Bröllopsfest Känner någon sig kränkt eller diskriminerad av dessa bilder Vänligen lägg anmälan i grön korg vid utgången.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
- erfarenheter från vuxna personer med cerebral pares
Brukarenkät Måltidssituation. Vilken avdelning bor du på? Avdelning 1.Sparven2(9%) 2.Vargtass2(9%) 3.Blåklockan2(9%) 4.Lindorna2(9%) 5.Skogsstjärnan2(9%)
Anne Frank Historia.
Livet på bondgården Sjövik -berättat av kossan Linda.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Tack. Inte nog för att jag är supersnygg. Nu kan jag även flyga. Inga dåliga uppgraderingar UFO- killen gav oss. HAHAHAHA!!! Sweet mother of fuck,
Författare Josefin Berntsson År 2013
Sagan om Piffy.
1:a person 2:a person 3:e person singular/plural
Daniel i lejongropen.
Medelåldern för kvinnor
Karlsson på taket av Kristine och Simon.
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Frågor på ytan, under ytan och på djupet
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Att leva med multipel skleros
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Svenska som andraspråk
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer.
Nils Karlsson pyssling och Bertil hemma
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
Ett Brott Är Ett Brott... Av Lovisa Wirdemo.
ÄR DET BÄTTRE ATT VARA SINGEL ELLER VARA GIFT?
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Ljudet bytes med fördel till originalmusiken!
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Det va en gång en katt och hund del 1
Sagan om björnen.
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Sångpåsar.
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Chefen tittar förtvivlad på sin klocka och upptäcker att hans underordnad inte kommer att komma i tid för att hålla ett mycket viktigt seminarium på en.
”Att läsa mellan raderna”
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil
Klok filosofi … ?.
OK? INTELLIGENSTEST!(?) Här är 4 frågor. Svara genast!
Himlen är blå Fåglarna flyger över skyn Sen kommer stjärnor.
Du ÖnskAs en rigtigt gOD jul GOD JUL Först, klicka på stjärnan på julgranen, så vi kan få ljus i den….
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Av Murwet och Sandra. Det var en gång en planet som hette Mars. Han hittade flera planeter.
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
HJÄRNGYMPA.
Marcus berättar lite om sig själv
Flickors psykiska ohälsa
Music: Nightengale Serenade
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Det var en gång en man som  inte var nöjd med sitt redskap.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Ordkunskap Ord och begrepp som används för att uttrycka känslor, kunskaper och åsikter. Ords och begrepps nyanser och värdeladdning.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
SIM TEAM.
Den magiska dörren.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
DU GAMLA, DU FRIA Du gamla, du fria, du fjällhöga Nord, du tysta , du glädjerika sköna! Jag hälsar dig, vänaste land uppå jord, din sol, din himmel, dina.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Ärtan på Prinsessan Av Embla Björk.
Det va en gång en katt och hund del 1
Den magiska dörren.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Jesu lidande och död.
Presentationens avskrift:

Bröllopsfest Känner någon sig kränkt eller diskriminerad av dessa bilder Vänligen lägg anmälan i grön korg vid utgången.

Brudgummens far och mor Jag är Håkan Brudens far och mor Och jag är Monica Brudgummens far och mor Jag är Kenneth Det är jag som är Karin

Ett bröllop i Motala…

Kenneth ? Karin …och här är ett annat bröllop i en annan del av Sverige (Mönsterås) Bröllop på lågbudget Bröllopsmiddag Kenneth ? Karin

Det är jag som är kristoffer Och det är jag som är Kim Vadå hålla huvudet högt? Dom glömde ju sätta fast nacken. Det är jag som är kristoffer Och det är jag som är Kim

Kan ingen komma och ta bort den där konstiga varelsen

Och jag är Daniel Det är jag som är Linda

Oj va mätt jag blev, känner mig alldeles spyfärdig

Men hur svårt kan det vara egentligen, jag heter ju Daniel. Säg efter mig nu: D, D som i Daniel Det vet jag väl att du heter, jag säger ju det hela tiden hör du väl Lolloll, Lolloll

Våffö gör di på detta viset, våffö, då då?

Det är faktiskt min mamma

Är det någon som har sett Håkan?

Tjat,tjat. Har ju nyss lärt mig gå ju Tjat,tjat. Har ju nyss lärt mig gå ju. Typiskt att man skulle trilla dit vid så unga år. Hallå där grabben, kul å se dej men om du vill dejta mig fler gånger så får du allt lov att tvätta dig först.

Va glad mamma ska bli när hon kommer hem och får se att jag har målat färdigt hela staketet

Kolla pappa –Vi är starkare än Stellan

Stoffe? Linda? Äsch, skit samma vem som är vem. Vi är ju ändå nån av oss och det är så himla skönt vid stranden.

Mamma –kolla vad jag kan!!

Kenny vill bli som storebror

14 grader i rummet när man ska se på Tv är inte kul!

Lättlurade kusiner man har Va orättvist att hon fick alla fiskar, Stefan sa ju att hon skulle passa Mark Ja vill åsså fiska. Han kan väl stå sjävl, han ä ju i alla fall tje åj

Stoffes favoritsysselsättning- leta efter djur

Lille gris, lille gris, lille söte griisen… Här kommer Pippilolle, tjolahopp, tjolahej, tjolahoppsan sa… Lille gris, lille gris, lille söte griisen…

Seså, titta på mig nu pojk, följ efter mig och gå som jag, för så här går en riktig karl Bäst att träna riktigt mycket nu, för när jag blir stor ska jag gå i högklackade skor själv utan att hålla i någon Ja, jag ska men vänta lite,jag ska bara…jag ska bara…jag ska bara äta upp glassen först

Ha, så fort dom har lagt sina ägg ska jag ta dom i smyg och sälja dom till grannen för nu är jag himla godissugen TorsHult

”Minns du den där dagen på stranden du vet. Du höll krampaktigt i din lilla korg, förde en envis kamp mot vinden som ville slita den ifrån dig, men inget kunde stoppa dig, du vann kampen”

Fantastisk dag på Bornholm! Minns ni att solen sken men oj vad det blåste kallt vinden rev och slet i ert hår Havet dansade bara för er Fantastisk dag på Bornholm!

När det här bröllopet är över kommer min ryggsäck att kännas lättare igen Börjar känna mig lite stressad nu. Först måste jag gå på toa, sen ska jag knyta skorna och sen ska jag klippa mig. Hoppas jag hinner till bröllopet

Du å ja Stoffe, vi är bästa vänner Säger han nu ja. Jädrans smilfink, så fort fotografen har gått är allt som vanligt igen

Åh nej, inte Barbiefilmen Åh nej, inte Barbiefilmen. Nu kommer hon tvinga mig att leka Barbie och Ken hela helgen. Yes, precis vad jag har önskat mig. Va kul Lolloll och jag ska ha i helgen. Jag är Barbie och han får vara Ken.

Nä fy sjutton för tjejbaciller Hej Foffe vill du ha en puff till på munnen. När jag fått mina nya tänder kan jag fäga f igen Urrk, blä! Nä fy sjutton för tjejbaciller

Hm…hon har likadana månskor som pappa, fast hans är svarta. Wow, vilken brutta! Hm…hon har likadana månskor som pappa, fast hans är svarta. Alltså, håret, makeupen och kläderna är okej då va, men skorna är gräsliga. Mamma vet ju att jag hatar moonbots

Tonåren --underbar ålder (utom för föräldrarna)

Undrar när Stoffe ska fria egentligen, hinner ju bli pensionär innan han kommer till skott. Jag måste fundera ut en plan. Hm…undrar om jag ska ta och fria till Linda snart, eller om jag ska vänta lite kanske, måste nog fundera en stund.

Åh, vad jag önskar att jag kunde få en svägerska snart Åh, vad jag önskar att jag kunde få en svägerska snart. Ibland blir det bara för mycket att vara ensam tjej bland bröderna Johansson Skitkul resa det här. Inte en enda ledig brud så långt ögat kan se. Får nog be Micke fixa en grillfest när jag kommer hem.

Klart jag lovar. Vi är ju bästisar. Det skålar vi på. Åååh, Helene snart skiljs vi åt men du lovar väl att du blir min tärna när jag gifter mig?

Prinsessan kom ridande på sin vita häst..

Linda Martinsson + Kristoffer Johansson = Fru och Herr Pihlfelt