklassning av nedlagda deponier 11 september 2013.
INFLYTANDE VALFRIHET LIVSKVALITET
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet Besöks- och leveransadress: Fiskartorpsvägen 15A, Stockholm Telefon växel: E-post:
Medlemsföretaget Byggmästarn i Helsingborg Katrineholm 2012 Lokalt företagsklimat.
Mål för Biennial Goals 2014 – 2016 Living up to our mission Conviction – Commitment – Courage Proposals presented and voted on at the ZI 2014.
Samarbete med seniororganisationer Mål: Att få Esther delaktig i sin vård. Att sprida information om nätverket till seniororganisationerna.
5S grunden för allt förbättringsarbete
Handlingsplan VISION 2020 FORSKNING KOPPLAD TILL GLOBALA UTMANINGAR UTVECKLA MÖTESPLATSER FRAMGÅNGSRIKA CENTRA AKTIV EXTERN REKRYTERING.
Enheten för regional tillväxt, Näringsdepartementet
Trafiken runt skolan Projektledare Helena Hellsten Projektansvarig
ÖREBRO LÄNS LANDSTING Temagrupp Bild och form 20 september 2013.
KTHB - PERSONALMÖTE 4 september Fokus på två grupper: Färdriktning – Förändringar Insortering av det som framkommit i grupp A, D, E Fortsatt arbete.
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet Besöks- och leveransadress: Fiskartorpsvägen 15A, Stockholm Telefon växel: E-post:
Varumärket SPF, Sveriges Pensionärsförbund. Varumärket är allt vi gör Varumärket är inte samma sak som en logotype, grafisk profil, slogan Varumärket.
Välkomna till Konferensen!. Vilka är ni? Ansvariga på distriktet.
Verksamhetsplan Styrdokument * Kongressbeslut - Mål och riktlinjer - FAFO-utredningen - Rambudget * Verksamhetsplan * Övriga beslut.
Ålderismprogrammet - nulägesrapport september 2013 Ålderism är en av de djupare strukturerna i samhället Naturligt att nedvärdera äldre och att i olika.
Eva-Christine Öhman – Utveckling och utbildning
Nytt IT-stöd för medlemsregister och hemsidor
VI är på väg mot en ny centralorganisation 2 > Vi blickar mot 2020-talet och framåt. Vi grundar en centralorganisation för framtiden – samtidigt.
SÅ GÖR VI EN VERKSAMHETPLAN- UTIFRÅN SPF SENIORERNAS MÅL OCH RIKTLINJER 2.
REPET - ett projekt inom SPF-distriktet Blekinge Projektet fortsätter nu med fördjupning Ersättningen heter UTVECKLINGSGRUPP.
SÅ GÖR VI EN VERKSAMHETPLAN- UTIFRÅN SPF SENIORERNAS MÅL OCH RIKTLINJER 1.
Tillsammans för ett rikare seniorliv!. SPF Seniorerna har en viktig roll genom påverkansarbete som ökar inflytande, valfriheten och livskvaliteten för.
VI är på väg mot en ny centralorganisation 2 > Vi blickar mot 2020-talet och framåt. Vi grundar en centralorganisation för framtiden – samtidigt.
Idrottslyftet – mer och fler Utformning av kommande arbete.
Motiverade it-guider med god språkutveckling, tillhör en grupp unga ledare som ökar den digitala delaktigheten. Gunilla Lundberg
ENKELT AVHJÄLPT – ENKELT HJÄLPT. Tillgänglighetsfrågor handlar om allas rätt till ett fysiskt aktivt liv 9/25/20162.
ATT FORTSÄTTA UTVECKLA KVALITÉ PÅ SKOLAN SYSTEMATISKT KVALITETSARBETE.
Medborgarundersökningen 2009 Vad tycker Sölvesborgarna om Sölvesborg?
Möte den 3 september 2015 Inventering EBH-stödet Länsstyrelsen Bidrag Tillsynsvägledning Projekt, kurser m.m. Naturvårdsverket Fortsatt arbete 2016 Rapporter,
SPF Seniorernas Kongress 2017
U01 Introduktion till MiRiaM aug 2017 V3
PROCESS KARTLÄGGNING - EN VISUELL GEMENSAM GRUND FÖR VÅRT ARBETE.
Koordinatorer för ökad skolnärvaro
Delat beslutsfattande och SIP
Begäran om arbetsmiljöåtgärd LR´s begäran – maj 2012 Utbildningsförvaltningens svar - augusti 2012 LR vidare till AV – hösten 2012 AV´s beslut om föreläggande.
U Mini- Introduktion till MiRiaM
Gevärssektionen – med skytten i centrum
Gevärssektionen – med skytten i centrum
Vad blir vårt nästa steg?
Vision Vi ska fortsätta att vara en av de ledande ridskolorna i landet med en verksamhet som riktar sig till alla - från nybörjare till tävlingsryttare.
TILL SPF SENIORERNA LEKSAND
Kap 1 Vi får behålla vår fina park. källa: datum
Vision Vi ska fortsätta att vara en av de ledande ridskolorna i landet med en verksamhet som riktar sig till alla - från nybörjare till tävlingsryttare.
Bättre hälsa och kul på jobbet!
INFLYTANDE VALFRIHET LIVSKVALITET 3 Vad är SPF Seniorerna? SPF Seniorerna är en partipolitiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för personer.
PISTOLSEKTIONEN Svenskt pistolskytte mot världsklass 2020
Hälsovalsråd
Kollektivtrafik i hela Västra Götaland
Presentationens avskrift:

En blick in i 2015 Utgångspunkt Mål och riktlinjer * Vi-anda och identitet * Rekrytera och behålla * Påverkan och inflytande * Synas och höras

Aktiviteter/åtgärder Landet runt resan fortsätter, avslut i februari Lansering av SPF Seniorerna Ny webbplattform – utbildning under hösten Nytt medlemsregister – utbildning under hösten – Frivillig central uppbörd Konferensserie - Påverkan och inflytande - 6/7 platser Kasta loss med SPF - september Fokus på rekrytering och behålla Ett steg till… Kongressbeslut Frågor som uppstår utmed vägen…