ATT LÄSA PÅ MIUN: VI HAR MÖJLIGHETERNA - UPPTÄCK DINA!

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Välkomna till Masterutbildningen
Advertisements

Läsa program eller fristående kurser?
VAL INFÖR 2:an och 3:AN.
Välkommen till Handels- och administrationsprogrammet HA.
VI TAR DITT YRKE PÅ ALLVAR.. KVALITET KOMPIS KUL KUNSKAP KREATIV KONKRET KARRIÄR.
Före, under och efter utbildningen på Högskolan i Halmstad, 2007 – (2012) Utvärdering och utveckling Högskoleövergripande projekt i samverkan.
38 minuter med tåget från Göteborg!
Folkhögskola – vad är det?
Utbildning för dig som kräver det lilla extra…
Apptips med koppling till läroplanerna
Summering av brainstorm 2
Dokumentera och utvärdera IKT-resurser Céline Rocher-Hahlin.
IT/Datautbildningar Gymnasieskolan Kalmar län
Avalon Information Systems Vi är IT-företaget som behärskar framtagning av information och utveckling av konkurrenskraftiga IT-system. - Produktinformation.
Dahlstiernska Gymnasiet i Mellerud - den lilla skolan med de stora möjligheterna.
Utlandsstudier för I:are
Mälardalens högskola Det här är.
SET Social Emotionell Träning
Personalmöte Handlingsplaner Värdegrund.
IT och kommunikationsvetenskap Teresa Cerratto Pargman, DSV
Du skriver in din rubrik, namn osv på sid 1
Skolan för Teknik och hälsa
Vilken av följande kategorier tillhör du? 1.Lärare/forskare 2.Administratör 3.Student 4.Extern gäst.
Information till IT-designs programstudenter
Vår konkurrenskraft avgör
Högskolan i Gävle. HÖGSKOLAN I GÄVLE – AVDELNINGEN FÖR KOMMUNIKATION OCH SAMVERKAN – MAJ 2008.
Användargrupper Användargrupper Övergripande mål Öka och bredda användningen av geodata i samhället Kunden förstår sina möjligheter.
Naturvetenskapsprogrammet Den breda utbildningen för nyfikna människor.
Ekonomihögskolan Namn Namnsson Program/kurs
BARNHÄLSOVÅRDEN EN HÄLSOFRÄMJANDE ARENA - VÅRDENS ENDA?
Paul Johannesson DSV-linjen inriktningsval 2004 Informationssyste m.
Att studera vid mittuniversitetet läsåret 2013–14
MITTUNIVERSITETETS FORSKNING. FORSKNINGENS UTVECKLING 2003–2010 Statligt forskningsanslag (mkr) Externa forskningsmedel (mkr) Professorer (antal personår)
Ekonomihögskolan Namn Namnsson Program/kurs
Ekonomihögskolan -ekonomer växer här
Ta ställning och handla!
VARFÖR IDROTT I SKOLAN ? * Du ska få träna upp din fysiska, psykiska och sociala förmåga * Ämnet ska ge dig kunskaper om en hälsosam livsstil. *
1. Uppgiften presenteras
”I Trollhättan finns det en lång tradition av inkludering. Här råder ett gott samarbete mellan studentkåren, kommunen och Högskolan Väst för att förbättra.
Livet fungerar – med bredband från Telia
Diagnos och delaktighet
”I Trollhättan finns det en lång tradition av inkludering. Här råder ett gott samarbete mellan studentkåren, kommunen och Högskolan Väst för att förbättra.
Behöver den lokala samverkan stärkas och kompetensen inom psykisk ohälsa utvecklas? KUR- projektet ger möjligheten! KUR-projektet vänder sig till anställda.
Sveriges sjuksköterskor inom området smärta SSOS
Organisationsteori 7,5 hp Kursansvariga: Gary Kokk och Patrik Zapata Den pedagogiska idén För de flesta av er är detta den sista kurs ni.
21 januari 2013 BMÖ Operations and Innovation Management.
Utbildning, forskning och innovation sedan 1666
Välkommen! Till Lunds universitet och Medicinska fakulteten
EN PRESENTATION AV SPECIALPEDAGOGISKA INSTITUTET
Kort om vår service och nya arbetssätt.
Tidiga insatser mot psykisk ohälsa inom barnhälsovården
Marknadsföring och försäljning
Kompetensportfölj - Samverkan för bättre utbildning
VARFÖR IDROTT OCH HÄLSA?
Medicinska fakulteten UTBILDNING, FORSKNING OCH INNOVATION SEDAN 1666.
VANLIGA STUDIEFRÅGOR med studie & yrkesvägledare Som studie & yrkesvägledare arbetar vi med att vägleda mot ett yrkesmål. Det kan innebära att vi tittar.
BESÖK OSS PÅ FACEBOOK OCH EDGYMNASIET.SE
Folkhögskola – vad är det?. Varje folkhögskola är en fri och självständig skola 150 folkhögskolor över hela landet 107 skolor drivs av folkrörelser och.
Det antropologiska basåret Välj kurser på vårt antropologiska smörgåsbord.
37 minuter med tåget från Göteborg!
BESÖK OSS PÅ EDGYMNASIET.SE ELLER FACEBOOK
Välkommen till Civilingenjörsutbildningen i Datateknik!
Något att tänka på när man söker pengar
BESÖK OSS PÅ EDGYMNASIET.SE ELLER FACEBOOK
BESÖK OSS PÅ EDGYMNASIET.SE OCH FACEBOOK
- Översikt Socialfondsprogrammet ESF16feb/ E Ramel
Folkhögskola – vad är det?
Yrkesutbildningar CVL Sandviken
En tjänst för ökad tillgänglighet
Presentationens avskrift:

ATT LÄSA PÅ MIUN: VI HAR MÖJLIGHETERNA - UPPTÄCK DINA!

IT-DISTANS, DISTANS ELLER PÅ CAMPUS − DU VÄLJER IT-distans, distans eller campus. Det finns tre olika varianter på hur man kan studera. Beroende på om utbildningen är förlagd till campus eller ges på distans påverkas utbildningens upplägg, inriktning, studietakt och om du förväntas närvara på campus. Vi har idag ett av landets största utbud av distans – och nätverksbaserade utbildningar. Här kan du själv påverka din inriktning, upplägg och studietakt. En del distansutbildningar är på helfart och kräver lika mycket tid som andra heltidsstudier medan vissa kurser och program går i lägre studietakt.

UNIKA UTBILDNINGAR PÅ MITTUNIVERSITETET SOM DU BARA HITTAR HOS OSS Kriminologprogrammet Riktar sig till dig som vill arbeta med praktiskt tillämpat kriminologiskt arbete som utvärderingsarbete, analyser och riskbedömningar för våld. Sportteknologi En framtid inom utformning, utveckling och utvärdering av sportutrustning och hjälpmedel inom sport och outdoor – låter det intressant? Då är det här programmet för dig. Risk- och kristhanteringsprogrammet Risk- och säkerhetsfrågor är viktiga i många verksamheter. Du får kunskaper i risk- och kristhantering och utvecklar färdigheter för hantering av kristsituationer. Bildjournalistik I bildjournalistens roll ingår så mycket mer än bara fotografera. Bildjournalisten ska också kunna skriva, filma och redigera en tidning eller ett inslag för TV. Grafisk design och kommunikation Kombinerar grafisk design med inriktning förpackningsdesign och medie- och kommunikationsvetenskap. Turismprogrammet En utbildning för dig som söker ett spännande arbete inom det internationellt expansiva området turism. Miljöutbildningar; Ekoteknik, Ekoingenjör och Ekoentreprenör ”Grönt företagande” och miljöteknikutveckling är viktiga framtidsbranscher som programmet förbereder dig inför. Programmet för hälsa och rehabilitering i arbetslivet Programmet är nytt för i år, och utbildningen är mångvetenskaplig. Under utbildningen lär du dig mobilisera och frigöra resurser hos individer, organisationer och samhällen.

UNIKA UTBILDNINGAR PÅ MITTUNIVERSITETET SOM DU BARA HITTAR HOS OSS Idrottsvetenskapligt program Du studerar fysisk träning med fokus på idrott och prestation samt förebyggande och behandlande insatser gentemot den breda allmänheten. Utbildningen är knuten till den senaste forskningen inom ämnet. Mobila applikationer och nätverkstjänster för Android Det här är ett av de hetaste områdena just nu. Efter bara två år kan du arbeta som utvecklare av applikationer för smarta mobiltelefoner.

VI HJÄLPER DIG ATT ÖKA DIN KONKURRENSKRAFT Tankar om utbildning och arbete följs ofta åt. Förutom de klassiska yrkesutbildningarna som sjuksköterska, socionom och lärare har vi ett brett utbud av kortare tvååriga yrkesinriktade utbildningar. Idag erbjuder vi 13 kortare yrkesutbildningar med stark arbetslivsanknytning. De leder till en yrkestitel inom ett speciellt område och passar dig som förmodligen också redan nu vet en hel del om vad du vill arbeta med i framtiden. Våra korta yrkesinriktade program: Byggplanering, 120 hp Programvaruteknik, 120 hp Internetbaserad data-/elektronisk högskoleutbildning, 120 hp Möbel- och byggnadshantverk, 120 hp Grafisk produktionsledare med inriktning digitalt tryck, 120 hp Programmet för psykisk ohälsa – särskild komplicerad problematik, 120 hp Nätverksdrift, 120 hp Avancerad processoperatör/- tekniker, 120 hp Webbutveckling, 120 hp Mobila applikationer & nätverkstjänster för Android, 120 hp Outdoor and Adventure Management, 120 hp Musik- och ljuddesign, 120 hp LÄS EN YRKESUTBILDNING HOS OSS

KONKURRENSKRAFTIG UTBILDNING MED Praktik och fadderföretag/referensföretag Kontaktskapande aktiviteter Karriäraktiviteter Examensarbete och uppsatser Jobb under studietiden Starta företag under studietiden STARK KOPPLING TILL ARBETSLIVET

BOSTADSGARANTI