INTRO •Då DVD:n sätts in -> •Några effekter med bilder som hör till ämnet -> fade in/out till menyn. •Sill-sallad av bilder.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Kurs av Christina Bodén
Advertisements

BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Warpen BK Här följer en instruktion hur man plockar fram egen statistik från datafilen. Det finns två sätt att få fram statistik. Man byter antal dagar.
Sammandrag i bildspelsform Du kan ta dig igenom hela bildspelet med piltangenterna eller med musen. Du kan även välja avsnitt genom att klicka på de olika.
Tyck till på Lnu.se Feedback/förslagslådor – vad ger det?
Kom igång med - Disgen Modul 3
Skapa ett video-CV på YouTube
Kom igång med - Disgen Modul 3
Träddiagram - ett sätt att ta fram aktiviteter och prioriteringar för hur man ska jobba med ett visst område.
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Meny •Hem: Visar denna sida. Kan användas för allmän info •ProNavigo visar Modellen, mallar, checklistor •Projektlänkar: visar en undermeny med lämpliga.
PENpal- den talande pennan
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Mio uppgradering 268/269 Instruktioner. OBS! Gäller ej för plus versioner.
® BrucElvis Gå vidare genom att klicka på musen !
Access med Sebastian och Robert
Informationssökning & Källkritik
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Några exempel på hjälpmedel för omgivningskontroll
På kik kommunicerar man genom att chatta och skicka bilder till varandra gratis var man än befinner sig förutsatt att man har internet. Har man en video.
MITT HUS Välkommen hem till mig! Klicka på fönster eller dörrar så får du se hur jag har det! Vill du veta lite om hur jag gjort presentationen kan du.
Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning.
Display för GymAssistWear - Huvudmeny Välj Av/På Upp i Menyn Ned i Menyn Meny Tillbaka Antal repetitioner Göra Playlist Sparade Playlist Visa statistik.
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Chefen tittar förtvivlad på sin klocka och upptäcker att hans underordnad inte kommer att komma i tid för att hålla ett mycket viktigt seminarium på en.
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
Satsdelar Predikat Subjekt Direkt objekt Indirekt objekt Adverbial
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
Att hålla en presentation
Musikstycken spelas upp genom att ni trycker på ljudsymbolen och sedan får ni använda dem för att lösa frågorna, lycka till!
©storm.
Introduktion Helén Holmgren 2013 Ska vi hyra en maskin eller ska vi köpa den? Tjänar vi mer på att köra en gammal maskin i två år till, i stället för att.
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Av Murwet och Sandra. Det var en gång en planet som hette Mars. Han hittade flera planeter.
1. Uppgiften presenteras
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Proffs. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Välkommen till Del 1.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
E-tjänstexempel Logga in Legitimeringstjänst XYZ Svensk E-legitimation Detta är ett exempel på hur.
1 Joomla © 2009 Stefan Andersson 1. 2 MÅL 2 3 Begrepp Aktör: en användare som interagerar med webbplatsen. I diagrammet till höger finns två aktörer:
Sång till Friheten Du är det finaste jag vet Du är det dyraste i världen Du är som stjärnorna Som vindarna Som vågorna Som fåglarna Som blommorna på marken.
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Ett material från Migrationsverket 2015 Här kan den som gör presentationen lägga in sitt namn.
Hur ser bredbandet ut hemma?
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
Snabbreferens för Lync 2013 för Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Med Lync kan du börja samarbeta utan att schemalägga ett möte.
Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.
Forskning om dialog och dialogsystem på inst. för lingvistik målsättning: –utveckla teorier om mänsklig dialog som kan användas i byggandet av dialogsystem.
Varmt välkomna till användarutbildning Therése Brun.
INTERVJU - förarbetet Vad är du intresserad av?
Slutprojekt II Slöjd i relation till hållbar utveckling Projekt : Tillverka en cirkelsåg.
Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer.
1 Ny definition av Total-TV- tittandet Tidigare definition: Allt TV-tittande exkl. video och TV-spel Dvd-tittandet har varit inkluderat i video på grund.
Windows Live Messenger. MSN. Vad är Windows Live Messenger ? Ett klient program för direktmeddelanden, dvs ett program som laddas ned från Internet och.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Tommy Nilson Föreningen DIS Datorhjälp i Släktforskningen © Bengt Kjöllerström | Modul 31.
STARTA KURSEN: RESULTATNOTERINGAR Klicka på skärmen eller piltangenten för att stega dig igenom kursen Du kan göra inställningar i spelaren nedtill t.ex.
Uno. Användarinstruktion.
Uno. Telefonistinstruktion.
Skärminspelning med Active Presenter för Windows
Användarguide WhatsApp för Androidtelefoner
Affiliate-Menyn- Commission
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Hur man använder Video med e-post och Prospektrapporten
Klubbfilialer i MyLCI Vägledning 2018.
Presentationens avskrift:

INTRO •Då DVD:n sätts in -> •Några effekter med bilder som hör till ämnet -> fade in/out till menyn. •Sill-sallad av bilder.

Huvudmeny En hurudan digibox behöver jag? Hur kopplar jag digiboxen till min TV? Credits & Behind the Scenes Användaren kan välja någondera möjligheten, eller klicka direkt ’Spela’ som kör igenom båda delarna. Om man vill se vem som har gjort projektet!

En hurudan digibox behöver jag? Frågeställningar som användaren kan svara jo eller nej på. Vi föröker ta reda på om användaren behöver en antenn, eller kabel-digibox. Vi frågar dessutom frågor om kopplingsmöjligheter med hjälp av bilder (Har din TV en ledig SCART?). Användaren väljer med fjärrkontrollen antingen jo eller nej från nedre kanten av skärmen.

Vi har konstaterat att du behöver en X – typs digibox •Användaren får på basen av sina svar veta vilken digiboxtyp som han borde köpa. •Vi ger förslag på olika digiboxar. Användaren klickar för att returnera till huvudmeny:n Användaren kan också hoppa direkt till rätta typens kopplingsinstruktioner.

Hur kopplar jag min digibox? I. Koppling med SCART direkt till TV II. Koppling med SCART via t.ex. VHS / DVD III. Koppling med antennkabel då tv:n inte har SCART

I. Koppling direkt med SCART •Vi ger video-instruktioner om hur kopplingen sker •Användaren kan navigera vidare med knappen ’Fortsätt’. Vi delar arbets- skeden in till små snuttar så man kan arbeta då man ser på instruktionerna.

II. Koppling via en annan apparat. •Vi ger videoinstruktioner över koppling via en VHS / DVD eller annan apparat. •Användaren kan navigera vidare med knappen ’Fortsätt’. Vi delar arbets-skeden in till små snuttar så man kan arbeta då man ser på instruktionerna.

III. Koppling med antennkabel •Vi ger videoinstruktioner om hur man kopplar digiboxen med antennkabeln. •Användaren kan navigera vidare med knappen ’Fortsätt’. Vi delar arbets-skeden in till små snuttar så man kan arbeta då man ser på instruktionerna.

Credits •Bilder från produktions-skedet (behind the scenes) •Namnen på de som varit med.