Loa kattskatt Ja, vem är han nu då ? Har han ”itt page bojjer i bagafiggan?”

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Kanske är ni goda vänner i ett år,
Advertisements

Kanske är vi goda vänner i ett år...
Brukarnas perspektiv: KUNSKAP/INFORMATION
Patient- och anhörig perspektiv på heldygnsvården, avdelning 1
Gymnasieelevers tal om kroppsligt erfarande vid löpning Heléne Bergentoft.

Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Att tänka på inför redovisningen
En dag på Skogsgrinden…
MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER
Barnanpassad utredning
Att leva med multipel skleros
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Jättepandan.
Ny frikostighet Filipperbrevet. Paulus tar emot – och ger…  Tar emot Jesu tilltal  Ser klart  Får förlåtelse  Får förtroende.
Svenska som andraspråk
Demokrati.
Les meilleures photos de
Hur du skriver en bra historia
Städningens filosofi!. Jag tvättar inte mina fönster därför att… Jag älskar fåglar och vill inte att någon av dom ska flyga rakt in i ett blankt fönster.
Lokala åldershierarkier och varierande fysiska krav
Ungas frågor om alkohol och droger
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Vi ställde frågan: Vad betyder den ”Den Aktiva patienten” för dig?
BARNS RÖSTER OM INTERNET
Hur bör samhället organiseras
Det va en gång en katt och hund del 1
Länsresultat.
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
PowerPoint Bildspel med ljud. Klicka för nästa bild.
Dagens dikt Det är onsdag idag. Det är ganska fint väder:
Pronomen Tryck på F5 på tangentbordet för att börja.
Svärmor går på oväntat besök hem till sin nygifta svärdotter
Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil
Förintelsen.
Alla snubbar vill ju vara katt, för att en katt är alltid katt, ja, katt för sin hatt. Säj mej, alla snubbar tänder ju på en rivig låt men bara en katt.
Hur kan man bestämma kön på fåglar? Fram till nu har detta varit ett svårt problem. I många fall har endoskopi varit den enda säkra metoden.
Du ÖnskAs en rigtigt gOD jul GOD JUL Först, klicka på stjärnan på julgranen, så vi kan få ljus i den….
BO OCH LEVA. Jag ska resa ett halvår och tänkte slå två flugor i en smäll – min kompis behöver en lägenhet och jag slipper betala hyra, så jag hyr ut.
Livskvalitet hos anhöriga som vårdar en äldre närstående med inkontinens “Det var inte så här jag hade tänk mig livet” Gunnel Andersson, Med dr, uroterapeut,
Huvudsatser och bisatser
Av Murwet och Sandra. Det var en gång en planet som hette Mars. Han hittade flera planeter.
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Marcus berättar lite om sig själv
BO OCH LEVA INTRODUKTION AV KAPITLET Hur undvika vräkning Samboregler
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Ordkunskap Ord och begrepp som används för att uttrycka känslor, kunskaper och åsikter. Ords och begrepps nyanser och värdeladdning.
Mening eller fråga TRYCK F5.
Alice josefsson Författar - & bokprojekt, 8A 2011.
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Luncha & lär! Tänka, tycka eller tro?.
SIM TEAM.
Hur joner och jonföreningar bildas
I Stockholm, Kalmar och Göteborg har en tysk affärskedja öppnat varuhus som säljer äkta män till fruar som vill byta upp sig…..
Alkohol och hälsa, Göteborg, 2011 Fredrik Spak, lektor, docent Enheten för socialmedicin Sahlgrenska akademin Göteborgs universitet Specialist.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
EU-motstånd förr och nu Transkription:. 01:29 – 02:10 Ja, i Sverige har vi ju inte jättemånga partier kvar som faktiskt driver(1)
Det finns ett värde i att vara lika i en förening!
Vem är jag, Vem är du?.
Bokrecension av: Lisa Nauclér Samuelsson Titel: Super snuten Sune med rätt att snokaTitel: Super snuten Sune med rätt att snoka Författare: Sören Olsson.
MAKTLEKAR.
Sammanställning av enkätsvar ang
De tolv sämsta personliga breven enligt Jessica Liebman,
Stefan Stadfors hemsida
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
ÅTERVINNING ÅTERVINNER DU?.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Skrivregler AV: ANTON, SARA OCH JOCKE. Styckindelning  Förstå och Handling  Blankrad eller Indrag  Andvänds i ?  Viktigt för att ?  Grundregler och.
Nya hemsidan Övergripande adress:
Presentationens avskrift:

Loa kattskatt Ja, vem är han nu då ? Har han ”itt page bojjer i bagafiggan?”

Ja, men hur ser han ut då ? Phoa är en katt, ganska lik en asiat katt. För han är ju trotts allt ganska ball. Phoa är en katt, ganska lik en asiat katt. För han är ju trotts allt ganska ball. Tycker dem flesta jag känner till i alla fall. Tycker dem flesta jag känner till i alla fall. Så så här ser den nedrans kattjävlen ut! Så så här ser den nedrans kattjävlen ut!

Loa, mår han bra ? Loa han har lite problem med Hasch. Loa han har lite problem med Hasch. Därför besöker han ofta en doktor där han får sprutor och vård. Därför besöker han ofta en doktor där han får sprutor och vård. Han tycker att alla borde få det. Han tycker att alla borde få det. Som en vis man sa, Du kan ju sköta skolan och röga en braja om helgerna. Som en vis man sa, Du kan ju sköta skolan och röga en braja om helgerna.

Är han bränd ? Loa tycker om växter som har konstig form. Dvs. Han gillar att röka dem… Han njuter mycket. Han brukar återanvända sina gamla p-tidningar för att rulla i sitt ”brass”.

Tack för ert stöd För Loas ”brass fond” skicka lite pengar till Loas brass fond AB hbg box 777 För Loas ”brass fond” skicka lite pengar till Loas brass fond AB hbg box 777 Tack så hemskt mycket för mig! Tack så hemskt mycket för mig! Hoppas vi synes Hoppas vi synes