Tanken med presentationen Det här är en basal power point-presentation av Göteborgs universitet, framtagen med studentmålgruppen i åtanke. Tanken är att.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Mitt liv som elev Att skriva uppsats, att ordna sin text, den röda tråden, hur ska jag börja, att använda datorn som hjälp i skrivande m.m.
Advertisements

Kurs av Christina Bodén
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Mer om Figurer och Bilder i PowerPoint
Namn på tillfället (kan skrivas på två rader) Namn på den som presenterar Datum för tillfället.
Statistikmodulen Omicron Syntax Data AB Framåt.
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
Uppgiften i PowerPoint
SPF Värmland distriktet Utbildning mars 2011
Affärsplaner för samhällsentreprenörer?
MUNTLIG PRESENTATION Ni ska nu träna er i att förbereda och genomföra en muntlig framställning. Ert arbete kan egentligen handla om vad som helst men.
Här skriver ni in namnet på ert förändringsarbete Här skriver ni in er enhet Här skriver ni in vilka som deltagitKontaktperson: adress: tel: e-post:
Utskrift: Det är förresten inte säkert att din skrivare skriver ut på samma sätt som våra skrivare gör, så glöm inte att göra några provutskrifter. Om.
Underlag för din poster
Grafisk design av tryckt reklam
Att skriva en artikel.
5. Grafiska objekt Redan på övning fem av sex! Här handlar det om att rita själv, färglägga och att låta kreativiteten flöda. Något för dig? Ritverktyg.
Den uppsats ni är på väg att skriva skall en vacker dag presenteras muntligt. I betygskriterierna för Svenska C står det att eleven, skall använda sig.
Skyltning var och hur? Skyltningen utgår från varje lokals speciella förutsättningar och de behov besökarna kan tänkas ha. Skyltar behövs i regel på följande.
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
Att tala för att övertyga
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Ett arbetsområde om poesi
Lägga in ett PM – så här gör man…
Scenarioexempel ”Översvämning i Silverån” Hur man kan använda WIS i krishanteringsarbetet.
PIRATPARTIET Rubriksnitt: Impact, vanlig text Arial Här kan man lägga en lite ingressbetonad text på ett par tre meningar (men funkar även utan). Vill.
Presentation 5 p (kräver närvaro hela lektionen) Fundera under presentationen på hur de olika bakgrunderna fungerar ! SRH.
Svenska Orienteringsförbundet Heliosgatan Stockholm. Sweden. PPT Mall Svensk Orientering “Make slides.
Daniel Cronholm biblios.se/data © Powerpoint - Övning 3 Formatera text och ändra formgivningsmallar.
Bellanita HB Profilkläder och maskinbrodyr för föreningar
Övning 4 Ritobjekt.
Att visa fotnot, datum, sidnummer Klicka på fliken ”Infoga”och klicka på ikonen sidhuvud/sidfot Klistra in text: Klistra in texten, klicka på ikonen (Ctrl),
Att besöka skolor Camilla Bergvall, ordförande Djurens Rätt Helsingborg & Hanna Eriksson, vice ordförande Djurens Rätt Helsingborg
Licensmanual 2015 Steg 1-13 visar hur ni ansöker om en licens Steg visar hur ni i efterhand kan kontrollera era licenser 1.
1. Var förberedd och ha ett tydligt budskap!
Knappar i artikelredaktionen som formaterar texten:
FORUM 3: PPT material Instruktioner De efterföljande PPT bilderna kommer att guida gruppen igenom Forum 3 med presentationer och övningar steg för steg.
Power Point Introduktion
LFA Steg 1: OMVÄRLDSANALYS
Marknadsföring av Projekt X
Moment 2 Mall för presentation av idé
Affärsplaner för samhällsentreprenörer? Distanskurs i SHE 4 april 2011 Fredrik Björk, Malmö högskola.
Sv Denna presentation är till för att hjälpa er i ert uppdrag att sprida information om det europeiska utbildningsprogrammet Erasmus Denna.
Sv Denna presentation är till för att hjälpa er i ert uppdrag att sprida information om det europeiska utbildningsprogrammet Erasmus Denna.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Tips och tricks! VIKTIGT!!! Läs tips sidorna innan du börjar med din presentation.
Headline Subheading 2 Kvalitet genom specialisering.
R EDOVISNINGS AFFISCH V ETENSKAPLIG POSTER. A FFISCHEN Affischen är en sammanfattning av en kurs eller projekt för att väcka intresse och ge en snabb.
Infoga eget foto Infoga ett foto som täcker sidytan och placera det längst bak. Ta sedan bort exempelfotot! (markera och klicka “delete”) Enradig.
Tanken med presentationen Det här är en basal power point-presentation av Göteborgs universitet, framtagen med studentmålgruppen i åtanke. Tanken är att.
Ändra sökordsmallen i GynOp
Framsida på omslag och ett uppslag
VISNINGSVERKTYGET POWERPOINT i office 365
Wordgenomgång.
Rubrik Skriv kort och kärnfullt i Arial Regular
VIKTIGT!!! Läs tips sidorna innan du börjar med din presentation.
Kvalitet genom specialisering
Quality through specialisation
Detta bildformat är den första bilden i presentationen
Kvalitet genom specialisering
VIKTIGT!!! Läs tips sidorna innan du börjar med din presentation.
Att skapa intyg för en aktivitet i Digiresan Som ett bevis på sina nya kunskaper ska varje deltagare efter genomförd aktivitet få ett intyg. För att.
Kvalitet genom specialisering
Grundkurs Windows och Word
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Presentationens avskrift:

Tanken med presentationen Det här är en basal power point-presentation av Göteborgs universitet, framtagen med studentmålgruppen i åtanke. Tanken är att ni kan anpassa den efter ert behov och situationen där den används. Den är utformad på så sätt att den kan användas för gymnasieungdomar, men också på introduktionsdagar för att välkomna nya studenter. Det är alltså fritt att ta bort och lägga till slides och information. Använd bara samma layout på text och bilder så att den hålls samman. Innehåll Slide 2-6 ger en bild av hela Göteborgs universitet, vilka vi är och var vi finns. Studenten ska känna sig satt i ett större sammanhang och få wow-känsla över helheten. Här kan man tänka sig att ni fyller på med slides med info och bilder från er verksamhet, eller det som intresserar just era målgrupper. Slide 7 ger en bild av vår mångfacetterade stad. Slide 8 handlar om studentliv och 9 om boende. Även dessa kan kompletteras med egna slides med info och bilder om det ni vill lyfta fram. Håller en student presentationen så ska det ju kompletteras med hens berättelse. Egna Slides Längst bak finns mallar för hur egna slides kan läggas upp. De finns att välja i Layout-variationerna när man lägger till nya bilder. (Klicka på pilen på symbolen ”Ny bild”, så kommer variantionerna upp) Använd dem så hänger presentationen ihop på ett bra sätt även om innehållet varierar beroende på var, när och vem som håller i presentationen. Font och teckenstorlek Arial Narrow används i rubriker genom hela ppt:n. Arial i brödtext. Kapitelinledningsrubriker sätts i versaler, centrerat i teckenstorlek 36. Mindre rubriker i Arial Narrow, versaler i 28, brödtext 20. Logotypen på blå platta Används helst på alla slides, med undantag från kartbilden. Den ligger i mallen på alla layouter. Om bilderna hamnar framför logotypen så bör det justeras genom att kopiera logotypen från annan bild och klistra in aktuell bild, så att logotypen alltid hamnar synligt framför bilden.

VI ÄR PÅ RIKTIGT

HUR BOR STUDENTER? Heléne Grynfarb/imagebank.sweden.se

VI SES I GÖTEBORG!