Träslöjd! Ht 2013-25/11.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Berättande texter Kännetecken för berättande texter –
Advertisements

Ett verktyg för ledarrekrytering
Anne Frank Historia.
De fem fingrarna åker på utflykt.
Tänk på vad du säger innan du uttalar orden!!!
Varför förlorade jag mitt favoritjobb?
Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.
Linnea Ett öga och en näsa har mitt monster..
Författare Josefin Berntsson År 2013
Sagan om vinflaskan.. Det var en gång en vinflaska. Den heter Sven. En gång var det en familj som köpte mig på systembolaget.
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Mitt arbete om förändringar av Elias och Elliott.
PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer.
”Tidigare har läraren skrivit hur det har gått för mig i skolan som mamma och pappa fick läsa hemma. På utvecklingssamtalet har mest de vuxna pratat och.
Välkommen till kattens magiska värld
Mobilskal med högtalare!!
FUNKTIONSSKATTNINGSSKALA
Slöjd Presentation! Av: Malte Bergman.
Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning.
Det va en gång en katt och hund del 1
BILDSPEL OM FORNTIDEN! Vi i klass 3a har jobbat med forntiden under vårterminen Vi har arbetat med : STENÅLDERN: vapen, pinnbröd över öppen eld.
5. Grafiska objekt Redan på övning fem av sex! Här handlar det om att rita själv, färglägga och att låta kreativiteten flöda. Något för dig? Ritverktyg.
Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil
Byggsats Happy Birthday
En annorlunda historia
Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt.
Malin Junerfält Mitt Syslöjdsarbete.
Den magiska tråden. Jag har gjort en höst halsduk. Den skulle vara varannan varm färg och varannan kall färg. Jag har bytt färg flera gånger.
Att gå från orange till svart eller att göra svår orientering enkel!
Rita av.
Tunneln Av: lovisa ♥. Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag.
Lär av detta ……. VARNING FARA Kör försiktigt !.
Du ÖnskAs en rigtigt gOD jul GOD JUL Först, klicka på stjärnan på julgranen, så vi kan få ljus i den….
Välkomna!. Uppföljning av studiestart & mottagningen Diskutera gärna två och två men fyll i enkäten individuellt 1)Program? 2)Kvinna/Man/Hen? 3) Deltagit.
Jag vill känna mig som en kvinna En modern saga. På en flygresa över atlanten kommer planet in i en riktig storm. Turbulensen är hemsk och det blir ännu.
Mitt arbete om förändringar Av Frida E och Isabella.
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben
Nyårsafton Ett fotoreportage av Daniel Fasth
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Jag heter Sussi.
Tekniskrapport Av Alva & Ludvig.
Mitt arbete om förändringar av Pontus och Matilda
Elevenkät Volgsjö skola År Höstterminen 2008.
Övning 4 Ritobjekt.
Av: Ninni Byrestam. Eleverna (faddrarna) i klass 3A fick ett uppdrag… Välj en bok som du tror att ditt fadderbarn tycker om. Öva på att läsa boken med.
Hur vill vi svara? Stefan Johansson Svara på frågor – webb, papper, telefon Webb 4 Ja, gärna. 9 Det funkar. 3 Nej eller Helst inte Papper 1 Ja gärna.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Mitt utvecklingssamtal 2015
Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa
Diskussionstillfälle 4
Sandra Holm. Söders blommor Kungsgatan Maria Bolander Nr.1 branschen Livets alla skeden Nobelfesten, Victorias bröllop Inrednings detaljer, krukväxter,
En vanlig dag
Det va en gång en katt och hund del 1
London- Resan Dag:1 Idag när vi kom till flygplatsen gick vi och åt. När vi skulle checka in stängde de framför ögonen på oss och vägrade öppna, fast.
Min handduk ht 2013! Av: Ronja Petarsson! .
Påsklovet På påsklovet har jag varit på kalas hos min kusin Matilda med hennes kompis. Vi hade jättekul. Det här kortet tog vi på kalaset.
”Den magiska tråden” Till detta arbete valde jag att brodera. Jag har broderat en katt efter ett färdigt mönster. Broderiet har jag sytt med plattsöm,
Mitt arbete om förändringar av Ida och Alicia
Varma och kalla färger What's Hot, What's Not.
Presentation av Ta ej bort detta. Om du gör det är det brott mot våra regler. Reglerna hittar du under sidan OM KLASSKLUR. Läs de innan nedladdning.
Visa mig att jag är en kvinna EN MODERN SAGA. Under en transatlantisk flykt hamnar flygplanet i svårt oväder. Det är svår turbulens och läget förvärras.
Dom roliga gubbarna.
Lektionsupplägg Elevkommentarer Länkar och namn. Lektionens arbetsgång Uppvärmning Säger tal-eleven lägger och skriver Se talgestalter- eleven lägger,
GJORD AV: Erik Hassléus
EN GUBBE av William Werner. Vi gjorde en gubbe i bilden. Först tog vi lite ståltråd och gjorde till en gubbe, sen lindade vi gubben med toapapper. Vi.
Maskeradkläder Julia och Ei Mer. Vi fick uppgiften att göra maskeradkläder till förskoleklassen på lärcenter. Vi gick till dem för att höra vilket plagg.
Kreativa lösningar skrivna av Växthusets femmor i en IT-läxa Våren 2012IT-läxa Våren 2012.
Bellas besök på Casa Montessori i Partille
Figurer.
Presentationens avskrift:

Träslöjd! Ht 2013-25/11

3D FIGUR. JAG GJORDE EN SNÖGUBBE SOM FIGUR. MED HATT OCH ARMAR. Först fick jag en träplatta. Sen ritade jag mallen och sågade ut bitarna med en elektrisk kontur såg. Sen slipade jag alla bitar.

Nu har jag målat detaljer som knappar, öga, mun och näsa Nu har jag målat detaljer som knappar, öga, mun och näsa. Jag målade med orange och svart. Nu har jag målat klart alla bitar. Jag målade med svart och vit.

Nu har jag limmat ihop alla bitar. Men hatten och trä biten längst ner är spikad fast. Sen så skriv jag med brännare datum och mitt namn.

Det gick bra att göra snögubben. Det var roligt att göra Det gick bra att göra snögubben. Det var roligt att göra. Det svåraste var att såga med den elektriska kontur sågen. Jag har lärt mig att såga med en elektrisk kontur såg. Jag måste övade på att hantera den elektriska kontur sågen. För mina runda bitar blev inte riktigt så runda.