MITT HUS Välkommen hem till mig! Klicka på fönster eller dörrar så får du se hur jag har det! Vill du veta lite om hur jag gjort presentationen kan du.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Introduktion till dagens övning
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Författare Josefin Berntsson År 2013
Hur kan jag vara viss om min tro?
TILDA ett interaktivt utbildningsprogram
Hjälp ett inbrott!. SOS 112, vad har inträffat? Hjälp, det är inbrott. Jag ser två gubbar som har krossat rutan till affären och dom är på väg in!
Välkommen till en presentation av FriTid
Svenska som andraspråk
Uppgiften i PowerPoint
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Pronomen.
Skriv text i punktlistor och ändra bildlayout
Välkommen till internet för nybörjare
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Luncha & lär! Perfekt particip.
PowerPoint 2007 Lathund.
Här kommer en gammal kinesisk visdom!
Det va en gång en katt och hund del 1
5. Grafiska objekt Redan på övning fem av sex! Här handlar det om att rita själv, färglägga och att låta kreativiteten flöda. Något för dig? Ritverktyg.
PowerPoint Bildspel med ljud. Klicka för nästa bild.
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och.
Svärmor går på oväntat besök hem till sin nygifta svärdotter
Satsdelar Predikat Subjekt Direkt objekt Indirekt objekt Adverbial
Introduktionsutbildning i MOSS-verktyget
©storm.
2. Utveckla en presentation
Göra en enkel webbsida med word
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
DAGENS DIKT I dag är det måndag och det är mulet - men inte så kallt.
Välkommen!.
Välkommen till Fairhaven. Detta är infarten från gatan. På samma gata lite längre ner finns en pojkskola där den kände Omar Sheriff har utbildats i sin.
1.Se till att ett objekt finns skapat i ProUnit, stäng av programmet. 2.Om Web version av ProUnit används se till att filen ProUnitWebCAD_MC.exe har installerats.
När ska man använda de och när ska man använda dem.
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
1.Öppna först googlekartfilen du fått av byNet i googleearth genom att dubbelklicka på den. Notera att du måste ha installerat google earth. Detta görs.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Copyright Lars Valentin1 PowerPoint 2000 Så här skapar du bildspel med PowerPoint.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
LEDARSKAP & METODIK Kristina Yondt
Daniel Cronholm biblios.se/data © Powerpoint - Övning 3 Formatera text och ändra formgivningsmallar.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Luncha & lär! Tänka, tycka eller tro?.
Copyright Lars Valentin PowerPoint, fortsättning Mer om finesser och specialfunktioner.
Övning 4 Ritobjekt.
Krister Björnsjö senITel Några övningar med Powerpoint.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Hur vill vi svara? Stefan Johansson Svara på frågor – webb, papper, telefon Webb 4 Ja, gärna. 9 Det funkar. 3 Nej eller Helst inte Papper 1 Ja gärna.
Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Religion, Kristendomen
Kommunikationspass Jag heter
Lathund PowerPoint 2007 Lathund
Presentationer med PowerPoint Åsa Kronkvist Börja med att fundera Vad vill du berätta? Vem är det du kommunicerar med? Hur ser kommunikationssituationen.
Berättelser i PowerPoint Några blandade trick. Hitta material
Ändra sökordsmallen i GynOp
|UTBILDNING.
Lokalbokning i Outlook
Jon Wide IT-coach PowerPoint 2010 Välkommen!.
Figurer.
Microsoft® Office SharePoint® Server utbildning
Scouternas powerpoint-mall med träbakgrund
Välkommen till PowerPoint
Bakgrund.
Här kommer en gammal kinesisk visdom!
Knivövningen i llustrator
Här kommer en gammal kinesisk visdom!
Presentationens avskrift:

MITT HUS Välkommen hem till mig! Klicka på fönster eller dörrar så får du se hur jag har det! Vill du veta lite om hur jag gjort presentationen kan du klicka på pilen!

Tillbaka Så här ser det ut i vår hall. Min mamma älskar stora krukor. Den största hon har kan du se här. I den har hon planterat en växt som jag har odlat. Vi sådde ett frö i skolan och sedan var det bara att vattna. Coolt´, eller hur!

MITT EGET RUM!! Välkommen till Tillbaka Här nedanför ser du min myshörna. Jag sover där uppe och slappar där nere! Tillbaka Som du förstår så gillar jag att rita. Klicka på bilden så får du se ett av mina konstverk!

Tillbaka Detta är farfars gamla klocka. Den fick han i present av sin morfar när han fyllde 50 år. Om du klickar på urtavlan kan du höra hur vackert den låter.

Tillbaka Av Anna

Tillbaka Så här ser det ut i vårt kök. Min senaste favoriträtt kan du se om du klickar på skålen på köksbänken. Receptet får du på köpet! När du vill tillbaka till mitt kök stänger du bara rutan där receptet visas. Smaklig måltid!!

Vågar du hänga med upp på vinden? Klicka på spöket!

Tillbaka

POWERPOINT med klickbara fält/knappar. I den här presentationen använder man inte den vanliga diabildsvisningen som finns i PowerPoint. Istället bygger man en egen struktur och väljer själv vilka vägar man ska kunna ta genom presentationen genom att göra knappar, bildobjekt, delar av bildobjekt eller textobjekt klickbara. Man kan själv ställa in så att objektet länkas till en annan bild i presentationen eller till en web-adress. Så här gör du: Klickbara objekt Välj och markera det objekt som du vill göra klickbart. Välj ”Händelseinställningar” under”Bildspel” i menyraden. Markera ”Hyperlänka till” under ”Händelser vid musklickning” och välj vad som skall hända när du klickar på bilden. (Om du väljer en URL-länk måste du också skriva in web-adressen i rutan.) Klicka OK. Händelseknappar Välj ”Händelseknappar” under Bildspel i Menyraden. Välj den knapp som passar bäst. Rita knappen där du vill ha den. Markera ”Hyperlänka till” under ”Händelse vid musklickning” och välj vad som skall hända när du klickar på bilden. (Om du väljer en URL-länk måste du också skriva in web-adressen i rutan.) 5. Klick OK. Tillbaka OBS! För att kunna testa funktionen måste du köra bildspelet!