Presenterad av Susanne Jerkenstam

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Livet på bondgården Sjövik -berättat av kossan Linda.
Advertisements

Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Skolbibliotekets hemsida Vad finns där… Hjälp till skolarbeten.
Äventyr i sjumilaskogen
Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått.
Författare Josefin Berntsson År 2013
Sagan om Piffy.
En Dag i Ramadan Ramadan
Karlsson på taket av Kristine och Simon.
Städer hur ser du på dem? 50% av alla människor på jorden bor i städer
Muntliga nationella prov i svenska
Följ med Ann-Sofie på älgjakt. Här är jag Här är mitt pass idag.
Barnanpassad utredning
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer.
Pronomen.
Släktskapsregeln för 6a
AVSKEDSANSÖKAN Anhåller härmed om att få sluta som vuxen. Jag har beslutat mig för att återgå till att bli åtta år, med de skyldigheter som ingår i detta.
Hej på er alla!!! Nu har det gått ett år sen jag gjorde ett bildspel. Hade glömt nästan hur kul det är.
Åk 9 - året då det händer -.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
Blinka lilla stjärna Blinka lilla stjärna där,
Hur du skriver en bra historia
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
Välkommen till min hemsida Ali Eskandari Vem är jag Länkar Skicka e-post Här kan ni läsa om mig eller hitta interessanta länkar och skicka en till.
Våra favoritsånger.
Brev från Pingvinen.
Sagan om björnen.
Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.
Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil
Samma fast olika eller olika fast samma?
Ett ödesdigert misstag…
Med pengar kan du köpa dig ett hus, ....men inte ett hem.
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
DAGENS DIKT I dag är det måndag och det är mulet - men inte så kallt.
Barnens egna ord om sin psykiska ohälsa
Av Jan Sandström Av Gunilla Bergström Av Jan Sandström.
Av Murwet och Sandra. Det var en gång en planet som hette Mars. Han hittade flera planeter.
Niklas Olsson Sps3d. Mina intressen Som ni säkert redan har sätt så brinner jag för golfen, därför tillbringar jag en hel del av min vakna tid på eller.
Marcus berättar lite om sig själv
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Att rita en instruktion
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Jag heter Sussi.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Färgelanda bibliotek Kvalitetssäkring Låntagarenkät.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
SIM TEAM.
Den magiska dörren.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Hur vill vi svara? Stefan Johansson Svara på frågor – webb, papper, telefon Webb 4 Ja, gärna. 9 Det funkar. 3 Nej eller Helst inte Papper 1 Ja gärna.
Läskotten.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Sociala medier som påverkningskanal Anne Salovaara-Kero: Mamma Annorlunda & Normalstörd.
Vill du bli författare? Skrivande och läsande hör ihop. Om du vill bli en bra författare är det bra att läsa många böcker och många olika författare. Man.
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
Att Skapa Serier.
ReumatikerförbundetFinansieras av Arvsfonden Att leva med…….
Vem är jag, Vem är du?.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Vad tycker du? När man diskuterar berättar man vad man tycker om något. När jag tycker något har jag en åsikt. Ett finare ord för att säga något är att.
Vem är jag? Jag är en 17 årig kille som bor i mitten av Värmlands skogarna, i en stad som heter Kristinehamn. Jag har 2 småbröder och 1 storebror.
Fröken My. My Sara Ann Fagerstedt (Nordström) Lilla My föddes den 18 februari 1980 Halvirländska 2 barn (11 och 7) Bor i Spånga i villa Älskar att virka.
Kommunikationspass Jag heter
Hur kan barn bli mer delaktiga genom praktiskt vardagligt socialt arbete?
Bellas besök på Casa Montessori i Partille
Hej, jag heter Karam och jag ska berätta om en bok som jag har läst.
Presentationens avskrift:

Presenterad av Susanne Jerkenstam Hej jag heter Quintus ! Presenterad av Susanne Jerkenstam

Hej jag heter Quintus och är en kompis-björn ! Jag bor på Talattans förskola i ett eget hus med en säng, en lampa, en vävd matta och fina gardiner. Barnen har målat underbart färgglada tavlor till mig. Här trivs jag gott. Titta gärna in om du vill.

Får jag hälsa på & bli din kompis ? Jag brukar få hälsa på hos alla nya barn. Det tycker jag är kul och spännande. Skriv då i dagboken vad vi gör så vi kan berätta det för alla Talattan-barn. Tänk bara på att min päls blir förstörd om jag badar eller är ute i regnet. Ta hand om mig och krama mig gärna . Hälsningar Quintus

Här kan du läsa mina kompisregler, hoppas du tycker dom är bra ! Lyssna Säga snälla saker Hjälpa Dela / låna ut Få vara med

Tänk om barnen såg mig nu, hi hi. På vintern går jag i ide som alla björnar gör, men ibland busar jag till det med mina kompisar när inga barn och fröknar är på Talattan. Sch, säg inget , för dom tror att jag sover, hi hi hi .

Tips , fakta & länkar om björnar i ide http://www.de5stora.com/omrovdjuren/bjorn/fakta http://www.biblioteket.stockholm.se/default.asp?id=8227&extras=43593%2FID http://svtplay.se/v/2239973/nu_gar_bjornarna_i_ide_-_nattinatti

Mina Källor Samtliga foton är eget tagna. Tecknad nalle – clip-art Björn i ide – ur DN.se Kompisregler, tagna ur boken ”Tillsammans” av Lions Quest. Sång, gitarr & arr.” Björnen sover” av Fredrik Ekblad, är hämtad gratis från småbarn.com Nu säger jag hejdå, och går in i mitt lilla ide för att sova, vi ses kanske snart igen.