Klutmark ungdomscross

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Frågor som vi brottats med
SNAPCHAT Grundare Evan Spiegel.
Inledande information för framtida allmänt vatten och avlopp
HAKIR (handkirurgiskt kvalitetsregister) Ett samarbete mellan Södersjukhuset AB Linköpings Universitetssjukhus Skånes universitetssjukhus i Malmö Uppsala.
Metodstöd.
Hilda Androls Egen nedladdning – nuläge och framtid.
Solanderskolan presenterar
Välkomna till Höstkonferens Svenska Skyttesportförbundet Så här tänker vi dagen…. •Vad har hänt i processen så här långt? •Välkomna.
Konstgräsplanens framväxt Ett bildspel från tiden före saneringen fram till nyår 2014.
Välkomna.
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
Skottövning Spel Dribblingsövning Nickövning Två måls spel
Gå till första sidan Med användarna i fokus Användarundersökning som utgångspunkt för vidareutveckling av sökguide Borås Blekinge Tekniska Högskola.
Lindås Waves Utbildningskommitté Maj 2013
Dagens och framtidens seniorer och deras framtidsförväntningar
Ungas frågor om alkohol och droger
Hej Jag heter Rasul Saadati och är färdigt utbildad Systemkonsult på QD- System AB. Jag är bäst på installationer, administration och klientsupport. Mina.
Nu söker jag jobb, trainee eller praktikplats!
Hur bör samhället organiseras
Projekt Skaftö Framtid
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
1 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar. Hav tålamod…
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Idrottsfysiologi, tränings och tävlingslära 2
Att rekrytera ledare - hur gör man egentligen. …om ledarrekrytering Fundera över vilka ni vill ha som ledare. Om ni inte vet vilka ledare ni vill ha,
Sammanfattning föreläsning
Mer flygsport till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det.
Barn som far illa Region Skåne
ATT SÖKA PROJEKT. VI BÖRJAR MED NÅGRA EXEMPEL Projekt: Stärka regionförbundet och lokalföreningen Projektbeskrivning: Fler ideella Vi vill ha in fler.
Efteruddannelse på Tværs – Förutsättningar och möjligheter
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Stöd till bredband.
Coaching.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Välkomna till uppstartsmöte i Lundalands ungdomsprojekt
Elevaktiva utvecklingssamtal
Arbete med avsnittet pågår Utdrag ur utkast Kenneth Flood Alf Susaeg utdrag#1.
Medlemsrekrytering Vaffö dådå?. Analys Varför ska vi rekrytera nya medlemmar? Uppgift: Diskutera fram 2 st anledningar varför vi ska bli fler medlemmar.
Idrottsfysiologi, tränings- och tävlingslära 2 och träningslära 2
Styrelsens presentation Beslut om stöd 2. Möjligheter att framskrida fortare 3. Prioritering av vem som får stöd 4. Vad händer nu.
Vad måste man göra? Inför att man ska starta ett projekt.
Årsmöte Ska ta ställning till styrelsens verksamhetsberättelse och bokslut samt avgöra ansvarsfrågan Diskutera klubbens framtid Ta ställning till förslag.
CCG – Coach Coach Go  EU-projekt inom Grundtvig med fokus på vuxnas allmänna lärande.  Period:  Deltagarländer: Island, Italien, Tyskland,
Jobbskuggning 8A och 8B Vecka 17 mån och tis 20 och 21 april 8C och 8D
Snilleblixtar 2010 Ånge kommun Välkommen till en spännande resa mot ny teknik och tekniska innovationer som kan rädda vår planet!
När projekt blir mer än ett gästspel Regional lärkonferens - För samverkan, lärande och erfarenhetsutbyten 30 september – 1 oktober 2010 Skellefteå Carina.
Klutmark ungdomsCross Projekt. Ungdomscross och framtid Skellefteå MS cross / enduro / skoter har för avsikt att förbättra ungdomsverksamheten. Detta.
Klutmark MiniCross Projekt.
Välkommen till Strands BK´s upptaktsträff :30 Startar vi med en process 10:45Grunder i spärrspel 12:00 SISU bjuder på lunch på Hot Chili 13:00Första.
Vem är jag, Vem är du?.
Caroline Hansson, Pilbäckskolan
Personligt brev.
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
DALNET Ek. För. Möte i Grinstad 21 November 2013 Informationsmöte för medlemmar och intresserade i området.
Bild 1 EXAMENSARBETET KANSKE STARTEN PÅ DIN NYA KARRIÄR…
Styrelsens info beträffande framtida finansieringsform Gävle Golfklubb Presentation årsmöte 27 november 2014.
Agenda Presentation av ledareAlla Presentation av truppenJohan Träningsmoment Johan Planering av Hösten/Vintern 09/10Kenneth EkonomiJane FöräldrapunktKenneth.
Innehåll Syftet med föreningsbidrag Krav på förening som söker bidrag
Utvärdering Miljösamverkan Skåne Anna Asp
Convention 2018 Vad? Varför? Vem? När?
För enklare verksamhetsutveckling och samverkan mot en smartare välfärd SKL har, tillsammans med GR, tagit fram en digital samverkansplattform där man.
Välkomna.
Luleå Hockey Team 09.
Spelare: P11, F11/10/09 Tränare: Spelare i P04, F03/04
Här kommer vi att titta lite på hur vi vill arrangera JSM i framtiden, då vi har upptäckt att det är väldigt få klubbar som är intresserade av att ta sig.
Renovering av avloppsledning Kommande:
Samordnare samsjuklighet
Statusrapport – Namn projekt
Utvärdering Miljösamverkan Skåne Anna Asp
Presentationens avskrift:

Klutmark ungdomscross Projekt

Ungdomscross och framtid Skellefteå MS cross / enduro / skoter har för avsikt att förbättra ungdomsverksamheten. Detta på tre plan: Utbilda guldhjälmsutbildare 2010- 2011 Utbilda och examinera guldhjälmsförare 2011 Om intresse hos medlemmar finns ska de få skapa en ny Minicross / teknikbana under hösten 2010 i klutmark.

Utbildning David Bergmark har tagit på sig att försöka ordna en guldhjälmsutbildning till skellefteå hösten 2010 Följand kommer Skellefteå MS att skicka till utbildning 2010. Niklas Burlin, David Bergmark, Tom Lindholm ?, Jesper Lundkvist och Jörgen Berglund

Projektbeskrivning Styrelsen har gett mig, Jörgen Berglund har fått i uppdrag att utreda om intresse finns och förutsättningar ekonomiskt och tillståndsmässigt kring utbyggnad av minicross bana i Klutmark. Jag har blivit tilldelad en del av stora banan enligt karta som preliminärt område, ev. andra områden kan undersökas. En eller flera färdig projektplaner ska skriftligen läggas fram av projektledaren och godkännas av styrelsen. Styrelsen har 1 vecka på sig att godkänna dessa. Som jag ser det är vi beroende av personer som är beredda att ställa upp för våra ungdomar och bygga upp bana och verksamhet kring detta. Vidare så tror jag att man kan försöka få en crossbana som föräldrar kan överblicka och finna rolig att vara på / vid sidan om genom att bygga nån typ av vindskydd / grillplats. Kanske nån sandlåda, gungor ? Banan bör byggas för de yngsta förarna och ev. också som teknikbana för upp till 85 cc. Stora banan är ganska lättkörd när den är bra preparerad, så våra ungdomar kan ganska fort börja köra där / Jörgen Berglund

Utförandeområden som jag ska ska ha namn på maila direkt om ni kan ställa upp med nått på listan. jibbe.berglund@gmail.com Ska ha namn på: Projektledare (lägga förslag till styrelsen, fördela jobb och ansvara att projektet blir genomfört) Traktorförare Maskin Staket / avspärrning ? (Vem ordnar det blir gjort) Bevattning (gräva om) Bevattning (skaffa nya rör) Tillstånd (vad gäller ?) Bidrag ( kommun ?) Bör ha namn på: Traktorförare (Lägga om stora banan) Traktorförare (anlägga lilla banan) Grävmaskin ? Trivsel (vindskydd, eldstad mm ?) Sand (ev göra nån sanddel ) Vindskydd (ev eldstad mm) Hantlangare Hejaklack

Banöversikt (rött tilldelat område)

Banan inom detta område

Lite tips från coachen Har pratat med Sune Ronnle 0730932217 banbesiktare här uppe. Aktiv i Luleå MS. De köpte nät och stolpar på ÖB (1.2 mm mjukt nät). Finmaskigt nät max 40*40 och stolpar max 75*75 rundstolpe är godkänt. (slalomnät ska också gå bra) minavstånd 4 meter till klass A bana, då med nät, i övrigt tar Sune ställning till var nät ska sättas upp vid banbesiktning Sunes tips är göra en teknisk bana, kurvor i skrå, maxfart ca 30, barnen ska inte hoppa mer än 1 meter över marken Om en bana ska byggas på insidan om banan har jag fått tag i en 2,5 meters trumma 22 meter lång fraktat till Klutmark för 25 kkr (Armens dieseltankar, lika dom har på luleås crossbana) Går det att få loss billigare ?