SKYDDAD IDENTITET Hur gör vi på HMC Ingen information om personens namn eller adressuppgifter får föras över till vårt hjälpmedelssystem SESAM även om.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
ADR: Automatic Delivery Rewards Vägledning. VAD ÄR ADR? •ADR är ett enkelt sätt att få hem produkterna du gillar och behålla din försäljningsvolym (PSV).
Advertisements

HSB Panter – Säkerhet och spårbarhet
ISPS ÖVNING 1 Lossning av farligt gods
Kommunikationslösning för licensansökningar
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Manual för älgdatabasen i
E-post juni 2013.
Hjälpmedelcentralens nya prismodell
Distanshandel med vidimerad kopia på id-handling
Information från Hjälpmedelscentralen
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Sortiment December 2012.
Bastugatan 2. Box S Stockholm. Brukarenkät 2010 gällande Dagverksamhet.
Bastugatan 2. Box S Stockholm. Brukarenkät 2010 gällande Hemtjänst.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Bastugatan 2. Box S Stockholm. Blad 1 Läsarundersökning Maskinentreprenören 2004.
Fristående skolor: Logga in med E-legitimation. Byt årskurs Byt skola (om du har behörighet till flera skolor) Presenterade ansökningar exporteras till.
Inköp Processen Direktleveranser Behov Beställningspunkt Larmlista
1.Öppna först googlekartfilen du fått av byNet i googleearth genom att dubbelklicka på den. Notera att du måste ha installerat google earth. Detta görs.
Helpdesk – 10 i topp.. 2 Glömt anv.namn/lösenord –Användaren har bytt anv.namn/lösen och kommer inte ihåg till vad, eller så har de inte kvar mailet de.
1 Joomla © 2009 Stefan Andersson 1. 2 MÅL 2 3 Begrepp Aktör: en användare som interagerar med webbplatsen. I diagrammet till höger finns två aktörer:
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Licensregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna registrerar licenser till era spelare och lag. Har ni frågor ring Marika.
Dalsland DATUM UTBILDNING I E-TJÄNSTBYGGAREN.
Landstingets resurscentrum Dosdispenserade läkemedel via Pascal.
Adato - rehabverktyget
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Skatteverket - nationellt samarbete om hantering av sekretessmarkerade personuppgifter i offentlig förvaltning Deltagande myndigheter: Datainspektionen.
Patientjournal Bestämmelser om journalföring finns i patientjournallagen (1985:562) och Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd (SOSFS 1993:20)
Din guide till hjälpmedelsavtalet i Västra Götaland
Privata medel- kontaktmannens hantering
Välkommen till Information om Hinfo Hinfo är en nationell databas för information om hjälpmedel Vad är Hinfo? Information om Hinfo 2006.
1. Detta är första sidan i elevens personliga spelhäfte. Det kan skrivas ut i svartvitt, men färg rekommenderas. Häftet tar eleven antingen med sig hela.
BVForum - en genomgång för revisorer Sören Thuresson.
Bastugatan 2. Box S Stockholm. Läsvärdesundersökning 2010.
Windows Live Messenger. MSN. Vad är Windows Live Messenger ? Ett klient program för direktmeddelanden, dvs ett program som laddas ned från Internet och.
REGIONSERVICE, FÖRSÖRJNING Att knyta ihop beställning av hjälpmedel med arbetsorder om montering / installation För att hjälpmedelscentralen ska kunna.
MÅSTE MAN SPARA ALLT? -Gallra i samlingarna. Det här tänker jag prata om… Gallra i de befintliga samlingarna Hur man kan tänka kring insamling och gåvor.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Välkommen till Emrox Network Ett Butiksprogram för inskrift av Service. Manual för butiksmedarbetare Spara gärna denna manual på din PC eller skriv ut.
Sv CAMBIO HEALTHCARE SYSTEMS Nya presentationsvyer i COSMIC Våddokumentation Kronologisk vy, vårdplansvy och sökordsbaserad vy
Sv Pascal ordinationsverktyg - blir bara Pascal Cornelia Trampe
Välkommen på utbildning om webSesam. När du gjort klart utbildningen vill vi att du fyller i ett formulär med dina kontaktuppgifter. Länken till formuläret.
Miljödata ABwww.miljodata.seBG Besöksadress Ronnebygatan Karlskrona PG Org. Nr Adato - rehabverktyget.
Teknisk service (1/2) Välkommen till Nespresso Club, du talar med, vad kan jag hjälpa dig med? Medlemsnummer Skulle jag kunna få ditt medlemsnummer? (Om.
Webbanmälan till högskolestudier HT 2017
Ny Kund (1/2) SE JULI 10 Välkomstfras Registrering Club Presentation
PROCESS GENOMFÖRANDEPLAN
Webbanmälan till högskolestudier HT 2016
Så här anmäler du dig till högskolan VT18
Ladokträff
Leverans och betalning
Event-modulen Grundläggande info En introduktion
WEBBORDERGUIDE.
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Instruktioner för orderportal på:
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Hjälpmedels-försörjning
Adato - rehabverktyget
PostNord Strålfors Oy Materialanvisning för utskriftsproduktion
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Välkommen till utbildning för förskrivare i webSesam
Dataskyddsutbildning för avdelningar 2018
Styrgrupp
GDPR – nyheter och förberedelser
Kunskapsdagar - GDPR.
Dokumentation av rådgivningsbesök
Presentationens avskrift:

SKYDDAD IDENTITET Hur gör vi på HMC Ingen information om personens namn eller adressuppgifter får föras över till vårt hjälpmedelssystem SESAM även om uppgifterna finns på dokument från våra kunder. Efter samråd med personen kan mobiltelefonnummer antecknas om behov finns i samband med leverans till bostad. Pappersbaserade dokument (journalanteckningar/specialanpassningar etc) förvaras i separat låst utrymme, dit endast ett begränsat antal personer har tillträde. Pappersbaserade dokument som inte behöver sparas skall ”strimlas”.

SKYDDAD IDENTITET Hur gör vi på HMC Post till personer med skyddad adress skall adresseras enligt nedan. Förmedlingsuppdrag Skattekontor 5 i Göteborg Sektion 5 Box Göteborg Skriv personens personnummer, och eventuellt namnet om det finns, på ett kuvert, märk det med brådskande så att det inte blir liggande och lägg kuvertet i ett ytterkuvert som adresseras enligt ovan.

Brukare som tidigare inte haft skyddad id  Uppgifter via ”larmlistor”.  Kostnadsansvarig/förskrivare får info av HMC om registrerade hjälpmedel.  Alla hjälpmedel avregistreras från brukaren.  Exence kontaktas för radering av personnummer från vår databas

Ordination/Ao M ottagare på ordinationen/Ao-order? REKVIRENTEN

Ordinationer/Ao  Kommentar på orderhuvud eller i Ao.  På orderrad ”I-rad” ”brukare med skyddad id”

Leveransadress  Separat anteckning till chaufför/tekniker som ej sparas.

Mer information? Område hjälpmedels interna web-plats  Dokumentsamling Rutiner Sesamrutiner Order Skyddad identitet/asylsökande