1 Mätningsproblem Man sänder ut ett antal kanaler på en frekvens låt säga två kanaler, dessa är multiplexade – kanal1 och 2. För att kanal 1 skall hamna.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
låt oss presentera SLIDEPLAYER.SE
Advertisements

Om att läsa på annat sätt Jenny Nilsson, TPB Äppelhyllor – en dag om specialmedier Göteborg
Vi karlar får alltid höra om “reglerna” som gäller från våra kvinnor
En förskola att förundras i!
Föreläsning 9 Programmeringsteknik och Matlab 2D1312/2D1305
Intagningssystemets databas Ögonblicksbild Kopia av intagningsdatabasen Uppdateras 3 ggr per dag 07:15 – 12:15 – 15:15 Roller Skola, kommun Periodiseras.
Släktskapsregeln för 6a
Digital-TV Olika sorters digital-TV: Via marksändare Via satellit
Grattis Du har fått fiber - en framtidssäkrad lösning!
Sökning i ArcMap Var ligger Kairo?
Telia – Fiberanslutning i samarbete med byNet – FFH Projekt
Spara kvittot! När du handlar en vara av ett företag/butik har du alltid rätt att få ett kvitto Kvittot kan vara bra att ha om du vill: - Kontrollera så.
Lagar och Regler Kap. 5.
Valfrihet och Trygghet, Nära dig.
Medier. Hälsa säljer  I Finland finns det redan 20 olika tidningar som enbart har hälsa och motion som teman.  Det utbildas inte hälsojournalister i.
Text A-F, Nyhetstidningar
kommunikation kommer av latinets communicatio
Display för GymAssistWear - Huvudmeny Välj Av/På Upp i Menyn Ned i Menyn Meny Tillbaka Antal repetitioner Göra Playlist Sparade Playlist Visa statistik.
1 TIL SALGS Kom och köp! Lennart Lönngren. 2 TIL SALGS står det oftast. Men nyss såg jag på ett hus i Tromsø ett alternativ: KAN KJØPES Kan de båda uttrycken.
Sveriges Television Publik & Utbud TV-tittandet 2007.
Att skriva en artikel.
Fiber till hemmet. Agenda Presentera dagsläget Vad har vi gjort sedan sist Valet av nätbyggare Vem vi valt och varför Insatser och Fiber bonus Tidsplan.
Den magiska tråden. Jag har gjort en höst halsduk. Den skulle vara varannan varm färg och varannan kall färg. Jag har bytt färg flera gånger.
Tittarsiffror, är de tillförlitliga?
Hushållstorleksutredningen, tester Pirjo Svedberg MMS.
Timeshift Teknik, planer och definitioner Pirjo Svedberg.
Editeringsregler vid samtidiga sändningar Pirjo Svedberg, 14 oktober
Metodmöte den 8 juni 2007 Definitioner TSV Pirjo Svedberg MMS.
1 GfK Consumer TrackingVilka andra kanaler handlar man i? Fredrik Ydell Juni 2009 Vilka andra kanaler handlar man i? Undersökningen har gjort på detta.
Pay no pay UE, tester Pirjo Svedberg MMS.
Pay no pay UE, tidiga tester Pirjo Svedberg MMS. Tidiga tester  Följande analyser är en jämförelse mellan tittandet enligt dagens rekryterings- och viktmodell.
Etiska resonemangsmodeller
Vi karlar får alltid höra om “reglerna” som gäller från våra kvinnor. Här följer nu några regler från oss karlar.
Hur spara 5 – om året för ditt hushåll ? TakNet har svaret.
Beskrivning av SVT1 – SVT2 registreringsfel Möte på SVT 14 nov 2008.
Analytiker & Holistiker
Max start-guide Liten och väldigt snabbt ihopkastad.

AKTUELLT Sveriges TV4+ (glamour kanalin) finns på nytt tillgänglig i antennätet. Som analog kanal finns den på samma plats som tidigare och nu finns den.
Out of home Pirjo Svedberg MMS. Bakgrund Panelen mäter endast tittandet i hemmet. Gäster representerar panelmedlemmar som tittar i annans hem. För att.
Litterära och retoriska begrepp
Finns konst? Ja Nej. Är konst materia? JaNej Är allt konst? Ja Nej.
Nyheter & Källkritik.
Frukostmöte MMS valuta Pirjo Svedberg. Hur tittar vi på TV?
Grattis Du har fått fiber - en framtidssäkrad lösning!
Spara kvittot! När du handlar en vara av ett företag/butik har du alltid rätt att få ett kvitto. Erbjuder ett företag/butik inte ut kvitto riskerar man.
Magnetism Hur fungerar det då?.
En vanlig dag
1 Ny definition av Total-TV- tittandet Tidigare definition: Allt TV-tittande exkl. video och TV-spel Dvd-tittandet har varit inkluderat i video på grund.
Användarrapporter (1) GSM-modem drar mer batteri Virtuella referensstationen hamnar ibland långt bort -låt GPS-mottagaren ”komma igång” före uppkoppling.
6558/G558 DATAKOMMUNIKATION Session Presentation.
Vad tycker du? När man diskuterar berättar man vad man tycker om något. När jag tycker något har jag en åsikt. Ett finare ord för att säga något är att.
Vem är jag? Jag är en 17 årig kille som bor i mitten av Värmlands skogarna, i en stad som heter Kristinehamn. Jag har 2 småbröder och 1 storebror.
OLIKA VAL ATT TA STÄLLNING MELLAN.
Grattis Du skall få fiber - en framtidssäkrad lösning!
Nät och sedan en operatör för tjänster Vi upphandlar en operatör! Några exempel : IP – Only Zitius Gästabudsstaden ( Nyköping) Du beställer själv tjänster.
Sociala medier källkritik. Att kunna kommentera under ett flöde Bloggar inklusive kommentarsfält Twitter Facebook, Google+ eller Linkedin. fotosidor som.
Konsument-ekonomi Ord och begrepp.
Felrättning och information uppdaterad
Regelträff med Tipspromenad
KÄLLKRITIK En metod.
Uppstart arbetsgrupper
Träna svenska A och B Häfte 13 Sport.
Ville Välilä - Jag har tidigare arbetat som brandman, testledare, lärare, försäkringsingenjör, officer, och brandingenjör Född: 2 november 1968 i Helsingfors.
HSB Brf Börjetull.
Grustur 12 platser, först till kvarnen.. Bindande anmälan
Öxabäck Fiber
Melodifestivalen.
Våra mål för säsongen 2018/2019 Vi vill förmedla att Innebandy är en rolig sport Vi ska ha roligt när vi träffas på träningar och matcher Våra tjejer ska.
ÅP / Lektion 5 Socialt tryck att dricka och droga
Presentationens avskrift:

1 Mätningsproblem Man sänder ut ett antal kanaler på en frekvens låt säga två kanaler, dessa är multiplexade – kanal1 och 2. För att kanal 1 skall hamna på kanal 1 när det sänds fler än en kanal på samma frekvens så får den en id. All data som kommer i dataströmmen och som har 1: ans id hamnar på rätt plats om det är kanal 1 som man tittar på. Byter man till kanal 2 så plockar digitalmottagaren endast det data som har kanal 2:s id. Om däremot operatören ger 1: ans kanal, 2: ans id och tvärt om innebär det att på 1: ans plats i boxen så ser du 2: an och vise versa. Den text som står på bannern ändras dock inte eftersom man inte gjort en kanalsökning. Man kan fortsätta att titta på kanalerna men de har växlat platser och bannerns text visar fel kanal.

2

3 Effekt av felet: De hushåll som inte har gjort en ny kanalsökning visar fel banner. I Canal+ fallet visar tv-bilden film, men channel id (banners) visar sport i dessa hushåll. Tittandet redovisa således på fel kanal