Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Medelåldern för kvinnor

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Medelåldern för kvinnor"— Presentationens avskrift:

1 Medelåldern för kvinnor
Är detta sanningen?

2 Medelåldern är den tid när håret på benen slutar växa, vilket ger oss mer tid att odla våra mustascher. I medelåldern har kvinnor inte längre överarmar, vi har vingspann. Vi är inte längre kvinnor i ärmlösa toppar, vi är flygande ekorrar i kvinnokläder.

3 Medelåldern är när du kan stå naken framför en spegel och se din baksida utan att vända dig om. Medelåldern är när du gör mammografi och du inser att detta är den enda gång någon ber dig uppträda topless.

4 Medelåldern är när du grabbar tag i varje fast, ung och söt person i tubtopp och skriker ”Lyssna raring, även Romarriket föll och det kommer de där också göra”.

5 Medelåldern bringar visdom att livet ger oss skavanker och att vi sitter på den största… Medelåldern är när du tittar på din ”jag-vet-allt”, mobilbärande tonåring och tänker ”För detta har jag hudbristningar?!”

6 I medelåldern börjar ditt minne bli sämre
I medelåldern börjar ditt minne bli sämre. Faktum är att det enda vi kan behålla är vätska…

7 Medelåldern betyder att din kropp formad av IKSU nu inkluderar ben från kartverket – mer röda och blå linjer än en korrekt karta över Västerbotten. Medelåldern betyder att du reflekterar mer, du börjar älta de stora frågorna: Vad är meningen med livet? Hur mycket hälsosammare glass kan jag äta innan det inte är så hälsosamt? Men medelåldern bringar också en förmåga att uppskatta vad som är viktigt. Vi inser att brösten börjar hänga, höfterna blir breda och dubbelhakor uppstår, men också att våra närmaste gör resan värd. Skulle någon av er byta den erfarenhet du har nu mot den kropp ni hade då? Våra kroppar måste helt enkelt expandera för att kunna hålla all den visdom och kärlek vi har skaffat. Det är min filosofi och den håller jag mig till!


Ladda ner ppt "Medelåldern för kvinnor"

Liknande presentationer


Google-annonser